• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün müziğiniz neydi ve ne olsun istıyorsunuz..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nikah oldu bızım kendımız secmedık ama guzeldı..
Senınle herseye varım ben.... sen benım ugurlu yolumsun.. yıldızlara yururum senlee.. sen ıste canım senın olsun :)...........

biz seçmedik otelin piyanisti arkadaşımdı o seçti sözleri yoktu zaten fon müziği tarzında bir müzikti ama güzeldi...

yüksek yüksek tepeler kız vermesin....:teselli:

Nikah oldu bızım kendımız secmedık ama guzeldı..
Senınle herseye varım ben.... sen benım ugurlu yolumsun.. yıldızlara yururum senlee.. sen ıste canım senın olsun :)...........

güzelmiş :lepi:

bizimkide ferda anıl yarkının sonuna kadar şarkısyla ilk dansı yaptık...aklıma o an geldi şimdi..

benimkide kutsi ilan-ı aşk dı ve çok güzeldi yine olsa düğünüm yine onu yapardım çünkü bizim şarkımız:):)

GEORGE MICHAEL CHARLESS WHISPER :))
bu düğün parçamız ve şimdide eşim aradığında telefonum bunu çalıyor :))

GEORGE MICHAEL CHARLESS WHISPER :))
bu düğün parçamız ve şimdide eşim aradığında telefonum bunu çalıyor :))

a.s.bende dinledim çok güzel ömür boyu mutluluklar canım

Bryan Adams - Everythin I Do
Mariah Carey - Without You
Orhan Ölmez - Seni Seviyorum (Evlenme teklifi aldigimda bunu kulagima fisildamisti nisanlim) :asigim:
Asli Güngör - Ask Herseye Deger
Ferhat Göcer - Bizim Sarkimiz

Bunlardan biri olacak ama hangisi henüz karar vermedik, galiba en anlamlisi Orhan Ölmez'in, siz ne dersiniz kizlar? a.s.

Başta Gülben Ergen - Teşekkür ederim düşünmüştük ama vazgeçtik...

Nikah yapacağız ve girdiğimiz andan itibaren Nail Yurtsever Hüznün Heceleri çalacak... Sözleri kısa, öz ama çok anlamlı:

Bak yer ile gök birleşti işte
En imkansızda oldu kavuştuk biz işte
Yendik ayrılığın siyah zehir bahtını
Aşkın sabrıyla yanıp yeşerdik biz işte

valla biz yabancı şarkı olsun falan istemedik..selami şahinin hani bi şarkısı varya adını çıkaramdım şimdi ama sözleri şöyle ve tam beni anlatıo...beni yanından hiç ayırma ellerim ellerimde kalsın seninle doluyumki ahhhh heranımda inan sen varsın..tanımam senden başka dünyada yoktur eşin SANKı YILLAR ÖNCESı SENı GÖRÜPTE SEVMıŞıM..anla artık halimden şüphe etme sevgimden sensizlik bir uçurum tut artık ellerimdentut artık ellerimden...(ayyy ne güsel birr gündü yaaaa)

Bizim dans müzigimizde Kutsi - İlani Ask oldu.
Ben Baha'dan olsun istemistim aslinda ama yetismeyince bizde orkestranin eline kaldik onlardan Kutsi'yi caldilar.

bende kutsinin o şarkısını istemiştim ama yokmuş
ferhat göçerden cennet oldu ilk dans şarkımız arkasından da sibel can dan lale devri

nişanlanırken ilk dans müziğimiz ferhat göçer tabiki cennet bitiş dans müziğimiz kutsi ilanı aşk
düğünümüzde giriş şarkısı haydi gel benimle ol dans şarkımızda gülü susuz seni aşksız bırakmam...:asigim:

yıl :1996
ay:haziran
gün:pazar
rafet el roman :SENİ SEVİYORUM :asigim:

Back