- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
Amin canim.Arkadaslarinda dedigi gibi önce kendini sev bakimini ihmal etme Allah sabir versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim.Arkadaslarinda dedigi gibi önce kendini sev bakimini ihmal etme Allah sabir versin
Beyfendi calisan kadini erkegine itaasizligi ile sucluyor.bi bayanin maddi ozgurlugu demek buymus yani.coluk cocuk yokken kiskaniyom cart curt diyordu.ama gecenlerde birinin esinden ornek verdi iste bu sebepten karikoca gecinemiyorlarmis.Neden kapandin eve? Arkadaslarin yok mu? Calismayi dusunur musun, kendin icin. Cocuklar var dersrn krese verebilirsin.
Arkadaslarina gidebilirsin. Sanirim biraz sosyallesmen gerekiyor.
Gecen boşanmak üzere olan bi kızcağız yazmıştı, adamlar bizi sindirip kendimizden vazgeçene kadar uğraşır uzaklaşır, biz dik durup silkelenince peşimizden ayrılmaz diye, gerçekten öyle. Canımızdan bezdirip yaşam enerjimizi tüketiyorlar ama yaşam enerjisi yüksek insanlar hoşlarına gidiyorHaklisin canim.bende bu sekilde dusunmeye basladim.
Def olsun gitsin bundan sonra.bundan sonra ben yalvartcam gel diyeNe kadar farklı kadınlarız. Bana düğün deyince fenalık basareşimi her düğünde yalnız braktgm için eşimin ağladıgını biliyorum. :) gitmedim bir düğünlerinden başka bi düğüne gitmiyorum da gitmicemde. Kardeslerinin düğünlerine giderim mecburiyetten yksa akrabaymş arkadaşmış işim olmaz. Kendi abimin düğününe gittim evlendikten snra o kadar.. Ne giderim ne davet beklerim ne de kalk gidekim demesini beklerim. Gitsin işte
farklı oluşumuz dikkatmi çekti :) konuna gelirsek de gitme bacım. Herif seni yanına bile yakştıramıyosa egosuyla katlsın düğünlere.
He bizde o sebepten geçinemiyoruz, ama ben çalışmasam çocuklar nasıl özel okula gidecek vs düşünen Yok, hayat tozpembe çünküBeyfendi calisan kadini erkegine itaasizligi ile sucluyor.bi bayanin maddi ozgurlugu demek buymus yani.coluk cocuk yokken kiskaniyom cart curt diyordu.ama gecenlerde birinin esinden ornek verdi iste bu sebepten karikoca gecinemiyorlarmis.
Yasam kocu tutcam kendimeGecen boşanmak üzere olan bi kızcağız yazmıştı, adamlar bizi sindirip kendimizden vazgeçene kadar uğraşır uzaklaşır, biz dik durup silkelenince peşimizden ayrılmaz diye, gerçekten öyle. Canımızdan bezdirip yaşam enerjimizi tüketiyorlar ama yaşam enerjisi yüksek insanlar hoşlarına gidiyor
Kafalari kalin orasini anlamiyolarHe bizde o sebepten geçinemiyoruz, ama ben çalışmasam çocuklar nasıl özel okula gidecek vs düşünen Yok, hayat tozpembe çünkü
He kız, bak beni dinle gitme.. Yalvarcak varya.. :) düşün kaynumın nişanı oldu farklı bi şehre gidicektik. Ve bana çocuk sever gibi AŞKIM GİDELİM Mİ BİTANEM, ÇOK İSTİYORUM SENLE GİTMEYİ NOLUR BAK HERKES SENİ SORUYO BNDE ÇOK ÜZÜLÜYORUM falan demiştiDef olsun gitsin bundan sonra.bundan sonra ben yalvartcam gel diye
He şimdi çalışmıyorsunuz da çok mu iyi geçiniyorsunuz.. Kocanız sizin güçlenmenizi istemiyor.. Doğru bir şey giyseydin diyen adama ben kapak olsun diye çalışıp şıkır şıkır giderdim işime.. Hem çevre edinirsiniz.. Hem özgüveniniz yerine gelir.. Sizi ezmesine izin vermeyin..Beyfendi calisan kadini erkegine itaasizligi ile sucluyor.bi bayanin maddi ozgurlugu demek buymus yani.coluk cocuk yokken kiskaniyom cart curt diyordu.ama gecenlerde birinin esinden ornek verdi iste bu sebepten karikoca gecinemiyorlarmis.
Seni istedigi kaliba sokup begenmiyo mu?Aslinda kendimi severim ve esimi de cok severdim bi zamanlar.çok kiskanirdi beni.o dar onun beli acik.dusununki baba ocagina sehirici aracla bile gondermezdi bi bakan olur bi laf atan olur diye.gel zaman git zaman sirf onun sevgisini kazanayim guvenini kazanayim derken onun istedigi gibi giyindim onun istedigi gibi davrandim.beni kendi istedigi kaliba soktu simdide begenmiyor.yada cantada keklik olarak goruyor.az boyle kendimle ilgilensem misal bekarken oldugu gibi kirmizi oje sursem(not evden disari cikmiyorum zaten kim gorcek ojemi neyimi)bana yakisiyormuymus artik iki cocuk annesiymisim.yada kulagimdaki ikinci ucuncu deliklerede kupe taksam hic olurmuymus.niye olmasin kim goruyo beni diyorum.olmazmis.beni boyle sevip aldi bide.dusunun.
Konu sahibini bilmiyorum ama benim eşim 10 yıldan sonra dedi, akşam eve geldiğinde kendini evde bekleyen bir eş istiyormuş.Bence bu adam hep bu kadar cahilmis anladikta sen niye evlendin kiyafet degisikligi falan anlamamda calistirmam diyen erkege nasil guveniyorsunuz anlamiyirum
Seni pasifize etmeye calismis basarmis da. Yavas yavas sosyalles. Ipleri fazla onun eline vermissin. Seni kisiliksizlestirmis. Es demek paylasimdir. Kolelestirmek degildir. Kavga cikmadin agzimizin tadi bozulmasin diye gitgide pismissiniz. Onun kafa yapisi degismez muhtemelen de siz belki arkadas cevrenizi genisletirseniz kafanizi dagitirsiniz.Beyfendi calisan kadini erkegine itaasizligi ile sucluyor.bi bayanin maddi ozgurlugu demek buymus yani.coluk cocuk yokken kiskaniyom cart curt diyordu.ama gecenlerde birinin esinden ornek verdi iste bu sebepten karikoca gecinemiyorlarmis.
Evet benim esimde sonradan degisti bole degildi bu adama bi hal oldu.Konu sahibini bilmiyorum ama benim eşim 10 yıldan sonra dedi, akşam eve geldiğinde kendini evde bekleyen bir eş istiyormuş.
Ben evlendigimde boyle degildi.okadar medeni okadar saygili biriydiki.adamin icinde iki uc sene sonra koca bi cahil ciktiBence bu adam hep bu kadar cahilmis anladikta sen niye evlendin kiyafet degisikligi falan anlamamda calistirmam diyen erkege nasil guveniyorsunuz anlamiyirum
Ne dicapriosu ben ona fazlayim bile.hatta bunu dile getirdigimde guzeligim 10par etmezmis bu bendeki ask olmasa diyoAy kendisi Leonardo Dicaprio mu?![]()