Dügün öncesi gerginlik!

S&S

Du nervst-geh sterben! :D
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
3.432
2
116
İçel Mersin
arkadaslar,herkese selam öncelikle..sorum su : dügün öncesi nisanliniz /sevgilinizle sizde cok stres sIkIntI ve gerginlik yasadinizmi?? bizim dügüne 2 ay kaldi ve eskiden olmadigi kadar kavga ediyoruz.. senağlama ya ben herseye alinir oldum yada bilemiyorum..ama sirf bu dügün islerinde tartisiyoruz diger konularda sorun yok.bir kac arkadasla paylastim,bizde aynisini yasadik dediler..siz ne gibi önlemler aliyorsunuz tartismamak icin?

herkese saygilar :a015:

bencede ya bızde çok tartışmaya basladık ama hemen toparlanıyoruz sadece o an kırdıgımızla kalıyoruız(((

çok normal kızlar üzülmeyin
bizde öyledik
hata düğünden 3 gün öyle kavga etmiştikki az daha herşeyi bitiriyordum
ama şimdi sebebini sorun inanin hatırlamiyorum bile
sadece çok ağladığımı hatırlıyorum
oluyor böyle şeyler heyecan telaş panik vs.
allah tamamına erdirsin inşallah ondan sonra herşey geçiyor

evet insan üzüldügü ile kaliyor..ama bana bu günler hic gecmicekmis gibi geliyor

biz de öyleyiz canım ya. her şey batıyor sanki. bir gerginlik bir stres.
sonra kendi kendime sormaya başlıyorum. biz niye böyle olduk.
yoksa aşk mı bitti diye. senağlama

aynen insan süphe duymaya basliyor..istemiyormu..yoksa evlenerek baglanmaktanmi korkuyor diye..sacma sacma düsünceler olusuyor (

.......................

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı işte canım yaa benneyaptımki
ben bile düşünüyorum evlenmekle hata yapıyoruz diye.
ama herkes aynı şeyleriş yaşıyormuş

yasiyor da,,herkeste ayni sonucu verecek diye birsey yokki..kimi insan dügüne 2-3 gün kala ayriliyor. senağlama ben dügünü hayirlisiyla atlatmadan rahat uyuyamicam galiba senağlama

merhaba
düğün öncesi gerginlikler mutlak oluyor fakat ciddi anlamda düşünüldüğünde boşboşuna kırıyor insan birbirini. Gerçek anlamda bi sorun olmadıkça normal bu tartışmalar. Kısa süreler içinde ciddi adımlar atılıyor.Sakin olmak ve olaya birda yabancı gözüyle dışşardan bakmak lazım . Tavsiyem sakin olmak para pul mal ikinci planda önce huzur ve güven.Senin ailen benim ailem diye fazla tartışmaya girmemek gerekli bence boşuna üzmemek gerekir.Çok kafadan ses çıktığı ve pek çok kişinin hayatınıza müdahale ettiği için çıkıyor tartışmalar.Geçecektir inşallah.Rabbim yardımcınız olsun..

bende yaşamıştım bunlarıı ama emin oll evlenince geçiyorr herşey daha güzel oluyo rayına giriyo.:asigim:
düğüne 2 hafta kala çook kötü tartışmıştık da 3-4 gün konuşmamıştım . gerginlik stres vb duygular oluyo.. kafamçokkarıştı

biraz alttan almayı becermek lazım ben becerememiştim:tomato:
mululuklar canıma.s.

haklisindir eminim,alttan almak istiyor insanda bazen öyle sacma konular oluyorki birak alttan almayi karsindakini bogasin geliyor klava: yani bizde en azindan öyle.umarim dügüne kazasiz belasiz variriz yaa :1no2:

yeni bir hayata, hem de bir başkasıyla başlıyoruz..gergin olmak çok normal..

yeni bir hayata, hem de bir başkasıyla başlıyoruz..gergin olmak çok normal..

normal de ben mesela o yeni bir hayata basladigima hala inanamiyorum..yani ne bilim,farkli devletlerde oldugumuzdandir herhalde.. neyseki biz o dönemi simdilik atlattik.ona söz verdirdim..sözüde erkek sözü olunca malum kavga falan edemiyor jeyyar

y arkadşım bu dünyalık işler yüzünden tartışma derim biraz rahat ol bence bu dönemlerdeki kırgınlıklar unutulmaz çünkü hep bunlar hatırlanır RABBİM GÖNLÜNE VERSİN....ALLAH YARDIMCIN OLSUN

cnm ben çok yaşadım çok tartıştık ama evlendik hepsi bitti geçti şimdi çok mutluyum kalıcı tartışmalar olmassa herşeyi aşarsınız merak etme:)

evet kıslar benimde düğünüme 2 ay kaldı bizde çok tartışıyoruz ben bişi sölesem o yanlış anlıyor o bişi sölese ben ama genelde kavgayı ben başlatıyorum sinir oluyorum bu huyumu acele etmesem her şey yoluna girecek ama işte sabırsızım sabırsız
Allah yardımcısı olsun nişanlımın ben çok zorum valla ben onun yerinde olsam bu hallerime dayanamamsengözlerimebaksanab

bana herkes sakın düğünden önce çok aşırı stres yapma herşeyin hazır zaten sen kendini sıkma hiçbi konuda yeter diye tavsiyede bulundu. iyi de yapmışlar yoksa eminim zehir olurdu düğün. sakın kızlar sakin olun, elinizden geldiğince sakin olun. gerekirse kendinizi boş bi odaya kilitleyin bağırın çağırın stresinizi atın ve devam edin. ama en önemlisi şu, bu güzel günde kendinizi harap edip tadını kaçırmak yerine, keyfini çıkartın odak noktası merkezi sizsiniz çünkü

sakın sakın evleneceğiniz insanın üstüne çok fazla gitmeyin kızlar bu zamanlarda. sonra pişman olursunuz en güzel zamanımızı böyle mi geçirecektik diye. hamdolsun ki benimki aşırı sakin ben dellendiğim halde sakin kalıp herşeyin güzelce ilerlemesini sağladı da muhteşem bi şekilde atlattık. sonrasında stres falan kalmadı ona her baktığımda gözlerim doldu mutluluktan. düşünün bir böyle bi mutluluk varken neden canınız yansın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…