Dügün paralarini alip kacabilecegimi düsünmüs icim yaniyor

Geçenlerde bir düğünde oğlan tarafı kız tarafının annesinin yüzüğüne kadar soymaya çalışmış,kavga çıkartıp. Belki kendi niyetleri o yöndedir bilemezsin. Dervişin fikri neyse zikri odur hesabı.
Sen niye kandın ki gerçekten tekrar?

Annene çok kızdım...! Kim ne derse desin dönme madem annen evden gitmeni istiyor çalışan kadınsın çık 1 odalı eve sen sağ ben selamet de ama dönme o adama.. Hatta ben olsam herşeyi babama anlatırdım annemin yaklaşımını da ve eklerdim de ayrı ev işini bakalım annen Babana da öyle mi yaklaşır

Evet gercekten öyle. Düsünsenize birde onunla evlenseydim neler olacakti acaba. Iyiki Allah gösterdi gercek yüzünü

Evet okadar agirki. Bana bi tokat gibi geldi o sözler ama iyi oldu gözlerim acildi.
Babam bana birakiyor ama simdi arasa o yüzsüzlükleriyle arsizliklariyla Babamida üzmelerini istemiyorum kim bilir daha neler derler ama bir yandan bu yaptiklarini öylece yanlarina birakmak istemiyorum sessizce cekilmek istemiyorum utanmalarini istiyorum. Gercekten bilmiyorum

Üniversiteyi bitirmeden evlenmek zaten cok zor olurdu...Hem evin işi hem dersler finaller ödevler...Damat adayı da annesinin sözü ile doldurusa geliyor artı annesi de seni istemiyor...Bence ünv yi kazanmaya bak

İş yok güç yok nereye evleniyorsun biraderim diyesim geldi.Kadın çalışacak adamı okutacak , öyle mi , tamam bu zamanda erkekler rol değiştirdi de bu da biraz abartı değil mi yahu?
Ilk basta olabilir diye düsünmüstüm. Sonra olmaz deyince nerde senin feministligin demeye basladi ayy cok sükür bugün yine gülebiliyorum.

Umarım annenin aklına uyup barışma gibi bi hataya düşmezsin. Madem güvenmiyor ne demeye evleniyor terbiyesiz.
Hayir kesinlikle bitti bütün bunlardsn sonra onunla evlenirsem basima ne gelse hak etmis olurum. Kesinlikle bitti. Bende düsündüm benimle nasil evlenecekti bukadar süphe ediyorsa diye

Hayir asla ona geri dönmem. Annem bildigim bileli öyle. Babamda biliyor bazen beni korumaya kalktiginda babama bagiriyor kiziyor küsüyor ki Babam birdaha beni korumasin. Babamda korkuyor napayim kizim biliyorsun annen huyunu idare et diyor ama cok cabuk manipüke edilen bir tip. Bazen annem babami doldurur beni dövdürür bile. Babamin da akli var fikri var yapmasin kanmasin diyorum ona da kiziyorum. Herneyse ben umarim bir ev bulup cikarim dua edin lütfen

Üniversiteyi bitirmeden evlenmek zaten cok zor olurdu...Hem evin işi hem dersler finaller ödevler...Damat adayı da annesinin sözü ile doldurusa geliyor artı annesi de seni istemiyor...Bence ünv yi kazanmaya bak
Evet öyle ailesi beni istemiyor ve ondan beri o da beni istemiyor. Ana kuzusu otursun anasinin dizinin dibinde iste. Umarim yapabilirim kendime ev tutmak istiyorum ama kirasini ödemek icin calismaliyim yanisira üniye gitsem isimi ihmal etmeliyim ama kirami nasil ödeyecegim bilmiyorum. Ama bir yolunu bulurum elbet. Ilk önce o evden cikmaliyim

Hem ev kirası hem faturalar hem dersler kolay değil...
Ev tutma değil de ünv yi kazanıp yurtta kalmalısın, ben öyle yaptım...Daha kolay...
Üniversitede okuyan biriyle tanısırsın en azından beraber bitirip çalışırsınız evlenirsiniz...
Böyle mallarla uğraşma

inanamiyorum konun basligi neydi merak ettim okumak istiyorum. Neler neler var ys okadar haklisinizki dervisin fikri neyse zikri de o dur belkide gercekten onlar öyle birsey düsündü o yüzden oturup konusalim kim ne alacak dedi. Bende diyordum neden hep ayni soruyu soruyorlar zaten belli ya anlamiyordum salak gibi

Çok iyi yapmışsısn kesinlikle dönme.bende buna benzer şekilde kandırıldım eşim ve ailesi sırf taktıkları takılar (öndüçleriymiş) eş dost akrabalarında kalmasın diye düğün yaptılar .tan bir çingene ailesiydi.takılarımı elimden aldırlar hayatımı zehir ettiler şuan davamı açtım boşanıyorum bAzıları sırf maddiyat için evleniyo bide eşim çalışmıyodu maaşımı bile elimden alıyolardı kurtulmuşsun.

Tammm aynisi olacakti bendede hissediyorum. Iyiki sizde kurtulmussunuz.

bişey sorcam ama konudişi. her kaynana adaylar ogluna kız bulup bulup kendi istediği gibi olmayinca niye ayırmaya kalkar.. ben anlamiyorum.
oğlu kendi bulduğunu beğenmiyorlar.
başka birine itiyo gözlerine.

Bir sey diyeyim mi? Bence asıl onlar dügünden sonra altınları alabilmenin hesabını yapmışlar ailecek.sana şimdi böyle söylüyor ki sen de beni hırsiz sanmasınlar diye "alın altinlar sizde dursun o zaman" diyeceksin.kayın aile de paraları güzelce rahatça yiyecek.ya da bunu bahane ederek daha az altin falan taknayı düşunduler.bilemeyiz.ama ne olursa olsun ne fesat ne plancı insanlar.yüzlerine bakmayın, kapınıza almayın.size ve ailenize resmen hırsız demişler.

Üç yılımı yediler aç köpekler.ben böyle yüzsüz aşağılık aile görmedim okadar insan evleniyo çevremde.aşkımdan ölüp adımı kalbinin üzerine dövme yaptırıyodu en son annemlerin yanına gelince ne ailesi ne o bir kere aramadı.allahından bulsunlar dedim artık.zararın neresinden dönersen kâr.boşver oku hayatını yaşa millet yolacak kaz arıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…