- 2 Kasım 2015
- 3
- 1
- 32
-
- Konu Sahibi Zehra soner
Merhaba ben de 6 aylık evliyim ve mobilyaları rendi mobilya dan aldık. Çok memnunuz. Koltuk tasarımları hoş, genç ve dinamikMerhaba bayanlar. Nişanlısı yaza düğünüm var. Mobilya araştırması yapıyoruz. Hem kaliteli, sağlam,dayanıklı, hemde fiyatı uygun mobilya bakıyoruz. Önereceğiniz yada önermeyeceğiniz mobilyalar neler.?Yardım ederseniz sevinirim.. :'(
Canım ne konuda yardım istiyorsun ben yardımcı olayim sana 1 yıllık evliyim ozeldende yazabilirsinmobilya konusu çok pasif ya yardımcı olacak kimse yok mu?
Profilo almani tavsiye ederim bide hangi sehirdesiniz acebaMerhabalar, benimde mobilya ve beyaz esya konusunda biraz fikirlere ihtiyacim var :) aslinda beyaz esyalarimi bosch dan istiyorum da mobilyada hic bir fikrim yookkk
Profilo almani tavsiye ederim bide hangi sehirdesiniz aceba
1 yıl oldu tüm beyaz esyalarim profilo sadece tv vestel ve çok memnunum fırının harika bulaşık makinem saatli ben bulasiklari kirlilik derecesine göre koyuyorum çamaşır makinem yine saatli ve utu ayarı var buzdolabim genis böyle enine değil uzununu geniş çok kullanışlı canim tavsiye ederimay aradığım kişi sizsiniz:) ne kadardır profilo kullanıyorsunuz?
hangi ürünlerini kullanıyorsunuz?
profilonun parçaları komple türk o yüzden kötü diyorlar siemens ve boshun bazılırı ithalmiş. bir media markette gittim proflo hkknda bil gi almak için kafamı çorba etti.çıktım1 yıl oldu tüm beyaz esyalarim profilo sadece tv vestel ve çok memnunum fırının harika bulaşık makinem saatli ben bulasiklari kirlilik derecesine göre koyuyorum çamaşır makinem yine saatli ve utu ayarı var buzdolabim genis böyle enine değil uzununu geniş çok kullanışlı canim tavsiye ederim
Valla canim ben memnunum almayı dusunursen resimlerini de atarimprofilonun parçaları komple türk o yüzden kötü diyorlar siemens ve boshun bazılırı ithalmiş. bir media markette gittim proflo hkknda bil gi almak için kafamı çorba etti.çıktım