bu noayi herkes cok met ediyor bi denemem lazimboshayallersmile
ay benim resmen parfüm kolleksiyonum var
bu bölüme ugramiyordum bile aklim celinmesin diye bayanssulusmile
aha celindi iste bayanssulusmile
soyle dıyım sana ben kadınlar kulübünü kesf etmeden önce 1 tane parfümüm vardı süreklı onu kullanırdım bıttıkce alırdım bu parfum topiğini kesf ettım bende şimdi 18 tane parfüm var hepsını 100 le çarpsan bır mılyar 800 yapar küsüratlarını da koyarsak ve biten şişeleri yaklasık 2.500 parfüm e gitmiş bunun yanı sıra makyaj var saçbakımı var cılt bakımı var kullandıgım markalarda hatırı sayılır markalar oldugu ıcın ayda 500 de oole harcasam yılda yapar 6 milyar yanı benım kozmetıge bu sıte sayesınde ayırdıgım yıllık gelir 7.500 ortalama bu eksıkte olabılır fazlada olabılırbu noayi herkes cok met ediyor bi denemem lazimboshayallersmile
ay benim resmen parfüm kolleksiyonum var
bu bölüme ugramiyordum bile aklim celinmesin diye bayanssulusmile
aha celindi iste bayanssulusmile
soyle dıyım sana ben kadınlar kulübünü kesf etmeden önce 1 tane parfümüm vardı süreklı onu kullanırdım bıttıkce alırdım bu parfum topiğini kesf ettım bende şimdi 18 tane parfüm var hepsını 100 le çarpsan bır mılyar 800 yapar küsüratlarını da koyarsak ve biten şişeleri yaklasık 2.500 parfüm e gitmiş bunun yanı sıra makyaj var saçbakımı var cılt bakımı var kullandıgım markalarda hatırı sayılır markalar oldugu ıcın ayda 500 de oole harcasam yılda yapar 6 milyar yanı benım kozmetıge bu sıte sayesınde ayırdıgım yıllık gelir 7.500 ortalama bu eksıkte olabılır fazlada olabılır[ya kızlar ben yeni üyeyim dedim siz beni hemen korkuttunuzkaydirigubbakcemile3 napsam üyeliğimimi silsem acabasırnaşık şey
yok yok sılme senınde cebın yansın bıraz yenıde evlenıyosun nişanlından iste paraları dooru kozmetıkcıye mesela dün eşimle dolasmaya cıktık kısa gunun karı dedım bırtane rimel kaptım :) birde alırken dıyokı aşkım en ıyısı hangısı ıse onu al senın gözlerıne zarar verırıse ben naparım dıyo
duyarsın merak etme eğer senı sewıyosa bunlar ınce ayrıntılarAllah nazardan esirgesinbilmiyorum bende bu lafları duyarım inşallahkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?