Düğün düğün mü, balayı mı?

aleyna26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
108
2
size bir sorum var düğün mü balayı mı
ikisinden birini seçecek olsaydınız hangisini tercih ederdiniz.
benim düğünüm oldu ama şöyle 1 saatliğine belediyede güzel bir nikah kıyıp
balayına gitmeyi tercih ederdim.
sonra borç harç derken tatili rüyanızda görüyosunuz ancak:jeyyar:

Ben tercih yapamazdım, ikisini de isterim bana ne..:) Borç harç itsek de olur.. olmadı kredi çekerzi..

walla ben düğün yerine balayını tercih ettim şahsen ikisi bir arada olmadı zaten düğüne gelen kimseyi memnun edemezsin ya tabağa kusur bulurlar ya çalgıcıyaa...
bizde onun yerine rüya gibi bir balayı yaptık...

Aslında ben de senin gibi düşünüyorum.
Nikahtan sonra çok yakınları alıp yemek yenip dans edilecek bir mekana gitmeyi yeğlerim.Sonra da işte balayı.

bende balayını tercih ederdim
gerçektende milleti memmun etmek cok güç....
sade bi düğün sonra ver eliniiiiiiiiiiiiiii........................................................:

bence kesinlikle düğün ama içine sinmeli tatil daima olurr ama düğün bş daha nerde olacak çok değişik bşr duyguu bu

kesinlikle balayı !!!

:bbo::1hug: Şeniz kaydirigubbakcemile :icecream: :asigim:

ben de ikisini de isterdim, seçmek çok zor

tabikide balayini sectimopuyorumnanaktan cokta guzel gecmisti dolu doluopuyorumnanaktan oynamayacagim dugune millet oynasin diye para dokmedimm kocamla yedik ictik eglendikk :))

Son düzenleme:
tabiki düğün! o bikere olucak ama balayı? tatile herzaman gidilir mutlu bir evlilikte her tatil bal ayı oluyo zaten ....

düğünnnnnnnn! başkaları için değil kendim için yapardım ben düğünü oynamayı çok severim eminim düğünümde güzel olurdu hele ki bu benim düğünüm olcaksa ooooo tutmayın beni zemuszemus kusur bulacak olanda gelmesın valla! balayına her zaman gidersiniz ama düğünü bi daha yapabilecek misiniz?CADIARZU

beimde öyle bir seçim yapmam gerekiyordu. ben kına gecemi düğün gibi yaptım. o yüzdende düğün yerine nikah yapıp balayına gittim. iyiki de öyle yaptım. çünkü balayım rüya gibiydi. düğünse 2-3 saatlik bişey. gelip geçecek. opuyorumnanaktan

biz de erkekli kına & nikah şeklinde yapacağız hayırlısıyla:asigim: balayına daha iyi bi bütçe ayırabilmiş olacaz böylelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…