Dügün paralarini alip kacabilecegimi düsünmüs icim yaniyor

Valla canm verilmiş sadakan varmış annen ne kadar seni kirsada o adamla evlenip el kahrı cekmekten iyidir. Geçmiş olsun diyorum Allah gönlüne göre birisini karşına cikarir elbet. Burda ne konular görüyoruz nisanliyken bana böyle yapti ama evlendim diyip sonra bosanamayanlar. Sepet havasi ben senden iyisini bulurum diyip önüne bakicaksin böyle bı tip için de oturup ağlama sakın ailece sizofrenler galiba yada kız tarafı parası yemek isteyen kan emici bı tipler

Konunun hepsini okumadım bile. Ama annesinin ve nişanlınızın okuduğum bir kaç sözünden yola çıkarak hayatınızı kurtarın diyorum. Mutlu olamazsınız. Bu söylenenleri unutamazsınız. Özürlere kanmayın.

Çok ağır laflar etmiş ya kim bilir ne kadar üzüldünüz

Evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsünüz, şanslısınız. Babanıza anlatın olanları eğer kendi gerek görürse arar karşı tarafı. Bu konuyu ona bırakın bence.

Daha okul bitmeden evlenmeye kalkarsanız olur bunlar tabi..
Bir de evleneceğin kişi daha şey.. Mmm. Ankaralılar gibi söyleyeyim. Bebe.

Evet baska bisey deseydi neyse. Mesela bir huyumu begenmediginu anlasamadigi tamam derdim ama böyle bisey düsünmesi beni derinden yaraladi

Sagolun. Evet bu hayal kirikligi cok kötü. Bunu hic ama hic beklmezdim annesi babasi düsünse yine bukadar dokunmazdi ama bunu kendinin düsünmesi cok yaraladi beni ben onu okadar temiz duygularla sevmisimki hic böyle yapacagini düsünmedim

Iyiki ayrildim birde uzaga onlarin yanina gidecektim. Neymiste onun icin ailesi endiseleniyormus paralari alirmiyiz diye. Ne olduklari düsündükleri belli oldu iste. Benim ailem ne düsünseydi ya öyle insanlara gelin gidecektim. Allaha okadar sükrediyorumki az kalsin büyük bir hata yapiyordum gözlerimi acti

Eski nisanlin ailesinin gazina geliyor. Onun degil kaynana adayinin fikirleri bunlar. Ayrilmakla dogru karari vermissin
Evet zaten hep onlarin fikirlerine göre hareket ediyor. Kendi kisiligi yok. Annesi babasina bagli degil bagimli. Kendi fikrini söylemeye bile korkuyor. Annesi babasi benim hakkimda kötü seyler diyor ben saygimi bozmuyorum ama sonunda annesi babasindan nefret eden ben oluyorum sanki ben bisey dedim. O bana öyle seyler söyledi ya öyle kötü düsündü kalbimi kirdi Allah ona yasatirsa gercekten ileride görür

Amin. Sagolun. Bende hala soku atlatamiyorum. Aklim almiyor nasil böyle düsünür diye kalbim okadar aciyorki. Birden gözümde yabanci biri oldu. Okadar sevdigim güvendigim iyi niyetine güvemdigim biri nasil biri cikti. Hep kendini sakliyor kendinden cok bahsetmiyordu. Hep diyordum anlat diye bazen kapali kutu gibisin diye sen neden derdini paylasmiyorsun diyordum. Iste simdi acti o kapali kutuyu ici okadar pismis ki o kutuyu kapali tutuyormus

Üniversite hayalinizin önü açılmış, bu son olay olmasa da isabetli bir karar degılmıs bu kisiyle evlilik.
Anne babası okulu bitmemiş işsiz güçsüz adamı size yıkmaya calısmıs adeta. Yaptıkları masraflar bosa gitmesin diye calarlar kapınızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…