Düğün istemeyen var mı? Fikirleriniz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Öncelikle herkese merhaba neden bu başlığı açma gereği hissettim bilmiyorum burayı baya takip ediyorum ancak baktım ki herkes düğün,kına gecesi vs. aramızda düğün istemeyen var mı diye merak ettim...

Tabiki illa bir tören olucak ama ben salonda olan düğünlerden nefret ediyorum asla öyle bişi yapmıcam..Kına gecem olsun istiyorum ama ne bileyim herşeyi farklı düşünüyorum...

Örneğin,nikahtan sonra gidilip bir mekanda yemek yenebilir,o gün kutlanabilir.İlla gelinlik giymek de benim için o kadar önemli değil,neden bilmiyorum ama böyle.a.s Hayalimde şöyle uzun kuyruklu bembeyaz bir elbise var.Nişanlım da ben de oynamayı sevmiyoruz yani bizimki öyle bir tören olmamalı..

Bu konuda düşünceleriniz,fikirleriniz neler?Yani klasik düğünün dışında neler yapılabilir?Cevaplarınızı bekliyorum ...:icecream:

ben de oynamalı düğün istemiyorum ama kafamda şöyle orjinal güzel bi gün tasarlayamıyorum yaaa ne yapılabilir ki kimse sıkılmasın ben de herkes de eğlensin filan

Eglenmeyi sevmiyorsaniz, baskalarini eglendirmeyede para harcamaya gerek yok degilmi?
Bi nikah, ardindan balayi tammam iste,

Eglenmeyi sevmiyorsaniz, baskalarini eglendirmeyede para harcamaya gerek yok degilmi?
Bi nikah, ardindan balayi tammam iste,

canım bana kalsa o yanımda olsun yeter...:asigim: ama ailelere açıklamak zor oluyor..aslında öyle çok uzak hayatımda görmediğim insanları sırf akraba diye çağırmak ta istemiyorum ben..hatta hiçbişey istemiyorum..ama özellikle annem mutlaka bir tören olmalı diyor..:tomato:

Aynen banada kina cok sacma gelio yaa ya sac yaptir ona kiyafet bul stres ol aksama kadar sursun birde ertesi gun kalp dugun salonu isleri sac bas gene offfffff yazinca bile stres oldum ama iste artik klasiklesmis mecbur yapacazzz

Aynen banada kina cok sacma gelio yaa ya sac yaptir ona kiyafet bul stres ol aksama kadar sursun birde ertesi gun kalp dugun salonu isleri sac bas gene offfffff yazinca bile stres oldum ama iste artik klasiklesmis mecbur yapacazzz

Kına daha eğlenceli oluyor bence.Erkekler olmadığı için...kaydirigubbakcemile3 Kuzenimin kınasında düğününkinden bin kat daha fazla eğlendik düğün gibi çok güzel geçiyor zaten.şakkıdı

ben kokteyl tarzı çok yakınlarımızın olucağı br düğün istiyordum ama ne yazıkki istediğim gibi olmıycak. ben de başkalarını eğlendirmeye çok karşıyım ama işte ailelere bunu anlatamıyorsunuz ne yazıkki. mesela nişanı evde yapıcaz biz, arkadaşımızın bi salon nişanına gitmiştik, çıkışta sevgilimin abisiyle yengesi almıştı bizi, yengesi salonda nişan yapma konusunda baya sıkıştırdı beni. hayır dedim sadece aile arasında olucak nişanımız. baya bozulmuştu... nişan kız tarafının olduğu için sözüm geçer ama düğüne ne yazıkki bişey diyemiyorum senağlama ama gelinlik giymekten kimse alıkoyamaz beni kaydirigubbakcemile3
kına yerine de bekarlığa veda partisi düşünüyorum :jeyyar:

Bende oynamayı beceremiyorum.Nişanlımda ama o gün çok eğleneceğimizi düşünüyorum.Düğün konusunda bende kararsızdım ama sanırım olacak.

Ben kına gecesi bile istemiyordum (kınayı da hiç sevmem) erkek tarafı çok istedi,en sonunda benim kına gecemi erkek tarafı yaptı :))

ben katılmıyorum size aslında arkadaşlar, bence evlenmek dediğin evlendiğin günün hafızalarda kalmasıyla insana ileriki yıllarda güzel anılar da yaşatmasıdır. Her anne her baba çocuklarının evlendiği günde mutluluktan oynamak, eğlenmek ister bu onlara evlatlar olarak yaşatmamız gereken önemli anlardan biri bence. Ben hem kına gecesi hem davullu zurnalı düğün istiyorum valla...

ben yıllardır hayatta düğün yapmam milleti eğlendircem diye para vermem derdim nikah şekerlerine bakardık ta ki nişanım olana kadar.Nişanım için bir cafe tuttuk ve inanılmaz eğlendik.Dans anı piste çıkış ne bilim arkadaşlarımız sevdiklerimiz hepimiz çok eğlendik ve resmen 180 derece döndük biz düğün istiyoruz dedik ve şu an düğün salonu bakıyoruz.Biz de oynamayı sevmiyouz.Ama öyle bir ortam oluyor ki kaptırıp oynuyor insan.Beni zorla kaldırdılar nişanda sonra da bir daha oturtamadılar.

bende düğün sevmeyenlerdenim
tanımadığım bi dünya insanla kalabalık bi eğlence hoşuma gitmiyor
çoluk çocuk kaynıyor ortalık vs.
nikah olsun sonra yakın akraba ve arkadaşlarımızla yemekli hoş bi mekanda hep kutlanır hem eğlenilir diye düşünüyordum
ama fiyatlar biraz yüksek olduğu için belki ondanda vazgeçip sadece nikah yapıcam
(büyükler ne der henüz bilmiyoruz)
kınada istemiyordum ama annem yapıcaz dedi son noktayı koydu :tomato:

ben de sade nikah isterdim hep...tüm itirazlarıma rağmen annemler ilk mürüvvetleri diye nişan salonda olacak dediler biz de nişanı bir yaptık...dedim ben hayatta düğünsüz gitmem...2 de düğün yaptık, valla bir tane daha olsa yine yok demem yani :) düğün güzel şey,şiddetle tavsiye olunur bak pişman olmayın sonra kızlar....

kesinlikle firstday'e katılıyorum :) ben pek çok arkadaşımın düğününe gittim hiç oynamayan insanlar bile kalkıp eğleniyorlar o gecede herkesin aklında güzel bir anı olarak kalıyor :) hem günümüzde düğünler için pek çok alternatifler var. Yemekli yemeksiz, kokteylli olanlar sadece pasta verenler maksat sevdiklerinle o mutlu anını doya doya yaşamak. Düşünsenize hayatta, tüm gözlerin üzerinizde olduğu yalnızca bir kaç saat.....

bende düğün saolunda yapılan gürültülü düğünlerden hoşlanmıyorum.
törenli bi nikah ardında da kalede bi yemek daha ne olsun
haaa kına olacak canımmm hihoyyyt

Başkalarını eğlendirmek olarak düşünmeyin arkadaşlar o sizin gününüz.Bence çok güzel birşey düğün.Hayatta bir kez oluyor.Sonradan pişman olsanız da tekrar yaşanmayacak bir gün.Düğüne para vereceğime balayına giderim diye düşünüyor çok kişi ama para herzaman yerine gelir.Taksitle bile balayına gidilebiliyor artık.Düğün insanın hayatında ilk kez ve telafisi yok.Ben oynamayı hiç bilmem ve beceremem de şimdi oyna deseler oynayamam ama düğünde çılgınlar gibi oynamışım.Müzikleri güzel ayarladınız mı çok eğlenceli olur.Düğünümüzde eşimle çok eğlendik biz.Kimseyi gözümüz görmedi:1hug:

Önceleri "ben düğün yapmıcam, nikahtan sonra hoş bir yemek olacak" diyordum. :kızgın:

Sonrasında istediğim tek şey mükemmel bir düğündü.:asigim:

Ama KESİNLİKLE düğün salonlarında değil. Düğün salonunu hiç sevmedim. :1ninca:

Düğünüm de zaten açık havada , deniz kenarındaki restaurantta oldu. :lepi: :asigim:

Halaysız gübeksiz düğün olmas eneeeeeeemmmmmmm :teytey::dance::dance::dance::dance:

Önceleri "ben düğün yapmıcam, nikahtan sonra hoş bir yemek olacak" diyordum. :kızgın:

Sonrasında istediğim tek şey mükemmel bir düğündü.:asigim:

Ama KESİNLİKLE düğün salonlarında değil. Düğün salonunu hiç sevmedim. :1ninca:

Düğünüm de zaten açık havada , deniz kenarındaki restaurantta oldu. :lepi: :asigim:

Halaysız gübeksiz düğün olmas eneeeeeeemmmmmmm :teytey::dance::dance::dance::dance:

Aynen katılıyorum.O gün kimseyi düşünmeyin kızlar eğlenmenize bakın.İnsanın hayatındaki en önemli gün.Kimin ne düşündüğü de önemli değil.Neyi nasıl istiyorsanız öyle yapın.Telafisi yok.Keşke düğünümü tekrar yaşayabilsem.Rüya gibiydi

arkadaşlar benim hayalimdeki düğün yakın dostalarımın ve akrabaların katılacağı bi kır düğünü bizim burda düğünler gece olur ben ilkbahar veya sonbaharda havanın tam iyi olduğu dönemlerde gündüz bembeyaz bır kır bahçesinde olmasını istiyorum ben oynamayı seviyorum bizim sülalede seviyor gönlümüzce eğlenmeyi istiyorum çok gördüm gelinler çok stresli oluyor inanın ben şimdiden düşünüyorum hiç bişeyi kafama takmıcam bu düğün benim düğünüm eğlenmeliyim inş herkes hayalindeki düğünü yapar

ben katılmıyorum size aslında arkadaşlar, bence evlenmek dediğin evlendiğin günün hafızalarda kalmasıyla insana ileriki yıllarda güzel anılar da yaşatmasıdır. Her anne her baba çocuklarının evlendiği günde mutluluktan oynamak, eğlenmek ister bu onlara evlatlar olarak yaşatmamız gereken önemli anlardan biri bence. Ben hem kına gecesi hem davullu zurnalı düğün istiyorum valla...

ben katılıyorum arkadasda bende öyle istiyorum zaten olacakta:)

Back