• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün masrafları

ben anormal bişey görmedim..herşeyi ortak yapalım demiş işte..nişan da dahil..ne kadar tutar diye sormuş işte..
nişan düğün ne gerekiyorsa beraber yapıcaz demiş..
bu fikir size tersse ona göre konuşun..herks üstüne düşeni yapsın diye..o zaman da yine açıkça söylemiş adam 2 yıl bekleriz diye..
bazen açık olmakta ve düşünmekte fayda var,detay yok zaten konuda :):)

arkadaşlar sevgilimle düğün işlerinden konuşurken .bana nişan masrafı ne kadar olur dedi normal muhabbet arasında .ben de dedim ki nişanı kız tarafı yapıyo sanırım bn anlamıyorum bu işlerden.
sonra dediği laf şuydu aşkım sen böyle kız tarafı erkek tarafı ayırırsan sen ben yaparsan işimiz zor benim tek başıma dğünü yapmamı beklersen 2 sene beklersin dedi.
ben de onun gibi düğün için aynı miktarda para biriktiricek olmama rağmen.çok bozuldum.haksız mıyım yanlış mı düşünüyorum? valla ne diyim gururum kırıldı
ben olsam iki sene sen beklersin de ben beklemem.valla bizde adet böyle.kız almak kolay iş değil der gülerdim.haklısın tabi ki kız düğün yapar mı ya?

ben olsam iki sene sen beklersin de ben beklemem.valla bizde adet böyle.kız almak kolay iş değil der gülerdim.haklısın tabi ki kız düğün yapar mı ya?
eşyalar falan ortak alınck zaten ikimiz yapıcz.düğün yapmadık hiç bilmiyorum da.beraber yapalım diyor ama işte.anlayaamdım.

Tabiki ortak yaparsınız hatta sizin aile durumu ve sizin maddi durmunuz iyiyse dahada fazla yaparsınız sorun değil bence. Ama karşı tarafın daha şimdiden ev al satarız ben araba alıca demesi hiç hoş değil. O araba alacak kendi kullanacak siz ev alıp satıp masrafları karşılayacaksınız. Bence bütün masrafları size yıkmaya çalışıyor. Ha bu arada ortak yapılacaksa sizde çeyizinizede ortak ödeyin madem.

Tabiki ortak yaparsınız hatta sizin aile durumu ve sizin maddi durmunuz iyiyse dahada fazla yaparsınız sorun değil bence. Ama karşı tarafın daha şimdiden ev al satarız ben araba alıca demesi hiç hoş değil. O araba alacak kendi kullanacak siz ev alıp satıp masrafları karşılayacaksınız. Bence bütün masrafları size yıkmaya çalışıyor. Ha bu arada ortak yapılacaksa sizde çeyizinizede ortak ödeyin madem.
işte kızdığım da bu.düğün ortak yapılıyorsa ben niye o kadar çeyiz masrafı ediyorum.ayrıca ben geleceğimiz için o kadr kpssye çalıştım okudum ettim o gezerken.dokunuyo artık.

eşyalar falan ortak alınck zaten ikimiz yapıcz.düğün yapmadık hiç bilmiyorum da.beraber yapalım diyor ama işte.anlayaamdım.
eşyaları alırsınız da düğünü ortak hiç duymadım.yani bizde adet değildir.belki onlarda öyledir.ama ben olsam sıcak bakmadığımı belli ederim.hem seni alcak hem düğün mü yaptırcak?olmaz öyle şey.bozulmakta haklısın valla.o bunu açık açık söylüyorsa sen de söylemelisin düşünceni bence

kızlar bu düğün denilen kısımda erkeğin karşılaması gereken masraflar düğün salonu davetiye yeme içme kısmı falan değil mi onu da erkek karşılıyor?

arkadaşlar sevgilimle düğün işlerinden konuşurken .bana nişan masrafı ne kadar olur dedi normal muhabbet arasında .ben de dedim ki nişanı kız tarafı yapıyo sanırım bn anlamıyorum bu işlerden.
sonra dediği laf şuydu aşkım sen böyle kız tarafı erkek tarafı ayırırsan sen ben yaparsan işimiz zor benim tek başıma dğünü yapmamı beklersen 2 sene beklersin dedi.
ben de onun gibi düğün için aynı miktarda para biriktiricek olmama rağmen.çok bozuldum.haksız mıyım yanlış mı düşünüyorum? valla ne diyim gururum kırıldı
siz zaten onu rahatlatmak için nişanı kız tarafı yapıyor dediniz anladığım kadarıyla, oda mutlu olmak yerine patavatsızlık yapmış. erkekler herşeyi kendi yapamazken düğüne kalkışınca kompleksten böyle saçmalıyorlar. her doğru her yerde söylenmez dedikleri bu tür durumlar sanırsam o_O

bizde herşeyi birlikte yaptıkda , ele dümdük suratıma sende yapıcan deseydi bayan olarak bende incinirdim :KK53:
içinden dedi , bayanım sonuçta :KK53:

siz zaten onu rahatlatmak için nişanı kız tarafı yapıyor dediniz anladığım kadarıyla, oda mutlu olmak yerine patavatsızlık yapmış. erkekler herşeyi kendi yapamazken düğüne kalkışınca kompleksten böyle saçmalıyorlar. her doğru her yerde söylenmez dedikleri bu tür durumlar sanırsam o_O
heh canım aynen .ben onu rahatlatmak amacıyla nişanı kız tarafı yapıyor masraf falan düşünme o kadar ayrıntıya grmeye gerek yok şimdiden dedim .o da başladı tribe.neymiş düğünü tek başına yaparsaymış 2 sene beklermişim.o lafı öyle bi oturdu ki içime.

yani herkes kızmış ama ben erkek arkadaşını haklı buldum. sen ben hesabına girerseniz işin içinden çıkamazsınız herkes elinde ne varsa ortaya koyacak, nişanı dışarda yapmayın evde basit bir söz kesin. düğün masrafını da ortak yapın, illa iki kutlama olacak diye birşey yok ki.

Back
X