• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugun yaklastikca artan gerginlik

canım rahat ol ben düğünden bir geçe önce eşimi aradım ben evlenmicem seninle vazgeçtim senle evlenmek falan istemiyorum dedim . bu tür korkular normaldır .
sonucta bütün hayatın değişecek ama emin olabilirsin hayatın en güzel zamanlar eşinle birlikte yaşayacağın
ben eylülde evlendim ve bana inan ilk aylar çok zordu ... ama son 2 aydır okadar güzel zamanlar geçiriyoruz kiii anlatamam sana

inşallah cevabım sana yardımcı olmuştur ... rahat ol herşey olacağına varıyor zaten .. hiç stres yapma kendine içindeki duyguları nişanlınla birlikte paylaş ... içinde brakma ... bu tür dönemlerde birbirinize destek olup idare edeceksiniz .

sonucta evlendikten sonra hep mutluyuz diye olmayacak ... ilk başta çok kavga edeceksiniz, onun yaptı hareketleri gözüne çok batacak... ama herşey geçiyor sevgi ve saygı olduktan sonra herşey olup gider :--)))

inşallah cevabım sana yardımcı olmuştur

canım rahat ol ben düğünden bir geçe önce eşimi aradım ben evlenmicem seninle vazgeçtim senle evlenmek falan istemiyorum dedim . bu tür korkular normaldır .
sonucta bütün hayatın değişecek ama emin olabilirsin hayatın en güzel zamanlar eşinle birlikte yaşayacağın
ben eylülde evlendim ve bana inan ilk aylar çok zordu ... ama son 2 aydır okadar güzel zamanlar geçiriyoruz kiii anlatamam sana

inşallah cevabım sana yardımcı olmuştur ... rahat ol herşey olacağına varıyor zaten .. hiç stres yapma kendine içindeki duyguları nişanlınla birlikte paylaş ... içinde brakma ... bu tür dönemlerde birbirinize destek olup idare edeceksiniz .

sonucta evlendikten sonra hep mutluyuz diye olmayacak ... ilk başta çok kavga edeceksiniz, onun yaptı hareketleri gözüne çok batacak... ama herşey geçiyor sevgi ve saygı olduktan sonra herşey olup gider :--)))

yazdıkların benı rahatlattı :) cok tesekkur ederımmmm :16:

Cok tesekkur ederimm :) seninki daha yakinmis ALLAH huzurlu mutlu etsin :)
Hazirliklar devam ediyo ceyizdi gelinlik arayisiydi derken ugrasiyoruz :) icimi saran bu endiseler de olmasa hersey guzel olacak :) sende durumlar ne nasil gidiyor :)

Bi hayli heyecanli geciyor bolbol dua ediyorum huzurlu mutlu bi yuvam olsun diye :) gelinlik dikilior mobilyalarin cogunu aldik resmi ve imam nikahimizi kiydik ;) kina ve dugun organizeleriyle ugrasiyoruz ceyizim martda gidecek minik eksikleri tamamliyoruZ :) resmen evliyim soyadim degisti ama alismasi zor isim soruldugunda eski soyismimi soyluyorum direk :P

iki kişinin işini rahat rahat halledersiniz kızlar, kendinizi üzmeyin, yalnız eşlerinizin meyili varsa, baştan alıştırın yardım etmeye :1:
başlarda kimseyi yemeğe çağırmazsınız, çayın yanına da kek poğaça vs. yaparsınız, halledersiniz yani :34:

halbuki herkes cicim ayları der durur değil mi? hiç alakası yok, evliliğin ilk ayları alışma dönemidir. çiftlerin beklentisi de bu doğrultuda olmalıdır, yoksa hayal kırıklığı kaçınılmaz. insan ne kadar sevip aşık olsa da, evliliğe adapte olmak da zaman istiyor.

halbuki herkes cicim ayları der durur değil mi? hiç alakası yok, evliliğin ilk ayları alışma dönemidir. çiftlerin beklentisi de bu doğrultuda olmalıdır, yoksa hayal kırıklığı kaçınılmaz. insan ne kadar sevip aşık olsa da, evliliğe adapte olmak da zaman istiyor.

Evet aynen öyle ... şuanda çok zor bir dönemden geçiyorum eşimle
naparsam onun gözüne batıyor ve bana kızıyor ... konu açmak istiyorum konu açamıyorum burda :-( çok yardıma ihtiyacım var ama cevremdeki tanıdığım insanlarada anlatmak istemiyorum çünkü hep aynı cevapları alıyorum ayrıl ayrıl ! ben daha 6 aylık evliyim nereye ayrılcam ?? yardım lütfen :-((

Evet aynen öyle ... şuanda çok zor bir dönemden geçiyorum eşimle
naparsam onun gözüne batıyor ve bana kızıyor ... konu açmak istiyorum konu açamıyorum burda :-( çok yardıma ihtiyacım var ama cevremdeki tanıdığım insanlarada anlatmak istemiyorum çünkü hep aynı cevapları alıyorum ayrıl ayrıl ! ben daha 6 aylık evliyim nereye ayrılcam ?? yardım lütfen :-((

canım tam olarak ne sorununuz var? evlilikte ilk aylar alışma aylarıdır bence. ayrılmak da neymiş? daha bismillah yani. ayrıntılı yazarsan elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım

canım tam olarak ne sorununuz var? evlilikte ilk aylar alışma aylarıdır bence. ayrılmak da neymiş? daha bismillah yani. ayrıntılı yazarsan elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım

şimdi bizim aslında baktında çok çok zorun yok ama bir toparlayıp sana anlatmak istiyorum canım karışık yazarsam kusura bakma.....

biz ikimizde çok dik kafalıyız ve ikimizde düşündüğümüzden çok çok zor vazgeçeriz...

hafta sonu biz otele gittik biraz dinlendik yanımızda 2 arkadaş çift vardı . oraya gitmeden zaten ikimizde çok gergindik ama genede dedik gidelim değişiklik olur kafamız dağılır iyi gelir işte falan filan .
akşam yemekten sonra otelde biz lobyde oturduk canlı müzik dinledik ve fotoğraf çekildik . bende fotoğrafı facebooka koymak istedim . bir parladı . sürekli herşeyi paylaşmak zorunda mısın ? niye böyle yapıyon baya yüksek sesle kendi arkadaşların yanında bana kızdı ... ben tabiki çok kırıldım napıcağımı bilemedim dedim tama silim rahtsız oluyorsan dedim konuşma benimle ...
ben hiç sürekli facebookta paylaşan bir tip değilim hiç sevmem açıkcası ama arada bir bir resim koyarım nolaçak ki ?

akşam biz tabiki hiç birşey konuşmadan yattık ...
ertesi gün gene tripli çok sinirli davrandı bana hiçte böyle değildir ...
pazar günü pek birlikte konuşmadık pazartesi günü bende çalışıyorum oda çalışıyor mesaj attım annemlere gittikten sonra ben seninle bir konu konuşmak istiyorum .
oda tamam dedi birşey olmadı dimi dedi yok yok dedim ama konuşmamız lazım oda tamam dedi .

akşam annemlerden kalktıktan sonra eve geldiğimizde ben açıkladım bir kaç gün ayrı kalmak istedimi , biraz birbirimizin değerini bilelim oda olmaz dedi bende dedim ama bu şekilde nasıl devam edelim sürekli kavga sürekli kızgınsın bana karşı ben sana naptım ? ben senin düşmanın değilim ... kabul etmedi .

salı gün gene bir nedenle hiç hatırlamadım bir olaydan dolayı kavga ettik . bende onu çok üzülerek söyleiyorum ittirdim . hiç sevmem ama artık sinirim okadar doldu ki . oda dedi gördünmü artik şidette kullanıyorsun herşey bitti sankı şimdide şidet uyguluyorsun ...

ve o akşam ben ayrı takıldım ama gene birlikte aynı odada yattık .
dün akşam misafir geldi ablası oda zaten ayrı bir dünya onu ayrıntı yazarsam bir kitap olur çok çok gıcık bir insan ... onlar işte yemeğimi sevmezler zaten zar zor yideler ... eşimde bana laf soktu mutfakta yapabilcen yemeğin bukadar olur zaten falan , acayıp üzüldüm ve bunu hak etmedimi düşünüyorum sonucta ben yemekleri geçe yarısına kadar uğraştım ... sabah 7 de çıkıyorum akşam 7 de eve giriyorum herşeyi yetiştirmeye çalışıyorum bu lafları haketmiyorum . benim tek isteyim tekrardan eski halimize geriye dönmek bir birimize sevmeye istiyorum .

şuanda ona okadar kırgınım ki sabah evden çıkınca ona öpücük falan veremıyorum okadar çok beni üzdü kırdı ...

kusura bakma çok çok uzun yazdım :-((( ama bukadar bi yeter :-)

Selamlar..

Mayista dugunum var ve bir senedir de buna hazirlaniyorum. Dugun yaklastikca bi stres aldi beni. Normalde evin butun islerini ben yapmama ragmen sanki evlenince hic bi sey beceremeyecekmisim gibi geliyor. Ozguvenim azaldi. Herkeste oluyor mu bilmiyorum ama gunler yaklastikca bu dusunceler beni iyice skmaya basladi..

canım stres elbet oluyor ama elinden glen şeyler için kendini strese sokma yeterince gerginlik var zaten herşey iyi güzzel olsun diye bunlarla yorma kendini yaparsn sen :)

canım stres elbet oluyor ama elinden glen şeyler için kendini strese sokma yeterince gerginlik var zaten herşey iyi güzzel olsun diye bunlarla yorma kendini yaparsn sen :)

iki ay kaldı iyice stresliyim :( Allah evlenenlere yardım etsin..:43::43::43:

Allah yardımcımız olsun canım.. Ne desem bilemedim ki :ssz:

Benim daha 3ay 25 gün var. Ama bilemiyorum içimde bi soğukluk :44: Bu normal mi ya :44: Tek bende mi oluyor :26:
Geceleri uyuyamıyorum 'şu şöyle olacak mı? bu böyle olacak mı?' diye düşünmekten.. Çaresi yok mu bunun uf :19:

Son düzenleme:
Selamlar..

Mayista dugunum var ve bir senedir de buna hazirlaniyorum. Dugun yaklastikca bi stres aldi beni. Normalde evin butun islerini ben yapmama ragmen sanki evlenince hic bi sey beceremeyecekmisim gibi geliyor. Ozguvenim azaldi. Herkeste oluyor mu bilmiyorum ama gunler yaklastikca bu dusunceler beni iyice skmaya basladi..

Canım hayırlı uğurlu olsun. Benim de düğünüm nasip kısmet olursa mayısta. Ben de senin gibi çok gerginim, sinirliyim. Bu şeyleri düşünmekten 3 günde bi nişanlımla tartışıyoruz. Bu yol çok meşekatli. ALLAH cümlemizin yardımcısı olsun :43:

Canım hayırlı uğurlu olsun. Benim de düğünüm nasip kısmet olursa mayısta. Ben de senin gibi çok gerginim, sinirliyim. Bu şeyleri düşünmekten 3 günde bi nişanlımla tartışıyoruz. Bu yol çok meşekatli. ALLAH cümlemizin yardımcısı olsun :43:

Sağol canım sana da hayırlı olsun :) Bizde ara ara tartışıyoruz. Düşünmekten çok yorulum artık.. Allah yardımcımız olun..

hayırlı olsun cnm bende yemek yhapmayı bilmiyorum öğrenemicm diye çok korkuyorum çorba yaptım geçen sulu oldu tencereye bahane buldum tekrarr yaptım olmadı bende tırsıyorum

canım çok çok sağol cevabların için inşallah düzelir ... benim en çok korktum şey çok soğdum acayıp bir şekilde eşime karşı soğudum ve durumu düzeltme gücüm yok çünkü çok çok gergin ve beni çok üzüyor ... ben gene sıcaklık istiyorum birlikte nasıl eskiden kıkır kıkır gülüyorduk ne kadar güzel bir zamandı ben onu çok özluyorum .

benim görümcem bize ilk başta zaten evlenmemize uygun görmedi ... ondan zaten bizim birlikte olmamıza hiç istemedi ... ben ama o şekilde düşünmüyorum .. ben eşimi çok çok severek evlendim ve her nolursa olsun hep arkasında durdum ... bende ama aynı şey eşimden bekliyorum .. ablası hastalanır bütün işleri brakıp gider yanına aynı şekilde kendi yeğenler için yapar ... ama ben bir hasta olsam hayatta yanıma gidip bana destek olmaz ... o beni hasta ediyor o beni yıpratıyor .. normal standart bir ilişki istiyorum kavga olacak tabikide ama şuanda oldu kadar çok fazla olmaması lazım ...

sen ne kadardır evlisin ??

ben özlem mesaj atamıyorum en az 50 cevap vermen gerekiyormuşş :-((

Sağol canım sana da hayırlı olsun :) Bizde ara ara tartışıyoruz. Düşünmekten çok yorulum artık.. Allah yardımcımız olun..

Saol canım :) ALLAH büyük zamana bırakmak en iyisi, onlarla ne kadar tartışsakta en çok üzülen biz oluyoruz. En iyisi hiçbir seyi kafamıza takmadan oluruna bırakmak :1::1:

hayırlı olsun cnm bende yemek yhapmayı bilmiyorum öğrenemicm diye çok korkuyorum çorba yaptım geçen sulu oldu tencereye bahane buldum tekrarr yaptım olmadı bende tırsıyorum

Canım çok güldüm tencereyi suçlamana :D Öğrenirsin zamanla insallah sen yeter ki öğrenmeyi iste. Bende herseyi yapabiliyorum bi tek pilavı yapmaya korkuyorum :9: Bakalım onu ne zaman yapıcam.

Back