Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dügün öncesi gerginlik!
- Konu Sahibi S&S
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? A
aysirinler
Ziyaretçi
Benim eşimle düğünden 2 ay öncesin de başladı tartışmalarımız.Genelde de zaten aileler yüzünden oluyor.Düğün gecesi bile çok stresli anlar yaşadım acaba doğru kişimi diye çok sorguladım.Şimdi 8 aylık evliyiz geri bakıp düşünüyorum da çok aptalca şeyler hakkın da birbirimizi üzmüşüz..Tek yapılması gereken zamana bırakmak karşılıklı saygı ve anlayış...
arkadaşlar bende bu hafta sonu evleniyorum herşeyim bitti ama artık uyku dahi uyuyamıyorum. Sanki hayatımın son günleriymiş gibi geliyor. Üstelık anneme çok yakına evleniyorum.4 günlük bir düğün programı benii bekliyor.Sanırım bu yüzden de sıkıntılı oluyor insan.Allah tan kısa süreli barışıyoruz hemen.Bir de ben kendimi çok kısıtlanmış hissediyorum .Offffff neyse bnim gibi dertlileri bulunca rahatladım.Allah tüm evlenenlere yardım etsin.....
ağladım ağladım geldiiiiiiiiim
öğlende bnm ofise suratı asık noldu dıyorum yok bişe ev meselesi pazardan beri ev bakıyorz istediğimiz gibi bulamadık ona canı sıkılmışşş sankı ilk gunden bulcaktık bıde bn hastayım grıp oldum yok efendım nıye hastaymışım daha geçmemiş kaçgundur tartıştık bn gıdıyorum dedı öğle tatılı bıtmıştı bn kalkmadım o da gıttı
ınsan gıderken bı öper sınır oldum kaç gundur böyle
tamm aklında başka şeyler var amaaaaaaaaaa offf sıkıldım ağladım açıldım
offfff offfff
öğlende bnm ofise suratı asık noldu dıyorum yok bişe ev meselesi pazardan beri ev bakıyorz istediğimiz gibi bulamadık ona canı sıkılmışşş sankı ilk gunden bulcaktık bıde bn hastayım grıp oldum yok efendım nıye hastaymışım daha geçmemiş kaçgundur tartıştık bn gıdıyorum dedı öğle tatılı bıtmıştı bn kalkmadım o da gıttı
ınsan gıderken bı öper sınır oldum kaç gundur böyle
tamm aklında başka şeyler var amaaaaaaaaaa offf sıkıldım ağladım açıldım
offfff offfff
kızlar benımde dugunume 38 gun kaldı bızdede gergınlık var ben butun evlenenlere soruyorum hepssı ever dıyolar cok oluyo bıoyle seyler ama onemlı olan uzatmamakmış bırde aıleler bu devırde daha cok ısın ıcıne gırıp karsılıklı stres yaratıyolar onlarada dıkkat etmek lazım
benzer şeyleri bir süredir ben de yaşıyorum kızlar...düğünüm 14 haziranda.hergün ayrı bi nedenden dolayı kavga.hergün surat.birşey söyliyeyim mi erkekler kızlardan daha çok kapris yapıyorlar..bazen yeter artık diyorum..sabrediyorum..umarım hepsi bian önce geçer.ççünkü artık sahiden ağlamaktan yoruldum.
vaalla ben o kınuda rahatım üniversıtede okurken uzak bı yerdeydım ailemden ayrı kaldım tabı sevgilimden de zor oldu ama ozman tek başıma yapabıldıysem şimdi de yaparım hem kocam da yanımda olucakkk
tabıkı özlıcez ama napalım bukadar uzulmeyın ailenız daha fazla uzulur ev de bırının eksık olması daha kötü çunku bız başka heycanlara karışıyoruz onlar aynı evde 1 kişi eksik
bırbirinize moral verın canım bnm ağlama yaaaw
tabıkı özlıcez ama napalım bukadar uzulmeyın ailenız daha fazla uzulur ev de bırının eksık olması daha kötü çunku bız başka heycanlara karışıyoruz onlar aynı evde 1 kişi eksik
bırbirinize moral verın canım bnm ağlama yaaaw
- 29 Kasım 2007
- 8.325
- 36
- 163
Ya canım hiç sorma yiyoruz birbirimizi halbuki aileler de hiç karışmıyor düğün hazırlıklarına her şeyi bize bırakıyorlar belki de bu yüzden yiyoruz birbirimizi tabi madii sıkıntılar da işin içine girince insan ayrılık eşiğine bile gelebiliyor ya hiç sorma walla evlensek de rahatlasak ama evlenince de başka problemler olcak inşallah allah kimsenin yüzünü kara çıkarmaz Şeniz
benzer şeyleri bir süredir ben de yaşıyorum kızlar...düğünüm 14 haziranda.hergün ayrı bi nedenden dolayı kavga.hergün surat.birşey söyliyeyim mi erkekler kızlardan daha çok kapris yapıyorlar..bazen yeter artık diyorum..sabrediyorum..umarım hepsi bian önce geçer.ççünkü artık sahiden ağlamaktan yoruldum.
valla ya onlar bizden cok kapris yapiyor sinir ediyorlar insani.. ayni hisleri bende paylasiyorum.. hepsi biran önce gescede kurtulsak diye yaaa senağlama
arkadaşlar düğün tarihi yaklaştıkça sinirler geriliyor ve o stresle insanalar birbirlerini kırabiliyor. Biz de aynı şeyleri yaşamıştık. Hatta düğünden birgün önce memleketten gelen teyzeme gelinliği giyip göstermek istemiştim ve gelinliğin fermuarı bozulmuştu. Eşimi işyerinden çağırtıp gelinlikçiye göndermeye kalkmıştım. Ama eşim işten gelene kadar (işyeri çok uzaktaydı) teyzem fermuarı onarmıştı bile. Eşim bunları duyunca baya bi münakaşa etmiştik. Bababnem bunalr hemen boşanır, geçinemezler demişti. evleneli 13 yıl oldu:)
benim bir arkadasim var dügünlerine iki hafta kaldi evi herseyi düzüldü hersey hazir ve simdi diyor ki" biz ayrilmak istiyoruz anlasamyioruz diye", gerginlik oluyor, mesela benim dügün bir bucuk ay sonra ve biz de dügün icin kacga ediyoruz ve sonradan niye kavga ettigmizi soruyoruz birbirimize oluyor byöle seyler:)
ohh bee tek ben degilmişim demekki :) depresyona girdim resmen bi sinir bi stres deli gibi kavga ediyoruz nişanlım cok aksi oldu o benden daha cok sinir stres yapıo cok kırıo beni düzelirmi dersiniz gerci kendide diyo sabret evlenince hersey cok güzel olucak yoluna gircek diye ama en güzel günlerimi böle stresli yasamak beni cok üzüyor takıyorum cok kafaya
ohh bee tek ben degilmişim demekki :) depresyona girdim resmen bi sinir bi stres deli gibi kavga ediyoruz nişanlım cok aksi oldu o benden daha cok sinir stres yapıo cok kırıo beni düzelirmi dersiniz gerci kendide diyo sabret evlenince hersey cok güzel olucak yoluna gircek diye ama en güzel günlerimi böle stresli yasamak beni cok üzüyor takıyorum cok kafaya
vallaha cok normal canim