Dügün öncesi panik

Evet
Okuduklarimdan anladığım kadarıyla sizi anneniz yakıyor.
Umarım çok mutlu olursunuz. Gerçekten üzüldü

Yok bütün aile başınızda bekleyecek bakalım doğru yapıyor musunuz diye te Allahım. Umarım gerçek değilsinizdir zira 29 yaşında böyle bir insanın var olduğuna inanmak istemiyorum
Bekl
Ya seni akvaryumda mı büyüttüler. İnşallah gerek olmaz ne demek. Adamla yan yana 1 gün geçirmemişsin ilk aydan hamile kalıp iyice çıkmaza mı sokacaksın kendini. İyi bir insan bile çıksa azıcık adamı ve cinselliği tanımaya vaktin olsun. İlk ay hamile kalınca madalya mı takacaklar.

Yok bütün aile başınızda bekleyecek bakalım doğru yapıyor musunuz diye te Allahım. Umarım gerçek değilsinizdir zira 29 yaşında böyle bir insanın var olduğuna inanmak istemiyorum

Sadece bir kez görüşüp evleneni de ilk burda görüyorum etrafımda böyle kimseler yok dolayısıyla böyle dertleri de yok. Bu çağda tanımadan evlenmek kumardır sadece ve kötü çıkarsa maalesef sadece kadın zarar görüyor.
Tabi ki ilk geceyi dert edersin hele ki kafanda bazı düşünceler varsa erkeklerle ilgili sana daha da zor olacak. Bir kez görüştüğü insanla kimse evlenip ilişkiye girmek istemez.
Kardeşimin arkadaşı var. 24 yaşında. Görücü usülü biriyle tanışmış. Çocuk 28 yaşında, maddi durumu iyiymiş. Çocugu 1 2kez görmüş. Akşam bize oturmaya gelecekler. Bende kıza 24 yaşında görücü usülü evliliğin mantık dışı oldugunu anlatacagım. 24 yaşında ben üniversite okuyordum. İnsanlar evlenmeye çalışıyor. Çok erken bana göre.
Sanırım bu tip evlilikler halaa var. Ancak mutlu bir evlilik olacagını düşünmüyorum.
Konu sahibinin yerinde olsam vazgeçtiğimi söylerdim.Yoksa hayatı kararacak.

Tanidilklarim diyor en azindan gördün görmeden gerdek gecesinde ilk defa görüsen var. Abartma diyorlar
Abartma mı? E o zaman yoldan geçen adamla aynı yatağa girelim? Ne farkı kalıyor ki? Şöyle diyeyim, eşime ne kadar kızgın olursam olayım, kokusunu duyduğum an hemen azalır sinirim. En kavgalı anımızda bile yatağa girdiğimizde istemsizce sokulurum. Çünkü beni fiziki olarak çekiyor. Ertesi gün de çözeriz sorunumuzu. Ama bizi o noktaya getiren şey aramızdaki çekim diye düşünüyorum. Eğer bunu hissetmiyorsanız bu iş çok zor. Çünkü erkekler birlikte yaşaması kolay canlılar değiller bence :)

Kardeşimin arkadaşı var. 24 yaşında. Görücü usülü biriyle tanışmış. Çocuk 28 yaşında, maddi durumu iyiymiş. Çocugu 1 2kez görmüş. Akşam bize oturmaya gelecekler. Bende kıza 24 yaşında görücü usülü evliliğin mantık dışı oldugunu anlatacagım. 24 yaşında ben üniversite okuyordum. İnsanlar evlenmeye çalışıyor. Çok erken bana göre.
Sanırım bu tip evlilikler halaa var. Ancak mutlu bir evlilik olacagını düşünmüyorum.
Konu sahibinin yerinde olsam vazgeçtiğimi söylerdim.Yoksa hayatı kararacak.
Parası var diye evlenen çok fazla var. Hayattan tek beklentisi sadece rahat yaşam yaşamak bunun için tanımadığı biriyle bile evlenir bu tipler. Ben insanlar flörtleşsin demiyorum herkesin hayat biçimi farklıdır ama tam anlamıyla tanımadan evlenmek kesinlikle kumardır.

Parası var diye evlenen çok fazla var. Hayattan tek beklentisi sadece rahat yaşam yaşamak bunun için tanımadığı biriyle bile evlenir bu tipler. Ben insanlar flörtleşsin demiyorum herkesin hayat biçimi farklıdır ama tam anlamıyla tanımadan evlenmek kesinlikle kumardır.
Galiba çocugun ev arabası varmış. İşide iyiymiş. Ama bunlar evlenmek için yeterli mi? Birde 24 yaşında. Bana göre yanlış. Ama ev araba için evlenen gercekten cok var

Galiba çocugun ev arabası varmış. İşide iyiymiş. Ama bunlar evlenmek için yeterli mi? Birde 24 yaşında. Bana göre yanlış. Ama ev araba için evlenen gercekten cok var
Maddi güç olmadan olmaz ama tek başına da evlilik için asla yeterli değildir.
Benim kardeşim de 24 yaşında yurt dışında hayatını kurmaya çalışıyor. Herkesin hayattan beklentileri farklı.

Dövmezler, ama busefer baska Sekilde siddet görecem ve ömür Boyu ezilecem. Iste birkac ay telefonla yazdik öyle tanistik..Ama canli baska bir tuhaf oldum belki de dügün den sonra hayatumun Sonu oldugunu inandigim icin
Başka bir aile başka bir adam ezeceğine kendi anneniz ezsin.

Siz vazgeçmez evlenirsiniz bence.
O yüzden size vereceğim tavsiye beklentinizi düşük tutun, her şeyi görmeyin duymayın, belki de gerçekten mutlu olursunuz.

Merhaba , Suan cok bunalimdayim artik ne yapacam bilmiyorum . Bana akil verin lütfen. 6gün sonra dügünüm olacak tanisma firsati olmadi sadece yazarak.. Kendi cok uzaakta oldugu icin 2 yil önce 1 kere eve geldi görücü olarak görüstük . ve bugün istemeye geldiler 2 gün sonra nikah. Cumartesi dügün olacak.Ben ona karsi yabancilik hissediyorum yanliz kalmak istemiyorum aklima dügün ve o gece ve sonrasi geliyor. Telefonda görüsürken cok baskaydi hislerim. Dügüne okadar heycanlanmistim. Suan sadece korku panik aglamakliyim .
Dügün den sonra o gece nasil olur yabancilik cekersem Sorun mu olacak. ..onunla yanliz kalmak ve ayni yatakta yyatma düsüncesi bana tuhaf geliyor. utaniyorum da..bu korku her kizda varmi dügün den önce? Ve ettaftan kimse evde olmasin dügün gecesi dediler. . Ama olacak , neden olmasin diyorlar ne gibi zorluk olur ?
llk gece zor mu gecer cok aci hissedermiyim? Moralim cok bozuk geri dönus yok .Tek kacis ölüm olur birtek. Ama bu durumu nasil atlatabilirim.
Selam lar
Neden yüzyüze daha sık gorusmediniz ve bişeyler paylaşmadiniz ne istediğinizi bilmeden mi evleniceksiniz çok yazik

Tanistirildik, yani araci ile kendi beni istedi .. peki yeni evli olunca nden yanliz kalinsin ? Misafir gelir diye mi
Açıkca yazayım seks olacak diye bacım.
Bu kadar mı cahilsin? Bihabersin?
Yeni evliler sence neden tek kalmalı evde?
Ay cidden bunu soruyorsan evlenme.
Vajinanın yerini biliyor musun?
İşediğimiz yerle aynı değil mesela.
Evliler neden yalnız kalmalı diye soruyorsan bunları da bilmiyorsundur.

Not: Evlenme.

Evet kendi kafamin dikine gidemedim her telden ayri ses herkes baska bise istiyor benden. Mantik evliliği diyorlar mis. Ama bu konuyu actigimda baska tanidilklarin , gerdek de ancak görüyor ilk defa birbirlerini diyor. Sen yine de gördün yazdin abartma diyorlar. Belki alisirim
Nasıl yobaz bir toplulukta yaşıyorsun
Üzüldüm de durumuna
İlla evleneceksen adama ilk gece olmasın önce birbirimize alışalım de.

Yaptığın çok büyük bir hata ama madem dönüş yok bu korkularını onunla paylaş, düğün gecesi ve sonrası için kendinize göre bir plan yapın. Kendi içinde yaşayarak çözemezsin bu sorunu. Bir de hamile kalmasan iyi edersin. Git hemen eczaneden bir doğum kontrol hapı alıp başla. 6 günde ne etki ederse şansına artık
Regliyken başlaması lazım ama. Kondom ne demek biliyordur inşallah.

Ne kondomu ya, hayatta takmaz. Bu zihniyetteki aile gerdekten bebeğe geçiş bekler. Evet haplara adet döneminde başlanır ama ertelemek için 2 kutu üst üste falan da içmeyi öneriyordu doktorlar geciktiriciler bu kadar yaygınlaşmadan önce. Böyle acil bir durumda ne zaman başlandığını önemsemek gerekmediğini düşündüm.

Kardeşimin arkadaşı var. 24 yaşında. Görücü usülü biriyle tanışmış. Çocuk 28 yaşında, maddi durumu iyiymiş. Çocugu 1 2kez görmüş. Akşam bize oturmaya gelecekler. Bende kıza 24 yaşında görücü usülü evliliğin mantık dışı oldugunu anlatacagım. 24 yaşında ben üniversite okuyordum. İnsanlar evlenmeye çalışıyor. Çok erken bana göre.onu

Konu sahibinin yerinde olsam

Ne kondomu ya, hayatta takmaz. Bu zihniyetteki aile gerdekten bebeğe geçiş bekler. Evet haplara adet döneminde başlanır ama ertelemek için 2 kutu üst üste falan da içmeyi öneriyordu doktorlar geciktiriciler bu kadar yaygınlaşmadan önce. Böyle acil bir durumda ne zaman başlandığını önemsemek gerekmediğini düşündüm.

Yıl 2022 ve 2 yıldır 1kere gördüğün adamlamı evleniyorsun ? İlk geceyi düşüneceğine ben neden böyle bir saçmalık yapıyorum diye düşünmelisin gerçekten tek sorun ilk gece canının yancak olmasımı ?
Hayir Tek o degil , ama dügün sonrasi yanliz kalmak ve sonrasi

Kardeşimin arkadaşı var. 24 yaşında. Görücü usülü biriyle tanışmış. Çocuk 28 yaşında, maddi durumu iyiymiş. Çocugu 1 2kez görmüş. Akşam bize oturmaya gelecekler. Bende kıza 24 yaşında görücü usülü evliliğin mantık dışı oldugunu anlatacagım. 24 yaşında ben üniversite okuyordum. İnsanlar evlenmeye çalışıyor. Çok erken bana göre.onu

Konu sahibinin yerinde olsam

Biliyorum ama bu Konuuyu hic acmadi konusmadik
Vajinismus yükleniyor…
Vajinismus zorlayinca ve korkunca mi olur ve ilac alinirmi sakinlestirici gibi

X