Düğün için parfüm önerileriniz:))

dennes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
25
0
36
Gaziantep
kızlar herkese merhaba ben yeni katılan üyelerdenim 1 ay sonra düğünüm olacak bu zamana kadar hep avon veya açık parfüm kullandım şimdi güzel bi parfüm almak istiyorum geline yakışacak bir koku olsun istiyorum daha önce bu başlıkla bikaç topik açılmış inceledim ama konuyu yenilemek istedim hemde forumda bu yaz düğünü olacak çok arkadaş var herkes için fikir olmuş olur diye düşündüm önerilerinizi bekliyorum:)))

bu arada bugün bir mağazada davidoff ta indirim vardı o an için çok beğenmedim ama satıcı bey çok ısrar etti ve biraz düşüneyim dediğimde sizin için bi sakıncası yoksa üzerinize sıkayım dedi bana küçük çaplı bir parfüm banyosu yaptırdı ve bi süre sonra koku gerçekten çok hoşuma gitti ama yinede karar veremedim :asigim:

düğün deyınce daha saf ve temız kokular gelıyo aklıma sef ve temız deyıncede noa ve gıvenchy be gelıyo noa bebek gıbı bı koku gıvenchy ıse bebek pudrasının içine çiçek ve çok az şeker gırmıs gıbı bı koku asla rahatsız etmeyen ama kndını bellı eden bır parfum yanlız bunun açığı yok ve türkiyede bulamazssınız ancak yurt dısında bı tanıdıgınız varsa getırte bılırısınız ama ben bulamam dersenız noa derim ama abartılı olsun fark edıldın dıyorsanız o gune en cok hypnotıc poıson gdier

abartı kokuları hiç sevmiyorum ki dediğin gibi gelin daha saf daha hafif kokmalı birde açık parfüm istemiyorum orjinal istiyorum o yüzden biraz kampanyaları da takip etmeye çalışıyorum malum çok pahalılar:) givenchy i deneyeceğim teşekkürler

bu noayi herkes cok met ediyor bi denemem lazimboshayallersmile
ay benim resmen parfüm kolleksiyonum var
bu bölüme ugramiyordum bile aklim celinmesin diye bayanssulusmile
aha celindi iste bayanssulusmile

bu noayi herkes cok met ediyor bi denemem lazimboshayallersmile
ay benim resmen parfüm kolleksiyonum var
bu bölüme ugramiyordum bile aklim celinmesin diye bayanssulusmile
aha celindi iste bayanssulusmile
soyle dıyım sana ben kadınlar kulübünü kesf etmeden önce 1 tane parfümüm vardı süreklı onu kullanırdım bıttıkce alırdım bu parfum topiğini kesf ettım bende şimdi 18 tane parfüm var hepsını 100 le çarpsan bır mılyar 800 yapar küsüratlarını da koyarsak ve biten şişeleri yaklasık 2.500 parfüm e gitmiş bunun yanı sıra makyaj var saçbakımı var cılt bakımı var kullandıgım markalarda hatırı sayılır markalar oldugu ıcın ayda 500 de oole harcasam yılda yapar 6 milyar yanı benım kozmetıge bu sıte sayesınde ayırdıgım yıllık gelir 7.500 ortalama bu eksıkte olabılır fazlada olabılır

ow canim sen asmisin ya :) kocisin yanmis kaydirigubbakcemile3
ben o kadar degilim ve kozmetigimi bende markali kullanirim ama
cok defa ebaydende almisimdir.
bu sekilde coook tasarruf yaptim
amor amor mesela,benim en sevdigim parfümümüm
3 sise toplam 200 ml, 30 euroya aldim gecen :)))

yok yok sılme senınde cebın yansın bıraz yenıde evlenıyosun nişanlından iste paraları dooru kozmetıkcıye mesela dün eşimle dolasmaya cıktık kısa gunun karı dedım bırtane rimel kaptım :) birde alırken dıyokı aşkım en ıyısı hangısı ıse onu al senın gözlerıne zarar verırıse ben naparım dıyo

Allah nazardan esirgesinbilmiyorum bende bu lafları duyarım inşallahkaydirigubbakcemile3

ne kullanırsan kullan duvağına ve eteklerine sıkmayı unutma..hareket ettikçe etrafa hoş kokular yayılsın..ben yanımda bulundurmuştum ve takı töreninden önce ve sonra da sıkmıştım :)

benim şu an düğünüm olsa kesin pure poison kullanırdım çok saf masum bi koku :asigim:

tarıhı geçmiş ama olsun arkadaşlara fıkır olur ben yazayım yınede:)
düğünde chanel coco matbazel
chanel şans mükemmel olur bence mısler gıbı:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…