kızlar merhaba, henüz yeni nişanlı biri olarak ve evlenmeye 1 senenin olduğunu belirterek hafiften hazırlıklara başlamalıyım dedimm ve kkdan çıkmıyorum desem yeridir
sizlerin fikrinin benim için her zaman önemli olduğunu belirterek; nişanlımın ailesinin durumu pek ahım şahım değil orta halli insanlar bir evin bir oğlu nişanlım ailesi 10 bin birikim yapmış ve herşeyini onunla yapmayı planlıyolar
benimde az çok birikmişim var ve benim babam arkamda herşeyini ben yapıcam diyor ki bizim ailede öyle ahım şahım değil.. ilk evlilik kararı aldığımız dönemler ikimize de düğün çok uzaktı fakat bir gün nişanlımın çocukluk arkadaşının düğününe gittik ve ikimizde özendik bizde düğün yapalım dedik.. yalnız nişanlım zaten 10 bin ile eşyaları almaya bile yetmicek yani bi 5-10 bin kredi çekicez ve biz ödicez ayrıca kirada oturacağız ( kv bize verdiği evde oturmayacağız ordan aldığımız kiranın üstüne koyacağız) bi an düğünüm olsun diyorum o tek çocuk bende bi evin bi kızıyım bi an ne gerek var 3 saat için o kadar borca girmeye diyorum.. nişanlımda muallakta ona vereceğimiz parayla aslanlar gibi balayı yaparız diyo ama bi an durup düğünde olsa falan diyoruz
sizde durum nedir? siz neler yaptınız?