• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dügün paralarini alip kacabilecegimi düsünmüs icim yaniyor

Zaten şimdiki evlilikler çok zor daha başındayken böyle yapiyosa bırak bitsin madem seviyosa sevdiği kişiye hem güvenmesi lazım hemde sizi önceden iyice araştırıp bilmesi lazımdı gerek varmı düğüne sayılı gün kala bunları söylemek bundan hayır gelmez yok herşeyin hayırlısı baksana şimdiden yüzünu gösterdi

Amin. Sagolun. Bende hala soku atlatamiyorum. Aklim almiyor nasil böyle düsünür diye kalbim okadar aciyorki. Birden gözümde yabanci biri oldu. Okadar sevdigim güvendigim iyi niyetine güvemdigim biri nasil biri cikti. Hep kendini sakliyor kendinden cok bahsetmiyordu. Hep diyordum anlat diye bazen kapali kutu gibisin diye sen neden derdini paylasmiyorsun diyordum. Iste simdi acti o kapali kutuyu ici okadar pismis ki o kutuyu kapali tutuyormus
Eski konunuzu da okudum anneniz baski yapiyor evlenmebiz için baba profili de sıkıntılı , babaniz bu sürecte size destek olacak mi ne diyor ?

Böyle düşunen biri ile olmamalisiniz . Annenizin baskisi ile geri dönmeyin sonunda daha mutsuz olursunuz.

Hem hiçbir şey yapmayıp hem takacakları üç kuruşluk şeyin gitmesinden mi korkmuş küçük enişte?

Bu orantısız zeka karşısında tüm planımız suya düştü , ailecek mahvolduk canım der yüzüğü postalardım ama kargo parasını da karşı taraf ödesin. Değmez onlar için on lira ödemeye bile.
Cok yasayin :) ne güzel dediniz.
Evet onlara göre ben caliscaktim o okulunu bitirene kadar ilk basta hatta saf saf olabilir bile demistim. Sonradan baktim derslere kendini vermiyor bile. Birde ben kadin olarak ona bakmak istemedim cünkü bende okumak istiyorum diye. Nedense hayir deyince sinirlendi. Ozaman tamam istedigon gibi olsun dügünü erteliyorum 5-6 sene beklersin tamami bende yavas yavas rahat rahat okulumu bitirecegim parayi biriktirecegim annem babamda bir kurus vermez. Ama bende sana bakamam sende calisip eve para getireceksin dedi

Aayy nasıl sinir oldum:KK34: Rabbim esirgemis seni boyle art niyetli insanlardan

Cok yasayin :) ne güzel dediniz.
Evet onlara göre ben caliscaktim o okulunu bitirene kadar ilk basta hatta saf saf olabilir bile demistim. Sonradan baktim derslere kendini vermiyor bile. Birde ben kadin olarak ona bakmak istemedim cünkü bende okumak istiyorum diye. Nedense hayir deyince sinirlendi. Ozaman tamam istedigon gibi olsun dügünü erteliyorum 5-6 sene beklersin tamami bende yavas yavas rahat rahat okulumu bitirecegim parayi biriktirecegim annem babamda bir kurus vermez. Ama bende sana bakamam sende calisip eve para getireceksin dedi

Keşke o gün bıraksaymışsınız. Neyse, zararın neresinden dönerseniz kardır. Asla barışmayın.

Anneniz de madem doğurdu, üniversite bitene kadar baksın bir zahmet. Ondan sonra gerekirse, iş ve güvenilir bir ev arkadaşı bulup ayrı eve çıkarsınız.

Ay manyakmi ne bitir ve universiteni oku en guzeli annende istemezse istemezsin orasi senin babanin evi onun icin evlenmeye calisma bence

Yuh arkadaşya ne insanlar var , kaç kurtul kızım hiç bakma ardına vallahi böylesi için yanmaya değmez , şükret Allah’a baştan göstermiş yüzünü ...
Evet sükrediyorum benim hakkimda böyle seyler düsünebilen insanla evlilik düsünsenize! Allah beni kurtardi

Oğlan okuyor, çalışmıyor geçimi sana yükleyip nasıl evlilik hayali kuruluyor? İkincisi siz üni. düşünüyorsanız bu şartlar altında neden başta kabul ettiniz?

Yaşınız kaç?

Bittiği iyi olmuş. Anneniz sizi evden göndermek istiyorsa yazın bir şehri gidip üni. okuyun.
Iste benimkiside salaklikdi cok istemistim onunla evlenmeyi herseyi göze almistim basta. Iyikide gercek yüzü ortaya cikti ve olmadi bu is. Yas 26

Gobek bagi henuz kesilmemis bir ana kuzusu daha...hadi aileni tanimiyorlar haklarinda suphe etmelerini anlayabilirim ama sumsuk nisanlin seni hicmi tanimamis?umarim laflarini sineye cekipte barismaya niyetlenmezsin,yoksa elini ayaguni titreticek nice sozler isiteceksin...
Aynen. Annesi babasi neyse ama ondan duymak beni mahfetti hic beklemezdim. Ayrildim bile cok sükür

Çok şansli oldugunuzu düşünüyorum. Evlenmeden önce en azından kişilikleri hakkında fikir sahibi olmuşsunuz.
Ben hayret ederek okudum. Bizde bu tarz mevzuların bu sekilde dile getirilmesi cok ayıptır.
Daha cok söylenecek şey var ama herkesin tarzi,yaşamı farklı. Umarim hayatınızda hersey yoluna girer. Uzmeyin kendinizi. Inanin bunlarda gecer gider. Zaman akiyor,kuşlar uçuyor.
Evet okadar tesekkür ettimki Allaha beni büyük bir hata yapmaktam kurtardigi icin. Evet bizdede ayiptir ve kimin ne yapacagi belli zaten. Bu sekilde söylenirmi hic siz ne ödeyeceksinit diye. Biz kiz tarfi olarakta öyle seyler sormadik istemedik ama demekku icleri pismis

Bak canım bunlar ailece yan gelip yatıp oğullarını sana okutmayı planlamış. Evi sen geçindireceksin onların paşa oğlu da üniv okuyup rahat rahat takılacaktı. Yani ailecek seni maddi manevi sömürme peşindeler. Şimdi ayrılmasan evlendikten sonra boşayacaktın bu adamı zaten. Canını kurtardığın için şükret .

Diğer konuna da yorum yaptım nişanlınla barışma sakın diye barışmışsın. Lütfen kendine değer ver ve bir daha affetme hayatını mahvetme. Annen yine senin annen, el daha acımasız olur unutma. Ve nişanlının ailesinde anlattığın kadarıyla o potansiyel var.

Her şeyi size sormadan ayarladıklarında "tuttuğunuz salona uygun bir gelin bulursunuz umarım" deyip sepetlemeliydiniz hepsini.
Daha okuyan, işi gücü olmayan adam ne cesaretle evlenmeye kalkıyor onu da anlamadım. Siz mi okutacaksınız elin oğlunu, hayret bir şey.
İlişkideki her şey ayrı hata. Hiç pişman olmayın bitirdiğiniz için.

Baban arayıp bir güzel ağızlarının payını vermeli sende ne var ne yok gönder bir daha muhatap olma pislk herif.

Şimdi ben yanlış anladım sanırım. Yoksa bu insanlar senden çalışıp oğullarını okutmanı istememiştir değil mi :olamaz: senin düğününü bak senin diyorum seniiiinnnn düğününü sensiz planlamış olamazlar değil mi :/ ve üstüne onları soyup kaçacağını düşünmediler yoksa....
Yok ya kesin yanlış anladım ben yani yoksa burada olsun reel hayatta olsun milyonlarca tip gördüm ama bu derece bir manyaklığı hiç görmemiştim :/
Hala inanamıyorum ama eğer doğru anladıysam sen Allah'ın sevgili kulusun zira defalarca gözünü açmış gerçeği göstermiş sana.
Bundan sonrada gidip yine bu yaşam formuyla devam edersen otur salaklığına yan tatlı kardeşim.

Back