• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dügün öncesi gerginlik!

bız zaten yerdık bırbırımızı sımdı ıkı gune bır sureklı tartısıyoruz,kafama cok takıyorum ne olursa olsun sureklı tartısmayı baslatan ben oluyorum,bunu bı turlu anlamıyor ama başlattıranda oooo:oklava: o cok relax buda benı sınır edıyor,artık tartısmalarımızın cogu srun cıkarmaa,cıkarttırtma oluyorsenağlama

bız zaten yerdık bırbırımızı sımdı ıkı gune bır sureklı tartısıyoruz,kafama cok takıyorum ne olursa olsun sureklı tartısmayı baslatan ben oluyorum,bunu bı turlu anlamıyor ama başlattıranda oooo:oklava: o cok relax buda benı sınır edıyor,artık tartısmalarımızın cogu srun cıkarmaa,cıkarttırtma oluyorsenağlama

ah cok sükür biz o günleri atlattik..kalmadi kavga falan..cok mutluyuz coooooooook :nazar: :asigim:

çok normal kızlar üzülmeyin
bizde öyledik
hata düğünden 3 gün öyle kavga etmiştikki az daha herşeyi bitiriyordum
ama şimdi sebebini sorun inanin hatırlamiyorum bile
sadece çok ağladığımı hatırlıyorum
oluyor böyle şeyler heyecan telaş panik vs.
allah tamamına erdirsin inşallah ondan sonra herşey geçiyor

valla cnm saolsöylediğin içinn bizde tartışıozz önceden yoktu şimdi başladı herhalde dediğin gibiçünküdüşünebildiğimiz nasıl olcak nasıl yapıcazz

Biz oyle birsey yasamadik desem yeridir, cikarsa benden cikardi ve 1 hafta bile surmeden toparladim (dugune 1 ay falan var iken)..simdi cok mutluyuz. o dugun oncesini atlattik ya Allah sukurler olsun

evet yaa..neydi o gerginlik..gerçi şimdi de borç gerginliği var :)))))))

normal ya..insan dügünden önce herseye kafa yoruyor.."stres yapmiyorum" dedigin an bile sinirden patliyasin geliyor.ben bi ara kendime bile kiziyordum.herseyden uzak olmak istedim falan..ama cok sükür gecti...:)

ya benmde düğünm kısmetse ekimde. ama güllük gülisttanlkken herşey, hazrlklar tyelaşlar arttkça brbmzi yiyorz. bu kavga ederkenki hallermzi düşndkçe "allahım evlenmesem mi acaba" "evlencem hayatm bticek" "flörtlük iidi yaa" "annemi babamı çok özlicem" gbi salak slak şeyler geçmeye başlıo kafmdan. nşanlm normalde hç stresli biri değldr ama o da şmdi acaip bunalmş durmda. ben de çok sklıorm. böölece durmadn ota moga snrlenp kavga ediorz. mutfak dolapları içn aramadn mı dedm mutfakçıyı. "ahh dur hemn ariim" dedi. çldrdm. sen nasl ihmal edersn bööle şeyi dye nasl snrlendm anlatamm. "sen de beni anla, biz de çalşıorz heralde işimiz gücümz var untmş olamaz mym" dedi. "tmm, sen benm kadr istemiosn evlenmeyi" dedm yaa.salak kız. çock arayp 2 dkkada halletti işte mutfak dolaplarını daha ne zırlıosn dme.sus 2 dkka. tut şu çenenii. yok olmaz.ille bi gıcklk bi uyzlk. ufff...

nısan donemınde de oluyor kı sonra neden kavga edıldıgı hatrlanmıyor bıle :ecrin_bebek:

valla benim düğünümde 6 hazirnda.bugüne kadar herşey çok güzel.biz öle çok sık kavgada eden çift değildik.ama benim deli nişanlım son zamanlarda beni aşırı kıskanır oldu.kıskançtı ama bukadar belli etmiodu.şimdi kadınlar arasında oturmama bile kızıyor.sorada gelip özür dillio bu ben değildim bizde nazar var vs vs ama ben çok etkileniyorum..of of çok sıkıldım artık en güzel günlerimiz böle zehir gibi geçio:S

Back