- 13 Ocak 2020
- 44.621
- 168.125
- 33
Canım biz de araba bakıyoruz maks elli ellibesbin olsun diyoz ama dogru dürüst araba yok 30a bir sey bulacağını pek sanmıyorum. Yani 30a aldığı araba da başına masraf açacak. Kira mı olacak eviniz peki? Benim eşim de yeni göreve başladı şehir değiştirmek zorunda kaldık. Kirada oturuyoruz. Buraya sıfırdan çok uyguna eşya aldık. Sana aldıklarımı yazayım. Yatak odası ve koltuk takımı 7750 tl tuttu. Beyaz esya camasir makinası buzdolabı ankastre set 4 bin tuttu. Halilar 1500 civarı tuttu. Masa aldim küçük 6 sandalyeli mutfak masası aslında ama ahşap görünümlü filan ben salona koydum. 1600 sandalyeleriyle. Bulaşık makinem yok araba almak istiyoruz o ara para ayarlarken bin lira civarına da onu almak istiyorum. Neden bu kadar ucuz aldım eşyalari bu şehirde 2 3 sene kalıcaz en fazla doguya gidicez. Daha fazla alabilirdim durumumuz kötü değildi beni kısıtlayan filan da olmadı ama içim el vermedi. Belki evden memnun kalmam 2 ay sonra tasınmak isterim belki ev sahibiyle anlasamam diye bu kadar ucuz aldim. Tasinmalarda harap oluyolar. Her seyden memnunum sadece yatak odası mobilyam bayağı dandik çıktı bu kadar dandik olabileceğini bilemedim. Bilseydim kilim filan alirdım en azından mondi bile dandik geliyor. Anlamıyordum ama şimdi bakınca anlıyorum. Demem o ki kalpler bir olsun. Ev düzülür hiç önemli değil.Nişanlımın üstüne olcak ama düğün varken öncelikli tutulmasını istiyorim