- Konu Sahibi Love_lover
-
Selam kızlar. Nişanlanıyorum ve 3 ay sonrasına düğün yapacağız diye konuştuk. Ama düğün olsun mu yoksa nikah mı karar veremedik. Ben kendim kadınlar arasında şöyle elli kişi falan bir mekanda yemekli bir kına ve ertesi gün ailemin istediği herkesi davet edeceği öğlen saatlerinde sade nikah ve akşamına sadece birinci derece yakınlarla/arkadaşlarla yemekli düğün. Ama şimdi hesap yaptım sadece amca/dayı/teyze/hala ve kuzenlerle atmış beş kişi yirmi kadarda arkadaş. Erkek tarafı maksimum elli kişi olacak dedi sevgilim. Bi kaç otelle düğün için görüşme yapmış kişi başı bin tl oluyor dedi. Düğün yerine o paraya senin arabanı değiştirelim yada istediğin yere balayına gidelim dedi. Kararsızım. Düğün yapmayanlar ve yapanlar ne düşünüyor merak ediyorum. Teşekkürler.
Bence hiç gerek yok duguneSelam kızlar. Nişanlanıyorum ve 3 ay sonrasına düğün yapacağız diye konuştuk. Ama düğün olsun mu yoksa nikah mı karar veremedik. Ben kendim kadınlar arasında şöyle elli kişi falan bir mekanda yemekli bir kına ve ertesi gün ailemin istediği herkesi davet edeceği öğlen saatlerinde sade nikah ve akşamına sadece birinci derece yakınlarla/arkadaşlarla yemekli düğün. Ama şimdi hesap yaptım sadece amca/dayı/teyze/hala ve kuzenlerle atmış beş kişi yirmi kadarda arkadaş. Erkek tarafı maksimum elli kişi olacak dedi sevgilim. Bi kaç otelle düğün için görüşme yapmış kişi başı bin tl oluyor dedi. Düğün yerine o paraya senin arabanı değiştirelim yada istediğin yere balayına gidelim dedi. Kararsızım. Düğün yapmayanlar ve yapanlar ne düşünüyor merak ediyorum. Teşekkürler.
Kokteyl madem kişi başı 200 lira onu tercih edin hem daha az para ödersiniz.Aslında bende bunu düşündüm. Kokteyl nikah kişi başı iki yüz tl olmuş. Nikaha tüm akraba ve aile dostlarını çağırınca yine kalabalık oluyor. Bu gün bi net kişi sayısı hesaplaması yapacağım.
Yahu komik de duruyor. Sürekli kıyafet değiştirip animatör gibi milleti eğlendirmek. Herkesin yüzünde memnuniyetsiz ifade, gelin koreografiden yorulmuş. Çok avam duruyor.Ya kinada organizasyonu kim nasıl meşhur etti ki? Çok saçma.
Geçen yıl bir kinaya gittim, arkadaşım hafif balık etli, güzel bir kız. Ama dansçılar maşallah, bir içim su . Meme desen dolgun,kalca desen yuvarlak, bel desen ipince. Ben arkadasimi çok beğenirim ama onların yanında sönük kaldı. Bir de dansçılar dekolteli kıyafet giymisler,arkadaşım klasik usturuplu kına elbisesi,bazen kaftan
Güzelim kız kendi kinasinin en çirkini haline geldi bir andaBir de digerleri işveli cilveli oynuyorlar. Arkadaşım kazulet gibi , estetik sıfır sağa sola sallanıyor.
Resmen parasıyla rezil oldu.
Tek o da değil, çoğu kinada aynı şeye tanık oluyorum (ama işte parayı basanlarin kızları daha güzel)
Çooook saçma, yapmayın hanımlar..vallahi masada bir bu konuşuluyor. Neden kendi özel gününüzde ikinci planda kalasiniz ki?
Ay bir de bu var ya gelin Kendi kinasinda sönük kalıyorYa kinada organizasyonu kim nasıl meşhur etti ki? Çok saçma.
Geçen yıl bir kinaya gittim, arkadaşım hafif balık etli, güzel bir kız. Ama dansçılar maşallah, bir içim su . Meme desen dolgun,kalca desen yuvarlak, bel desen ipince. Ben arkadasimi çok beğenirim ama onların yanında sönük kaldı. Bir de dansçılar dekolteli kıyafet giymisler,arkadaşım klasik usturuplu kına elbisesi,bazen kaftan
Güzelim kız kendi kinasinin en çirkini haline geldi bir andaBir de digerleri işveli cilveli oynuyorlar. Arkadaşım kazulet gibi , estetik sıfır sağa sola sallanıyor.
Resmen parasıyla rezil oldu.
Tek o da değil, çoğu kinada aynı şeye tanık oluyorum (ama işte parayı basanlarin kızları daha güzel)
Çooook saçma, yapmayın hanımlar..vallahi masada bir bu konuşuluyor. Neden kendi özel gününüzde ikinci planda kalasiniz ki?
Gerçekten bilmediğimden soruyorum, kınanın düğünden farkı ne ki? Sadece siz değil bir sürü kişi demiş de anlayamadım.Düğün çok boş ve gereksiz bir olay değil mi ya? Kına yine bir nebze daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?