Eski konunuzu da okudum anneniz baski yapiyor evlenmebiz için baba profili de sıkıntılı , babaniz bu sürecte size destek olacak mi ne diyor ?Amin. Sagolun. Bende hala soku atlatamiyorum. Aklim almiyor nasil böyle düsünür diye kalbim okadar aciyorki. Birden gözümde yabanci biri oldu. Okadar sevdigim güvendigim iyi niyetine güvemdigim biri nasil biri cikti. Hep kendini sakliyor kendinden cok bahsetmiyordu. Hep diyordum anlat diye bazen kapali kutu gibisin diye sen neden derdini paylasmiyorsun diyordum. Iste simdi acti o kapali kutuyu ici okadar pismis ki o kutuyu kapali tutuyormus
Cok yasayin :) ne güzel dediniz.Hem hiçbir şey yapmayıp hem takacakları üç kuruşluk şeyin gitmesinden mi korkmuş küçük enişte?
Bu orantısız zeka karşısında tüm planımız suya düştü , ailecek mahvolduk canım der yüzüğü postalardım ama kargo parasını da karşı taraf ödesin. Değmez onlar için on lira ödemeye bile.
Cok yasayin :) ne güzel dediniz.
Evet onlara göre ben caliscaktim o okulunu bitirene kadar ilk basta hatta saf saf olabilir bile demistim. Sonradan baktim derslere kendini vermiyor bile. Birde ben kadin olarak ona bakmak istemedim cünkü bende okumak istiyorum diye. Nedense hayir deyince sinirlendi. Ozaman tamam istedigon gibi olsun dügünü erteliyorum 5-6 sene beklersin tamami bende yavas yavas rahat rahat okulumu bitirecegim parayi biriktirecegim annem babamda bir kurus vermez. Ama bende sana bakamam sende calisip eve para getireceksin dedi
Hala seviyordum cünkü degisir diye ümit etmistimBaştan niye tekrar kabul ettin ki hödükü?
Evet gercekten öyle iyiki Allah gösterdiÇok çok ucuz atlatmışsınız bence. Burada okuduğum konularda bu şekilde ailesinin ağzının içine bakan erkekler evliliklerde çok sorun oluyor..
Evet sükrediyorum benim hakkimda böyle seyler düsünebilen insanla evlilik düsünsenize! Allah beni kurtardiYuh arkadaşya ne insanlar var , kaç kurtul kızım hiç bakma ardına vallahi böylesi için yanmaya değmez , şükret Allah’a baştan göstermiş yüzünü ...
Iste benimkiside salaklikdi cok istemistim onunla evlenmeyi herseyi göze almistim basta. Iyikide gercek yüzü ortaya cikti ve olmadi bu is. Yas 26Oğlan okuyor, çalışmıyor geçimi sana yükleyip nasıl evlilik hayali kuruluyor? İkincisi siz üni. düşünüyorsanız bu şartlar altında neden başta kabul ettiniz?
Yaşınız kaç?
Bittiği iyi olmuş. Anneniz sizi evden göndermek istiyorsa yazın bir şehri gidip üni. okuyun.
Aynen. Annesi babasi neyse ama ondan duymak beni mahfetti hic beklemezdim. Ayrildim bile cok sükürGobek bagi henuz kesilmemis bir ana kuzusu daha...hadi aileni tanimiyorlar haklarinda suphe etmelerini anlayabilirim ama sumsuk nisanlin seni hicmi tanimamis?umarim laflarini sineye cekipte barismaya niyetlenmezsin,yoksa elini ayaguni titreticek nice sozler isiteceksin...
Evet okadar tesekkür ettimki Allaha beni büyük bir hata yapmaktam kurtardigi icin. Evet bizdede ayiptir ve kimin ne yapacagi belli zaten. Bu sekilde söylenirmi hic siz ne ödeyeceksinit diye. Biz kiz tarfi olarakta öyle seyler sormadik istemedik ama demekku icleri pismisÇok şansli oldugunuzu düşünüyorum. Evlenmeden önce en azından kişilikleri hakkında fikir sahibi olmuşsunuz.
Ben hayret ederek okudum. Bizde bu tarz mevzuların bu sekilde dile getirilmesi cok ayıptır.
Daha cok söylenecek şey var ama herkesin tarzi,yaşamı farklı. Umarim hayatınızda hersey yoluna girer. Uzmeyin kendinizi. Inanin bunlarda gecer gider. Zaman akiyor,kuşlar uçuyor.
Evet aynen öyle ailemde diyor sadaka ver sükür namazi kil diyeKaç bacım kaç.. çok iyi yapmışsın sakın kararından dönme paranoyak aileden ve o nişanlı müsvettesinden kurtulduğun için de birine sadaka ver
Hayir aslaayrılmak çok doğru karar..
umarım tekrar affetmezsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?