Düğün için kuaför şart mı

Biraz kendim denemeye çalışayım olmadı artık gidicem mecbur çok teşekkürler
evet - tesettur isi kolay degil. ama bol bol youtube videosu izlersen cok seyi öğrenirsin. gece gunduz youtube ve pinterest videolari izle dur :)
biz netten baka baka parke bile dosedik, aplik yaptik, sifon tamir ettik vs. youtubedan bakip yapilmayacak sey cok az.
benim sevdigim bir dostum gelin gittigi amerikada evlendi - orada tesettür kuaförü olmadigi icin (olanlar da araplar ve abarti is yapanlarmis) kendi yapmisti.

ablamın makyajını nişan ve kınada ben yaptım. wow bir becerim yok. sade temiz bir makyaj yaptım. ama düğün için kuaföre gitti. 14 bin ödedi o. bana makul bir fiyat gibi geldi eğer hoşunuza gidiyorsa kendi yaptığınız makyaj tabii ki kendiniz yapın.

ben mesela kuaföre gittim ve kınamda da düğünümde de çekilen fotoğraflara bakmak bile istemiyorum önemli olan neyin içinize sindiği

Sabahin dokuzunda nikahım olduğu için ben de kendi makyajımı kendim yaptım . Zaten pek makyaj sevmem . Düğünde de en yakın kuaföre gidip akşama düğüne kayılacağız deyip topuz yaptırdık . Ne gerek var gerçekten. Makyajımı da o zaman ben yaptım , en yakın arkadaşım benden daha iyisidir o da biraz rötüşlemişti . Düğünümüz var deyince adam kazıklamak için sıraya giriyorlar

Yapabilirim diye düşünüyorum ama işte düğün sabahı ev kalabalık olur strese girer miyim diye de ikilemdeyim
Risk alma en önemli gününü bu daha da riske sokar

Şimdi fotolara baktım gayet de güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…