- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.366
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Evettt biliyorum sonra onun ceremesini yine ben çekicem ama beni hep etkiliyor çevreeCidden bu ülkede erkek olmak istemezdim.
Bir sürü kızın piremseslik hayallerinin gerçekleştirilmesi için, saçma sapan gereksiz şeylere para dökülmesi isteniyor.
Kuzum şunun farkında değilsiniz, şu an harcatmaya çalıştığınız o paralar ikinizin ortak bütçesinden gidiyor, evliliğin amacı nişanda, düğünde, kınada piremsescilik oynamak değil, aile olmak.
Zaten oğlanın ailesine yıkmaya çalışanları da hiç anlamıyorum, sonra konu açıyorlar "kp bize çok karışıyor((" , "kv evimizden çıkmıyor (((" diye.
Zaten belkide atanamadım diye bahane arıyordurPek niyeti yok apaçık bellı Bı bahaneye bakıyor gibime geldi
Benim icin hiç sorun yokkk bakın gerçekten aile ve toplum baskısı etkiliyor sözde sadece yüzük takıldı diye laf edenler oldu hep laf ediyorlar istemiyorum bunu kafaya cok takan biriyim ondan oluyor
Uslubum mu yanlıs ama oda benle tatlı tatlı konussa olur da onunda uslubu kötüO zaman dediğim gibi takı için bari zorlama 2 bilezik diyosun ama yinede pahalıdır bence borcu çoksa zorlama. Onun dışındakiler için düzgünce konuş ben nişan yapalım istiyorum diye. O da tamam desin yani biz böyle konuştuk böyle olcak dersen adam geri çeker kendini.
Uslubum mu yanlıs ama oda benle tatlı tatlı konussa olur da onunda uslubu kötü
Sevgilinin doğuda olması,4000 maaş alması,ailesinin borcunu ödemesi,22 yaşında olman,3 yıldır iliskinizin olmasi,vs.vs...
Ama ben yanlış anladım demek ki.
2 bilezikte takamiyan evlenmesin bir zahmet iki bilezik nedirBen desem ki yıl olmuş 2016 ne nişanı?
Sözlünden onay almadan neden millete yaydın?
2 bilezik kaç lira haberin var mı ? Yine ben kötü olurum .
Ama sözünüz ün yerinde olsam bende ayrılmak isterdim. Hiç sevmem gaza gelip sürpriz yapan insanları
İyi de 2 sene sonra düğün diye konuşulmuş. Adam zaten su an evlenelim diye kırmızı halı sermiyor . ısrar edersen ayrılalım diyor. yoksa ben mi yanlış okuyorum ?2 bilezikte takamiyan evlenmesin bir zahmet iki bilezik nedir
:) ahh Allah çıkardı sizi karşıma. Bende bir ben miyim böyle düşünen demiştim.Bu ne ya sirketmi kuruyorsunuz ben sunu aliyorum sen sunu al nisani kiz taragi yapiyorsa kuaforunu ode kendi kafanda nisna istiyirum demissin adam istemiyir ki.yuzUk takmadinizmi aile arasinda ne gerek var boyle seromonilere.
Zengin olmak böyle birşey heralde2 bilezikte takamiyan evlenmesin bir zahmet iki bilezik nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?