Düğün ve bebek mevzusu..

Düğüne gitmek zorunda degilsiniz bence, herkes anlayısla karsılar
Bebeginizin yanında olun hiçkimse sizden daha iyi bakamaz

Bebeklerin yaz kiis disariya cikarilmasi taraftariyim ama dugun salonu gibi gurultulu bir yer icin 3 aylik bebek cok kucuk. Goturmeyin bence anne sutu aliyorsa sagin birakin. Cok durmaz erkendeb kalkar gelirsiniz zaten

Selam kızlar suan canım cok sıkkın aksama teyzemin oglumun dugunu var birde 3.5 aylik bebegım var.

Esım bebegi goturme taraftarı degıl gorumcem ben bakarım goturmeyın dedi, bende goturmek ıstıyorum oglumu ama havada soguk esıyo baya arabamız var dugunde salonda olacak ama ya hasta edersem diyede korkmuyor degılım. Grip olan olur kucucuk bebek o kadar yuksek seste rahatsız olur dedi haklıda ama benim de İcim huzursuz olacak bırakıp gidersem.
Birde daha kucuk bunalırmıyım onuda dusunuyorum gerci fazla kalmayı dusunmuyorum cocuktan dolayı ama arada kaldım yagmur kar yok bu arada aksam saati dügün siz olsaydınız ne yapardınız.
görümceyle eşimi yollardım

Aa
Düğüne gitmek zorunda degilsiniz bence, herkes anlayısla karsılar
Bebeginizin yanında olun hiçkimse sizden daha iyi bakamaz
Tabiki orası oyle ama gitmem de lazım akrabalarımız memlekette ıkı kısı gitsek yine teyzem sevinir ne kadar kalabalık o kadar iyi kayinvalidemı bile goturuyo Rum. Ama bebegi eve halasına bırakıcam.

görümceyle eşimi yollardım
Görümcem soner arıca hastası onunda bu aksam programı var kendi akrabasının dugunu oldu ona bile gitmedi dusunun ( bende ona guvenıp bırakıcam oglumu ama buyuk gorumcemde olacak yoksa bebegin pıjamasını bile cıkartmaya korkuyor. Yani ona bırakıyorum ama buyuk gorumceme guvenerek

Bebeklerin yaz kiis disariya cikarilmasi taraftariyim ama dugun salonu gibi gurultulu bir yer icin 3 aylik bebek cok kucuk. Goturmeyin bence anne sutu aliyorsa sagin birakin. Cok durmaz erkendeb kalkar gelirsiniz zaten
Anne sütü alıyor ama ek olarak mamada veriyorum evede mama bırakıcam artık bir saat idare ederler.

Tüm samimiyetim ile cevap yazacağım konuna ; ben gitmezdim düğüne. Oğlum 3,5 yaşında. İlk 1 yıl hiç bir davete gitmedim . Halen daha onun sabah kalkış ve akşam yatış saatlerine göre yaşıyorum. 3,5 yılda toplamda : 4 kez sinema 1 kez yemeye gittim kocamla o da bu yıl.. düğün dernek falan hiç işim olmaz. Önümüzdeki yıl acısını çıkaracağız kocişle inşallah

Selam kızlar suan canım cok sıkkın aksama teyzemin oglumun dugunu var birde 3.5 aylik bebegım var.

Esım bebegi goturme taraftarı degıl gorumcem ben bakarım goturmeyın dedi, bende goturmek ıstıyorum oglumu ama havada soguk esıyo baya arabamız var dugunde salonda olacak ama ya hasta edersem diyede korkmuyor degılım. Grip olan olur kucucuk bebek o kadar yuksek seste rahatsız olur dedi haklıda ama benim de İcim huzursuz olacak bırakıp gidersem.
Birde daha kucuk bunalırmıyım onuda dusunuyorum gerci fazla kalmayı dusunmuyorum cocuktan dolayı ama arada kaldım yagmur kar yok bu arada aksam saati dügün siz olsaydınız ne yapardınız.

Tüm samimiyetim ile cevap yazacağım konuna ; ben gitmezdim düğüne. Oğlum 3,5 yaşında. İlk 1 yıl hiç bir davete gitmedim . Halen daha onun sabah kalkış ve akşam yatış saatlerine göre yaşıyorum. 3,5 yılda toplamda : 4 kez sinema 1 kez yemeye gittim kocamla o da bu yıl.. düğün dernek falan hiç işim olmaz. Önümüzdeki yıl acısını çıkaracağız kocişle inşallah
Insallah. Ya ınanın hamılelıgım de sonra dogumdan sonra bend ehıc bı yere cıkmadım birde akrabalarımız memlekette burda pek kimsemiz yok teyzemi bu yuzden yalnız bırakmakda istemiyorum. Ben yine gorunup takımı takip cıkarım. Ama bebegi eve halasına bırakıcam onu goturmıcem.

Götürmeyin. Hem esiniz ile biraz basbasa olursunuz, keyifli zaman gecirip, enerjinizi biraz depolarsiniz.
Cocugunuz emin ellerde olur, korkmayin. Hersey o cocugu o gürültülü ortama götürmekten daha iyidir.

Ve bizim insani biliyorsunuzdur. O bebegi kucaga almak isteyecekler, huzursuz olacak yok yerde.

Bare evde, tanidigi ortamda kalsin. Zaten tek ihtiyaci süt ve bez degistirme, bunuda görümceniz yapar. Evet kolay degil ilk defa bebegi birakmak ama inanin sizede iyi gelecek.

Götürmeyin. Hem esiniz ile biraz basbasa olursunuz, keyifli zaman gecirip, enerjinizi biraz depolarsiniz.
Cocugunuz emin ellerde olur, korkmayin. Hersey o cocugu o gürültülü ortama götürmekten daha iyidir.

Ve bizim insani biliyorsunuzdur. O bebegi kucaga almak isteyecekler, huzursuz olacak yok yerde.

Bare evde, tanidigi ortamda kalsin. Zaten tek ihtiyaci süt ve bez degistirme, bunuda görümceniz yapar. Evet kolay degil ilk defa bebegi birakmak ama inanin sizede iyi gelecek.
Yani bı yanım eksik gıdıcem ama onuda hasta edemem bile bılede mantıklı olan evde kalması

Yani bı yanım eksik gıdıcem ama onuda hasta edemem bile bılede mantıklı olan evde kalması

Evet ilk basta öyle his ediliyor. Insan kendini suclu his ediyor bebegi ilk defa biraktiginda, ama inanin sizede cok iyi gelecektir. Hatta esiniz ile bir anlasma yapin ve böyle ara ara görümce gelip baksin ve siz biraz nefes alin, kari koca gezin, basbasa yemek yiyin. Bu dönemlerde sadece anne degil, ayni zamanda es, arkadas yada kisacisi bir birey oldugumuzu cabuk unutuyoruz ve bu iyi birsey degil.

kizim bi aylikken dugune gitmek zorunda kalmistim yaz ayi olmasina ragmen goturmedim.bi suru insan geliyor hemde bu kiş donemi birinden mikrop kaparsa mahvolur.cok yaramaz bi bebek degilse halasiyla kalsin

Back
X