• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün müziğiniz neydi ve ne olsun istıyorsunuz..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
:asigim::asigim: benım düğün müziğim TARKAN ASLA..:asigim: gözlerin derken....girmiştık havuzun kapısından...ne geceydi ama:asigim:sizlerinki neydi...bekarlar evlenecek olanlar ne olsun istıyorsunuz...:asigim:

Asla asla vazgeÇemem senden asla...
Olamam ben sensız..
Yapamam kımsesız...

benımkı ferıdun duzagac alev alev dı........ıyıkı de bu parcayı secmısım.her dınledıgımde ıcım tıtrer hala.....:asigim::asigim::1hug:

benımkı ferıdun duzagac alev alev dı........ıyıkı de bu parcayı secmısım.her dınledıgımde ıcım tıtrer hala.....:asigim::asigim::1hug:

alev ale yandığım doğru...
küllerımden doğar mıyım sana doğru..
bende severım bu parcayı..kendı kendıme sıksık sölerım..:nazar: nazar değmesın sıze..

benımkıde rerhat göcer cennet ıyıkıde bunu secmısımhemde bızım sarkımz:utangac:::asigim:

biz secememisdik ama yavuz bingölden sen benimsin bahar gözlümdü ardindanda nostalji samanyolu
yalniz her ikiside harikaydi bizim sarkimiz soner arica devlerin aski büyük olur yada tarkan aslaydi
ama cokda takmadik acikcasi
ayrica samanyolunu ben icimden geciriyodum ailelerimizinde dans parcasiymismis seviyorum o sarkiyi

biz secememisdik ama yavuz bingölden sen benimsin bahar gözlümdü ardindanda nostalji samanyolu
yalniz her ikiside harikaydi bizim sarkimiz soner arica devlerin aski büyük olur yada tarkan aslaydi
ama cokda takmadik acikcasi
ayrica samanyolunu ben icimden geciriyodum ailelerimizinde dans parcasiymismis seviyorum o sarkiyi

bahar gözlüm hoş bı muzık ...:asigim:

benmkisi black eyed ''pump it'' olucak ,acaip harekti bişiii ..giricez içeriye coşacak millet :sm_cool: sonra romantik bişiyler çalar heralde daha ona krar veremedik :asigim:

benmkisi black eyed ''pump it'' olucak ,acaip harekti bişiii ..giricez içeriye coşacak millet :sm_cool: sonra romantik bişiyler çalar heralde daha ona krar veremedik :asigim:

bende 50 cent candy shop istemiştım hareketlılerden..acayıp kopmustuk..bıde hotel calıfornıA:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

biz daha düşünmedik, ne bilim gelin olmuş gidiyorsun olabilir :roflol:

şaka şaka, ya ne bilim cidden konuşmadık ama romantik bişiler olacağı kesin :asigim:

Bende karar vermedim henuz ne olacagına...

emınım güzel bısa4ey secersınız..yerimseniben

ben topigin güzelmiş a.s.
fikir olurrr bizleredee ne güzel kaydirigubbakcemile5

kızlar bilmiorum dinledinizmi rafet elroman ömrümün sahibi soner arıca seni seviyorum sizce nasıl olur bu ikisi?

bizim giriş müzügümiz melih can can tanem
diytince herkesin yüzünün değiştiğini görür gibiyim bir dinleyin derim müthiş bişe
can tanem
bu şarkım sana
kulak ver bu aşka
sen benim herşeyimsin en derinden nefesimsin
iyiki varsın cnm can yoldaşım arkadaşım sensizlik zor gelir artık bana
sensiz olamamm ben artık sensiz yaşayamam
sensiz kalbim atmaz artık
yürek yaram
diye devam ediyorduu çok güzeldi bence

kızlar bilmiorum dinledinizmi rafet elroman ömrümün sahibi soner arıca seni seviyorum sizce nasıl olur bu ikisi?

soner arıca seni seviyorum aynı zamanda bizim şarkımız:asigim: bizim nikah olacak, kına da erkekli olacak muhtemelen kınada dans ederkene çalar bu şarkı
nikahta da kayahan - bir aşk hikayesi istiyoz kesinlikle

soner arıca seni seviyorum aynı zamanda bizim şarkımız:asigim: bizim nikah olacak, kına da erkekli olacak muhtemelen kınada dans ederkene çalar bu şarkı
nikahta da kayahan - bir aşk hikayesi istiyoz kesinlikle

efet soner arıcanın şarkısı cook hoşuma gitti ben 2 şarkı bulmam gerek düğün için birinci ilk dans şarkımız olcak diğeride nikahtan hemen sonraki dans şarkımız olacak işim zor anlıyacağın

Benim Nikah olacak ;
Nikahtan önce resimli slaytta Soner Arıca Seni Seviyorum çalacak
Nikah çıkış müziği Enya Only Time çalacak
Nikah kıyıldıktan sonrada nostalji olacak Senden Başka senden başka sevemem ben hiç kimseyi :1rolleyes:

bizim tarkandan inci tanemdi çok ayrı kaldık senağlama biz hep bi özlem vardı eşimde hep telefonda bu şarkıyı söylerdi hihoyyyt
düğün giriş müziğmizde buydu çok güseldi
sabret sabret inci tanem bekle beni..
döneceğim mutlaka sabret
ahhh ahh

Back