Düğün Düğün organizasyonuyla ilgili tüm merak ettiklerinizi sorabılırsınız arkadaşlar

cnemorg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
10
0
Merhaba arkadaşlar düğün hazırlıklarınızla ilgili aklınıza takılanları danışabılırsınız.

Tabi bulalım hemen. şimdi giriş müzikleri yavaş başlayıp hareketlenen muzıkler olmalıdır.dans muzıklerı çiftlerı yormayacak ve gelınlıgı taşırken rahatsızlık vermeyecek rıtımde olmalıdır.aynı zamanda anlamda taşımalıdır.pasta kesım muzıklerı ise daha hızlı canlı parçalar olmalıdır.ben size kullandıgım muzıklerı gönderecegım bırde istatıstıksel anlamda ilk 10 a girmiş müziklerin listesını gönderecegım tercıh sızın :)

A)GıRıŞ MÜZıĞı

1)Parça Adı: Valse
Artist: Nicholas Jorelle

2)Parça Adı: Sundance
Artist: Kitaro

3)Ahmet Koc - Polyushka Polye

4)Vivaldi syphonies

DANS MÜZıĞı
Türkçe olarak Sezen Aksu HOŞGELDıN öneririm.

1 Can't Help Falling In Love Andrea Bocelli
2. I've Had The Time Of My Life Dirty Dancing
3. Eres Todo En mi Ana Gabriel
4. Abrazame Ana Gabriel
5. Cuando Pienso En Ti Jose Feliciano
6. To Love You More Celine Dion
7. Belle Notre Dame de Paris Soundtrack
8. You Are My Everything Al Green
9. Historia D'un Amour Petula Clark

PASTA KESıM MÜZıĞı
1)TEQUILA
Artist:N/A

2)GREEK MUSIC
Artist GLYKERıA

3)LET THERE BE DRUMS
artisr: sendy nelson

umarım işine yarar mutluluklar

birde can atilla rumeli hisarının yapılışı parçası harıka. keman konçerto AŞK buda harıkadır.

gerçekten güzel müziklermiş opuyorumnanaktan bende ya kır düğünü yada yatta bir kutlama düşünüyorum bununla ilgili bir bilgi verir misiniz,çok pahalı olmasın :)

Öncelikle teşekkürler arkadaşlar:) KıR Düğünü konseptinde düğüne yeşilliklerin eşlik etmesi ayrı bır hoşluk oluşturuyor. dış mekan çekimlerinin de yapılabıldıgı düğün alanında rüya gibi masal gibi düğünler gerçekleştirebilirsiniz.Aynı şekilde yatta da püfür püfür ,şıklığına şık düğünler gerçekleştirebilirsiniz.Kır düğünü yemekli kişi başı alkolsuz 20 tl'den başlıyor.Yat düğünü ise kişi başı alkollü 65 tl den başlıyor.kabaca böyle organızasyon çiftlerin istek ve tercihlerine göre şekıllenıor arkadaşlar.

Merhaba arkadaŞlar kır dÜĞÜnÜ olanlar masa ÜstÜ sÜslemelerınde Şamdan yerıne cam fanus suda yuzen mumlar supla yerıne de gelın ve damadın resımlerı Üzerıne cam kullanabılırsınız moldukÇa dÜŞÜk malıyete masa Üzerı sÜsleme yapabılırsınız

öncelikle yardm etmk istediğiniz için çok teşekkür ederim ben adımaa.s. öncelikle siz bu düğün organizasyonlarında görev alıyosunuz galiba?hangi firmadasınız acaba?ben nişanım için avrupa yakasnda şık,çok pahalı olmayacak şekilde,yaklaşık300 kişilik,(düğün salonu istemiyorum ama çok güzel şık bi yer olursa neden olmasn),salon,bahçe,kır,cafe,vb bildikleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim...tabi fiyatlarını da belirtirseniz daha da çok sevinirim:)

Öncelikle teşekkürler arkadaşlar:) KıR Düğünü konseptinde düğüne yeşilliklerin eşlik etmesi ayrı bır hoşluk oluşturuyor. dış mekan çekimlerinin de yapılabıldıgı düğün alanında rüya gibi masal gibi düğünler gerçekleştirebilirsiniz.Aynı şekilde yatta da püfür püfür ,şıklığına şık düğünler gerçekleştirebilirsiniz.Kır düğünü yemekli kişi başı alkolsuz 20 tl'den başlıyor.Yat düğünü ise kişi başı alkollü 65 tl den başlıyor.kabaca böyle organızasyon çiftlerin istek ve tercihlerine göre şekıllenıor arkadaşlar.

merhaba cnemorga bana anadolu yakasında 20 tl baslayan kır dugunu yapılacak mekanları yazarsan cok sevınırım

ne yazıkkı burda firma ismi veremıyorum reklam olmuş oluyor sitenın amacı dışına çıkmış oluyor sanırım uyarı gelıyor.bana mail adresi geçerseniz yardımcı olabılırım

merhaba düğünüme 5 gün kaldı. GİRİS DANS PASTA KESME MÜZİKLERİ.. SALYT GÖSTERİSİ VE KINA MÜZİKLERİ LAZIMMMMM
YARDIM EDİN

X