• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dügün paralarini alip kacabilecegimi düsünmüs icim yaniyor

Geçenlerde bir düğünde oğlan tarafı kız tarafının annesinin yüzüğüne kadar soymaya çalışmış,kavga çıkartıp. Belki kendi niyetleri o yöndedir bilemezsin. Dervişin fikri neyse zikri odur hesabı.
Sen niye kandın ki gerçekten tekrar?

Annene çok kızdım...! Kim ne derse desin dönme madem annen evden gitmeni istiyor çalışan kadınsın çık 1 odalı eve sen sağ ben selamet de ama dönme o adama.. Hatta ben olsam herşeyi babama anlatırdım annemin yaklaşımını da ve eklerdim de ayrı ev işini bakalım annen Babana da öyle mi yaklaşır

Valla canm verilmiş sadakan varmış annen ne kadar seni kirsada o adamla evlenip el kahrı cekmekten iyidir. Geçmiş olsun diyorum Allah gönlüne göre birisini karşına cikarir elbet. Burda ne konular görüyoruz nisanliyken bana böyle yapti ama evlendim diyip sonra bosanamayanlar. Sepet havasi ben senden iyisini bulurum diyip önüne bakicaksin böyle bı tip için de oturup ağlama sakın ailece sizofrenler galiba yada kız tarafı parası yemek isteyen kan emici bı tipler
Evet gercekten öyle. Düsünsenize birde onunla evlenseydim neler olacakti acaba. Iyiki Allah gösterdi gercek yüzünü

Çok ağır laflar etmiş ya kim bilir ne kadar üzüldünüz :KK61:

Evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsünüz, şanslısınız. Babanıza anlatın olanları eğer kendi gerek görürse arar karşı tarafı. Bu konuyu ona bırakın bence.
Evet okadar agirki. Bana bi tokat gibi geldi o sözler ama iyi oldu gözlerim acildi.
Babam bana birakiyor ama simdi arasa o yüzsüzlükleriyle arsizliklariyla Babamida üzmelerini istemiyorum kim bilir daha neler derler ama bir yandan bu yaptiklarini öylece yanlarina birakmak istemiyorum sessizce cekilmek istemiyorum utanmalarini istiyorum. Gercekten bilmiyorum

Üniversiteyi bitirmeden evlenmek zaten cok zor olurdu...Hem evin işi hem dersler finaller ödevler...Damat adayı da annesinin sözü ile doldurusa geliyor artı annesi de seni istemiyor...Bence ünv yi kazanmaya bak

İş yok güç yok nereye evleniyorsun biraderim diyesim geldi.Kadın çalışacak adamı okutacak , öyle mi , tamam bu zamanda erkekler rol değiştirdi de bu da biraz abartı değil mi yahu?
Ilk basta olabilir diye düsünmüstüm. Sonra olmaz deyince nerde senin feministligin demeye basladi:KK70: ayy cok sükür bugün yine gülebiliyorum.

Umarım annenin aklına uyup barışma gibi bi hataya düşmezsin. Madem güvenmiyor ne demeye evleniyor terbiyesiz.
Hayir kesinlikle bitti bütün bunlardsn sonra onunla evlenirsem basima ne gelse hak etmis olurum. Kesinlikle bitti. Bende düsündüm benimle nasil evlenecekti bukadar süphe ediyorsa diye

Annene çok kızdım...! Kim ne derse desin dönme madem annen evden gitmeni istiyor çalışan kadınsın çık 1 odalı eve sen sağ ben selamet de ama dönme o adama.. Hatta ben olsam herşeyi babama anlatırdım annemin yaklaşımını da ve eklerdim de ayrı ev işini bakalım annen Babana da öyle mi yaklaşır
Hayir asla ona geri dönmem. Annem bildigim bileli öyle. Babamda biliyor bazen beni korumaya kalktiginda babama bagiriyor kiziyor küsüyor ki Babam birdaha beni korumasin. Babamda korkuyor napayim kizim biliyorsun annen huyunu idare et diyor ama cok cabuk manipüke edilen bir tip. Bazen annem babami doldurur beni dövdürür bile. Babamin da akli var fikri var yapmasin kanmasin diyorum ona da kiziyorum. Herneyse ben umarim bir ev bulup cikarim dua edin lütfen

Üniversiteyi bitirmeden evlenmek zaten cok zor olurdu...Hem evin işi hem dersler finaller ödevler...Damat adayı da annesinin sözü ile doldurusa geliyor artı annesi de seni istemiyor...Bence ünv yi kazanmaya bak
Evet öyle ailesi beni istemiyor ve ondan beri o da beni istemiyor. Ana kuzusu otursun anasinin dizinin dibinde iste. Umarim yapabilirim kendime ev tutmak istiyorum ama kirasini ödemek icin calismaliyim yanisira üniye gitsem isimi ihmal etmeliyim ama kirami nasil ödeyecegim bilmiyorum. Ama bir yolunu bulurum elbet. Ilk önce o evden cikmaliyim

Evet öyle ailesi beni istemiyor ve ondan beri o da beni istemiyor. Ana kuzusu otursun anasinin dizinin dibinde iste. Umarim yapabilirim kendime ev tutmak istiyorum ama kirasini ödemek icin calismaliyim yanisira üniye gitsem isimi ihmal etmeliyim ama kirami nasil ödeyecegim bilmiyorum. Ama bir yolunu bulurum elbet. Ilk önce o evden cikmaliyim

Hem ev kirası hem faturalar hem dersler kolay değil...
Ev tutma değil de ünv yi kazanıp yurtta kalmalısın, ben öyle yaptım...Daha kolay...
Üniversitede okuyan biriyle tanısırsın en azından beraber bitirip çalışırsınız evlenirsiniz...
Böyle mallarla uğraşma

Geçenlerde bir düğünde oğlan tarafı kız tarafının annesinin yüzüğüne kadar soymaya çalışmış,kavga çıkartıp. Belki kendi niyetleri o yöndedir bilemezsin. Dervişin fikri neyse zikri odur hesabı.
Sen niye kandın ki gerçekten tekrar?
:rolleyes:inanamiyorum konun basligi neydi merak ettim okumak istiyorum. Neler neler var ys okadar haklisinizki dervisin fikri neyse zikri de o dur belkide gercekten onlar öyle birsey düsündü o yüzden oturup konusalim kim ne alacak dedi. Bende diyordum neden hep ayni soruyu soruyorlar zaten belli ya anlamiyordum salak gibi

Merhaba,

ben daha önce bir konu acmistim nisanlim küsüyor diye sonrasinda ayrilmistim. Daha sonra beni aramisti yalvardi yakardi agladi hatalarimi anladim degisecegim diye söz verdi bende salak gibi affetmistim ama bir sart koymustum yakinda olacak olan dügünü ertelemek istedim cünkü bize daha zaman gerekiyor dedim sorunlarimizi cözmek icin ve kendisi daha okuyor ve zaten bitmedi bile okulun biter hem dedim zorluk cekmeyiz. Kabul etti. Ve ben tek calisan kisi olmak istemiyorum kadin olarak ve üniversite okumak istiyorum aslinda ama ailesi istediki ben calisayim üni hayalimi arkaya atayim o bitirene kadar ve o bitince okurum diye düsünüyorlardi. Ben istemeyince benden huylandilar. Sonrasinda gitmis babasina ertelemek istemedigini ama benim ertelemek istedigimi söylemis. Kararimizin arkasinda durmadi bana yikti sucu. Annesi babasi huylanmis benden ertelemek istedigim icin ve zaten dügün organizasyonu kendileri bana sormadan herseyi ayarlamisti salondan fotografcisina kadar benim fikrimi sormadan. Ben sonradsn ögrendim salonun herseyin tutuldugunu. Aslinda banada danisilmasini istedigimi izah etmistim annesine güzel bir dille ama aman abartma ve napalim istedigin olmadiysa hepimiz oturup aglayalimmi simdi benimde o zamanlar istedigim olmamisti diye cikisti. Ve bana arada laf sokuyordu hep. Eski nisanlimda annesi babasina cok düskün etkileniyor onlardan.
Herneyse ben simdiye kadar hicbirsey istemedim zaten bana hic sorulmadi. Dügünde bensiz ayarlandi. Nisanda hicbirsey takmadilar ailecek hicbirsey demedik dügünde sunu bunu takin diye hatta benim ona hediyem vardi nisanda ama onu rencide etmemek icin nisan merasiminden sonra gizlice verdim kimse demesin diye kiz takti oglan takmadi. Ve bu tür seyler benim icin gercekten önemli degil ben sevgi istiyorum ama bunu neden anlattigimi anlayacaksiniz az sonra.
Bana sürekli ailelerimiz bi oturup konusmali kim neyi ödeyecek diye diyordu. Tuhafima gitti cünkü benim ailemin yapacagi zaten belliydi. Yatak odasi ve elektronik esyalar kendisinede dedim. Ve ortada hala ev bile yoktu.
Dün aradi soguk ve kirici konusuyordu sonra yine basladi sizinkiler bi gelmedi ne ödeyeceginizi bilmiyoruz bende belli ya zaten dedim annem annene söyledi bile dedim sonra birden:

Neler oluyor biliyormusun biz korkuyoruz ailem benim icin endiseleniyor. Bir kiz benim arkadasimi kandirdi dügünden bir gün sonra bütün altinlari paralari alip kayboldu ortaliktan. Biz sizinle daha yeterince tanismadik diyor o bunlari derken üstümden kaynar sular döküldü elim ayagim titriyor. Sonrasinda diyor öbür arkadasimdada kizin ailesi dügünden sonra geldi ve altinlara paralara el koydu biz senin ailende yapacakmi öyle bilmiyoruz konusmadik benim ailem benim icin endiseleniyor. Ben okadar kötü oldumki sen nasil böyle seyler der düsünürsün ciddi olamazsin diyorum siz bizim neyimizi gördünüz de böyle konusuyorsun biz sizden ne istedik simdiye kadar diyorum. O diyorki baban bana birkimin varmi diye sordu!! Neden soruyor! ( kendisinin dogru dürüst isi olmadigi icin ve yanisira okudugu icin babam bana nasil bakmak istedigini sormustu nasil yapacaksiniz ikinizde okuyup calisaniz zor olacak sen biseyler kenara koyabildinmi oglum demisti sadece!!) Ve ailelerimiz kimin ne ödeyecegini konusmadi baya huylandim diyor.
Okadar agladimki okadar dokundu bana inanamiyorum hala da dediklerine elim ayagim titredi.:KK43: Nasil böyle düsünürsün dedim hic tanimamissin yaziklar olsun ben senden simdiye kadar ne istedim. Dügünü bile hic gönül almak icin sormadiniz sesimi cikarmadim dedim. Yüzügü ve hediye ettigin kolyeyi de sana postayla yollayacagim merak etme bu is burada bitti dedim. Hüngür hüngür agladim gece annem duydu uyandi yanima geldi. Hala diyorki onu affetmeyi düsünüyormusun cünkü evden gitmemi istiyor yanina kalcam diye korkuyor. Dedim Anne hicmi gururun yok ya nasil sorarsin bunu sanada ithamda bulundu diyorum.
Sonra o psikopaz bana yazmaya basladi özür dilerim öyle demedimki diye. Dedigi gayet netti pis yalanci psikopat paranoyak. Allah gözümü actigi icin sükrediyorum ama icimde öyle bir aciyorki !
Ben ona okadar temiz güzel duygularla yaklasmistim emegimi verdim sabrimi sevgimi ama o neler düsünüyormus annesinin doldurusu bile olsa bu nedir:KK42:
Hala inanamiyorum bu salakligima dediklerine inanamiyorum. Birde hicbirsey olamamis gibi yazdi bugün bana dedimki defol git utanmiyormusun ya. Cok yazdim icimi döktüm buraya kadar okuyabilen varsa tesekür ederim. Simdi babam ailesini arayip bisey desinmi diye utanmalarini istiyorum ama okadar yüzsüzlerki degermi bilmiyorum.
Çok iyi yapmışsısn kesinlikle dönme.bende buna benzer şekilde kandırıldım eşim ve ailesi sırf taktıkları takılar (öndüçleriymiş) eş dost akrabalarında kalmasın diye düğün yaptılar .tan bir çingene ailesiydi.takılarımı elimden aldırlar hayatımı zehir ettiler şuan davamı açtım boşanıyorum bAzıları sırf maddiyat için evleniyo bide eşim çalışmıyodu maaşımı bile elimden alıyolardı kurtulmuşsun.

Çok iyi yapmışsısn kesinlikle dönme.bende buna benzer şekilde kandırıldım eşim ve ailesi sırf taktıkları takılar (öndüçleriymiş) eş dost akrabalarında kalmasın diye düğün yaptılar .tan bir çingene ailesiydi.takılarımı elimden aldırlar hayatımı zehir ettiler şuan davamı açtım boşanıyorum bAzıları sırf maddiyat için evleniyo bide eşim çalışmıyodu maaşımı bile elimden alıyolardı kurtulmuşsun.
Tammm aynisi olacakti bendede hissediyorum. Iyiki sizde kurtulmussunuz.

bişey sorcam ama konudişi. her kaynana adaylar ogluna kız bulup bulup kendi istediği gibi olmayinca niye ayırmaya kalkar.. ben anlamiyorum.
oğlu kendi bulduğunu beğenmiyorlar.
başka birine itiyo gözlerine.

Bir sey diyeyim mi? Bence asıl onlar dügünden sonra altınları alabilmenin hesabını yapmışlar ailecek.sana şimdi böyle söylüyor ki sen de beni hırsiz sanmasınlar diye "alın altinlar sizde dursun o zaman" diyeceksin.kayın aile de paraları güzelce rahatça yiyecek.ya da bunu bahane ederek daha az altin falan taknayı düşunduler.bilemeyiz.ama ne olursa olsun ne fesat ne plancı insanlar.yüzlerine bakmayın, kapınıza almayın.size ve ailenize resmen hırsız demişler.

Üç yılımı yediler aç köpekler.ben böyle yüzsüz aşağılık aile görmedim okadar insan evleniyo çevremde.aşkımdan ölüp adımı kalbinin üzerine dövme yaptırıyodu en son :sopa:annemlerin yanına gelince ne ailesi ne o bir kere aramadı.allahından bulsunlar dedim artık.zararın neresinden dönersen kâr.boşver oku hayatını yaşa millet yolacak kaz arıyo.

Back