• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dugun yapmak ıstemıyorlarrrr ne yapmalıyımm

arkadaslar sorun benım kuzenımındı neyse kı devreye ben ve esım gırdık once aldıkları esyayı ıstıkbale gerı ıade ettık zaten magazadan cıkarmamısdı parası odenmısdı beyaz esya ıcınde aynıyıdı paraları mınnet rıca aldık sonra bıraz ıhtıyac kredısı cekerek kuzenım kendı ne araba aldı nısan yuzugunude attı masraf olur dıye dugun yapmayanlar kuzenımın kolluna 10 tane bılezık taktılar ama kuzenım kabul etmedı bu ısı burda noktaladı esım ve bende sızler gıbı dusunuyorduk herseyı kuzenıme yukluyorlardı bır sey soylesen kuzenım kırlıyordu bende burayı onerdım gır kk oraya sor bak ordakı arkadslar ne cvp verecek ondan sonra nasıl bır yol ızleyecegımıze karar verırrız demıstım ıyıkı arkadaslarda mantıklı cvplar vermıs bızım goremedıgımızı gorup bıze yol gostermısler herkese cok tesk edıyorum allah herkesın gonlune gore versın

iiy de olmus bende kuzeniniz gib ihata yaptim
bütün ev esyami kendim düzdüm.siradan bir gelinlik giydin beyaz bir elbise seklinde.hic fotom bile yok.hala imrenirim damat gelin fotolarina.bir kac bilezik set taktilar.evledinden sonra beyim aldi.hic masraflari olmadi.evde nisan ettiler.baskasinin taktigi altinlari kaynanam hevesim var kendime gerdanlik edeyim diye aldi.hic kiymetim olmadi.iyiki basta gözü acilmis sizin kuzenin ben gibi is isden gectikden sonra görmemis gercekleri.

ayrılmış mı ?
inanın bi ayrılıga bu kadar sevinecegimi düşünmezdim hayırlısı olan oldu yazık ya
inşallah allahım hayırlı kişilerle karsılastırır

slm kızlar lutfen bana yardım edın buraya uye degılım bu benım kuzenımın sayfası onun adına gırdım moralım cok bozuk temmuz 25 de dugun yapacaklar dı ama ıptal oldu o kadar kotuyum kı anlatamam soyle konuyu toparlayayım gecen yıll 11nısanda nısanlandım ev esyası ceyız derken bayagı masraflarımız oldu nısanlım polıs memuru bende ogretmenım ben ıstıkbalden toplam 15 mılyarlık ev esyası aldım 5 mılyar mutfak esyası profılodan da tum beyaz esyalarımı 7 mılyara aldım yanı erkek tarafına ev esyasını hıc eletırmedım herseyımı kendı zevkıme gore aldım ve catır catır bır yılda herseyımden kısarak borcumu taksıtlerımı bıtırdım erkek tarafından odemelerım ıcın hıc yardım ıstemedım sorun 25 temmuzda erkek tarafının bulundugu ılde mersın de dugun yapılacaktı ama borclarından dolayı salon kıralamak gelınlık kuafor pasta foto kamera daha sayamadıgım seylerın fıatını ortalama 5 mılyar tutar dıorlar sımdı hıc yerıne bu masrafı yapmayalım nıkahınızı yapın ordan da balayına gıdın dıorlar sız ce ne yapmalıyım ama ben gelınlık gıymek pastamı kesmek gelecekte donup baktıgımda gozumde bıseyın kalmasını ıstemıyorumm fıkırlerınız benım ıcın cok onemlı
güzelim bende düğün yapmadım.kendim istemedim zaten ama sen herşeyi almışsın tüm masrafları yüklenmişşsin istediğin düğünü yapmıolarsa yazıkkar olsun derim ben onlara.oldu bide başlık parası verseydin oğulları için.böyle saçmalık olur mu?? nişanlın bu konuda ne düşünüyor onun kenarında evlilik için birikmiş parası yok mu???? ailesine bağımlı mı yaşıyor o yaştaki adam hala.??? eğer ailesine veriyorsa çalıştığını çocuğun bu konuda günahı olmadığına inanıyorsan evleneceksin düğünsüz.ama nişanlında böyle diosan evlenme derim.yarın bir gün böyle adamların başına sorumsuzluktan çok şey gelir.umarım doğru kararı verirsin...

güzelim bende düğün yapmadım.kendim istemedim zaten ama sen herşeyi almışsın tüm masrafları yüklenmişşsin istediğin düğünü yapmıolarsa yazıkkar olsun derim ben onlara.oldu bide başlık parası verseydin oğulları için.böyle saçmalık olur mu?? nişanlın bu konuda ne düşünüyor onun kenarında evlilik için birikmiş parası yok mu???? ailesine bağımlı mı yaşıyor o yaştaki adam hala.??? eğer ailesine veriyorsa çalıştığını çocuğun bu konuda günahı olmadığına inanıyorsan evleneceksin düğünsüz.ama nişanlında böyle diosan evlenme derim.yarın bir gün böyle adamların başına sorumsuzluktan çok şey gelir.umarım doğru kararı verirsin...

cnm nısan bozuldu yollarını ayırdılar artı oglan tarafının maddı durumu gayet ıyı herseyden once adam zaten 2000 lıra alıyor altında 2004 model ford focusu var ınsan arabasını satar yıne yapar ama artık bır onemı yok haaa nısan yuzugunu atılar bu ıs bıttı ınanın kı cok mutlu oldummmm kuzenımınde dersler bıttı o da ızıne cıkacak bıraz kafasını toparlayıp hayatına devam edecek kuzenımı kaybeden oyle bır ınsanı kacırdıklarına karsı taraf yansın tutus sun ya oyle ınsanar tanıyorum asgarı ucret alıyor kendı ımkanlarıyla yıne dugun dernek yapıorlar ha salon kıralamaz ewının onunde yapar gelınlıgı satın almaz kıralar ne bıleyım ısde usulune uygun yapardı bıseyler ama ıyıkı de olmadı oglan tarafı sureklı arıyor barıssın dıye kuzenım olmaz bıten bıtmıstır deyıp son sozunu soyledı

Yanlış bir cevap olacak belki de; ama ayrıldığı iyi olmuş. Kuzenin en başta hata yapmış. Her şeyi kendi almış. Karşı tarafa masraf yaptırmamış. Onları kendi alıştırmış zaten bu duruma. Onlar da ne yüzsüz insanlarmış! Eminim ilerde kuzeninin karşısına onu mutlu edecek biri çıkar. Hayırlısı buymuş demek ki! Hiç üzülmesin; çünkü asla değmez.

kuzenin durumuna çok üzüldüm bi kadın evleneceği zaman asla üstüne düşenden fazlasını yapmamalıohaoldumsmile bn hataylıyım bizim orda kız çeyizini çıkarır (ki okadar çok tutuyoki biliyosunuz)opuyorumnanaktan beyaz eşyasını alır perde halı geri kalan herşeyi erkek tarafı yapar:nazar: biz böyle dedik bn istediğim herşeyi abartmadan alıyorum:) nikah arkasından yakınlarla şık yemekli düğün daveti yapıcaz çok fazla akrabam olmadığından öyle istedim kabul ettiler:)gelinliğimi üstüme göre diktiryorum nikah şekerim hepsi içine sinmeli yoksa sırf evlenmek için evlenilmez! umarım herşey gönlünce keyfine göre olur bellimi olur çok yakın zamanda karşısına biri çıkar ve çok mutlu olur artık tecrübelide sayılır... iyi tatilllerr......................

Back