Her gecen gun daha beter oluyoruz Allah sonumuzu hayir etsin.

Seni pasifize etmeye calismis basarmis da. Yavas yavas sosyalles. Ipleri fazla onun eline vermissin. Seni kisiliksizlestirmis. Es demek paylasimdir. Kolelestirmek degildir. Kavga cikmadin agzimizin tadi bozulmasin diye gitgide pismissiniz. Onun kafa yapisi degismez muhtemelen de siz belki arkadas cevrenizi genisletirseniz kafanizi dagitirsiniz.
Calissaydiniz kendinuze daha odakli ve daha ozguvenli olurdunuz. o yuzden diyorum kendiniz icin calisin yapabiliyorsaniz ya da kurslara fakan gidin. spor yapin. birseyler yapin ama eve tikilmayin.
Aynen herkonu keske maddiyata baglanmasa ama oluyor iste.bi bayanin maddi ozgurlugu herseymis megerse.gec oldu ama anliyosun sonunda

Bir kere aşık insanın gözünde ne giyersin giy güzel gözükürsün eşin bahane aramıs emınım abarttıgı gibi değilsindir dıye dusunuyorum bence sahaya bomba gibi dön kendıne ultra bak calısıyor musun?

Depresyona girmişsin hayırlı olsun :işsiz:
Eşin de garip düğün dedi durdu sonun da yine götürmemiş.
Siz de ona aynısını yapın !
Kendinizi sevin , şimdi daha çok sevin ki sizi küçük güçsüz görmesin, erkekler kendin den emin kadınları sever .
Yani mutlu kadınları her ne kadar mutsuz eden onlar olsa da yapacak birşey yok .:lülülü:
+1

Havalar güzel bol bol yürüyüş yapın kilolu iseniz kilo verin saçınızın modelini değiştirin ama bunları sadece ve sadece kendiniz için yapın önemli olan sizsiniz kocanız degil. Sizin çevrenizde düğün olur ise kocanızla gitmeyin çocukları bırakın ona gidip eğlenin hatta kız arkadaşlarınız varsa dışarı çıkın sosyalleşin biraz. Siz kendiniz için birşeyler yapın bırakın koca müsveddesini.

Ah keske bizim konusabilme iletisim kuabilme kabiliyetimiz olsa.esim sinirlidir hemen kizar bagirir etkiye tepki bende genelde onun bagirmasina kayitsiz kalamam.bunu bildigimizden genelde birbirmize kizdigimizda evde sukunet hakimdir
O zaman kocana mektup yaz işyerine postala her hafta bir mektup gönder konuşmayı öğrendiği zaman göndermeyi bırak.

Merabalar.ben anlatmaktan aci cekmekten o uzmekten vazgecmiyor.bu gece is arkadasinin dugunu vardi bende gitmek ortam degisikligi istedim arkadaslar eslerini goturmucek bahanesinj uydurdu.ve bu ilk degildi.daha oncede kucuk cocuguma hamileyken yok hava soguk filan deyip goturmedi.yine hamileyken baska bi dugun vardi tamda ogun benim rutin dr.da kontrolum vardi eve gidip birakmak zor gelince dr.cikisi benide arkadasinin dugunune goturmek zorunda kalmisti.ama yuzume bile bakmadi dugunde sanki benden utaniyor gibi bi gergindi dugunde.sonra dugunden cikinca dedimki ne oluyor niye salonda emanet gibi yanimda beni yaninami yakistiramiyosun deyince ozaman duzgun biseyler giyseydin dedi.dedim bende alsaydinda giyseydim.neyse tartistik filan o ole gecti.bugun goturmeye degil gidelimmi diye sormaya bile tenezzul etmedi.artik dayamiyorum.ama hala neyin sabri buya.kendimde nefret ediyorum en az esim kadar.benim kadar bakimli benim kadar guzel ozguveni olan birinin suan icinde bulundugu duruma bakin.nefret ediyorum kendimden.bide arada ogluna fisfit veren bana laf sokan kv var.cekilecek hayat degil.cocuklarimi alip gitmek istiyorum buralardan.mumkunati olsa yasadigim olaylari esimi onun cevresini beynimden tamamen sildirmek istiyorum
Meydani birakmayin ana ogula.

Bir kere aşık insanın gözünde ne giyersin giy güzel gözükürsün eşin bahane aramıs emınım abarttıgı gibi değilsindir dıye dusunuyorum bence sahaya bomba gibi dön kendıne ultra bak calısıyor musun?
Haklisin calismiyorum ama istiyorum.Kismet olursa kendimle ilgili planlarim var yeter artik bunlara katlandigim

Havalar güzel bol bol yürüyüş yapın kilolu iseniz kilo verin saçınızın modelini değiştirin ama bunları sadece ve sadece kendiniz için yapın önemli olan sizsiniz kocanız degil. Sizin çevrenizde düğün olur ise kocanızla gitmeyin çocukları bırakın ona gidip eğlenin hatta kız arkadaşlarınız varsa dışarı çıkın sosyalleşin biraz. Siz kendiniz için birşeyler yapın bırakın koca müsveddesini.
Kilolu degilim aksine evlendigim gunki gibiyim cok sukur.boyum posumda yerinde elhamdulillah.azbucuk lafimda dinlenir.hani ole koluna takinca utanilcak biri degilimdir.ne halt yemeye ole bi tavir sergiledi neden boyle ortamlara beni goturmez ianain anlam veremiyorum.ama artik sartlari degistircez.o yalvaracak bana.Allah kismet ederse o gunleri onlarida yazicam buraya.

Back
X