Ben balayını tercih etmiştim,düğün salonuna vereceğim parayı balayına harcadım 7 gece 8 gün misss gibi bir balayı yaptım kemer de
Tabi benim düğünlerden hoşlanmamamda etkili oldu bunda,zaten maşallah kına gecem düğünü aratmadıŞuan olsa yine aynı şekilde yapardım
seninle aynı gün evlenmişizzz
Vauvv gerçekten de ,mutlu oldum nedense :26::123: Musmutlu bir hayat diliyorum sana eşinle birliktee
canım benim çok haklısın zaten öyle olucak gibi nişanlım Nisan ayında askerden gelicek eylül ekim bulur yine bizim düğün..ama nişanlım ben düğün yaparsam yemekli isterim yaparım diyor malum yemekli düğünün fiyatları:44::44:
kızlar merhaba, henüz yeni nişanlı biri olarak ve evlenmeye 1 senenin olduğunu belirterek hafiften hazırlıklara başlamalıyım dedimm ve kkdan çıkmıyorum desem yeridirsizlerin fikrinin benim için her zaman önemli olduğunu belirterek; nişanlımın ailesinin durumu pek ahım şahım değil orta halli insanlar bir evin bir oğlu nişanlım ailesi 10 bin birikim yapmış ve herşeyini onunla yapmayı planlıyolar benimde az çok birikmişim var ve benim babam arkamda herşeyini ben yapıcam diyor ki bizim ailede öyle ahım şahım değil.. ilk evlilik kararı aldığımız dönemler ikimize de düğün çok uzaktı fakat bir gün nişanlımın çocukluk arkadaşının düğününe gittik ve ikimizde özendik bizde düğün yapalım dedik.. yalnız nişanlım zaten 10 bin ile eşyaları almaya bile yetmicek yani bi 5-10 bin kredi çekicez ve biz ödicez ayrıca kirada oturacağız ( kv bize verdiği evde oturmayacağız ordan aldığımız kiranın üstüne koyacağız) bi an düğünüm olsun diyorum o tek çocuk bende bi evin bi kızıyım bi an ne gerek var 3 saat için o kadar borca girmeye diyorum.. nişanlımda muallakta ona vereceğimiz parayla aslanlar gibi balayı yaparız diyo ama bi an durup düğünde olsa falan diyoruz sizde durum nedir? siz neler yaptınız?
kızlar merhaba, henüz yeni nişanlı biri olarak ve evlenmeye 1 senenin olduğunu belirterek hafiften hazırlıklara başlamalıyım dedimm ve kkdan çıkmıyorum desem yeridirsizlerin fikrinin benim için her zaman önemli olduğunu belirterek; nişanlımın ailesinin durumu pek ahım şahım değil orta halli insanlar bir evin bir oğlu nişanlım ailesi 10 bin birikim yapmış ve herşeyini onunla yapmayı planlıyolar benimde az çok birikmişim var ve benim babam arkamda herşeyini ben yapıcam diyor ki bizim ailede öyle ahım şahım değil.. ilk evlilik kararı aldığımız dönemler ikimize de düğün çok uzaktı fakat bir gün nişanlımın çocukluk arkadaşının düğününe gittik ve ikimizde özendik bizde düğün yapalım dedik.. yalnız nişanlım zaten 10 bin ile eşyaları almaya bile yetmicek yani bi 5-10 bin kredi çekicez ve biz ödicez ayrıca kirada oturacağız ( kv bize verdiği evde oturmayacağız ordan aldığımız kiranın üstüne koyacağız) bi an düğünüm olsun diyorum o tek çocuk bende bi evin bi kızıyım bi an ne gerek var 3 saat için o kadar borca girmeye diyorum.. nişanlımda muallakta ona vereceğimiz parayla aslanlar gibi balayı yaparız diyo ama bi an durup düğünde olsa falan diyoruz sizde durum nedir? siz neler yaptınız?
menüyü kendiniz seçebiliyorsunuz sanırım en uygunu hangisiyse o olsun artık herşeyin en güzeline layıksınız bence yemekli olsun arkadaşların dediği gibi takılan altınlarla felan bu açığı kapatırsınız umarım :)
canım iyi demişsinde ben yemekliye karşıyım yani ne gerek var bilmem kim teyze gelcek benim düğünümde yemek yicek sonrasında o bilmem kim teyze düğün borcuna yardım edecek mi?? takılan altınlarla daha farklı bi yatırım düşünüyoruzz ama bakalm dediğin gibi hepimiz herşeyin en güzeline layığız
kızlar merhaba hepinize.. biz kararımızı nikah sonrasında eğlence olarak verdik.. nişanlım askerden nisanda dönüyo biliyosunuz gelir gelmez nikah için işlemlere başlıyoruz.. sizce nikahtan sonra yakın aile ve yakın arakadaşlarla nasıl bir eğlence düzenleyebilirim?
canım karar verdin mi gelir gelmez başlayın tabi nikah işlemlerine hakettiniz gelsin de gerisi kolay zaten
aynen canım böyle bişeye karar verdik düğünden yana pek değilim bizde eğlence yaparız dedik bakalım dediğin gibi Sarı bi gelsinde hemen nikah işlemlerine başlıcazdarısı size inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?