Düğün için iki sene beklerim demiştim iki sene bekleyecegim için yaza büyük nişan istiyoruz ama?

Ev
Evettt biliyorum sonra onun ceremesini yine ben çekicem ama beni hep etkiliyor çevree

Benim icin hiç sorun yokkk bakın gerçekten aile ve toplum baskısı etkiliyor sözde sadece yüzük takıldı diye laf edenler oldu hep laf ediyorlar istemiyorum bunu kafaya cok takan biriyim ondan oluyor

O zaman dediğim gibi takı için bari zorlama 2 bilezik diyosun ama yinede pahalıdır bence borcu çoksa zorlama. Onun dışındakiler için düzgünce konuş ben nişan yapalım istiyorum diye. O da tamam desin yani biz böyle konuştuk böyle olcak dersen adam geri çeker kendini.

Uslubum mu yanlıs ama oda benle tatlı tatlı konussa olur da onunda uslubu kötü

Sevgilinin doğuda olması,4000 maaş alması,ailesinin borcunu ödemesi,22 yaşında olman,3 yıldır iliskinizin olmasi,vs.vs...

Ama ben yanlış anladım demek ki.

Sanmam.
Kelebeğin sevgilisi evlilik için diretiyor, kelebek zorla erteliyordu.
Kısa sürede bu kadar değişmemiştir dengeler.

Olmazsa ayrılalım ne demek ? ne kadar kolay söyleyebilir bu cümleyi. orta yolu bulmak varken.. adam ailesinin borçlarını ödüyor sizinle pek alakadar olacağını düşünmüyorum..iki sene beklersen olur dayatması bana hiç samimi gelmedi. sizinle bir hayat kurma hevesi yok gibi...nişanı onu bunu düşünmektense bence bu konuyu öncelikle bir düşünün

2 bilezikte takamiyan evlenmesin bir zahmet iki bilezik nedir

Bu ne ya sirketmi kuruyorsunuz ben sunu aliyorum sen sunu al nisani kiz taragi yapiyorsa kuaforunu ode kendi kafanda nisna istiyirum demissin adam istemiyir ki.yuzUk takmadinizmi aile arasinda ne gerek var boyle seromonilere.

Nisan kız evinin neden alt tarafı iki bilezik vs diye küçümseyerek konuşuyorsun 4000 lira maaş alan adamın ona göre gideri oluyor ayrıca millet için mi yaşıyorsunuz siz adama sormadan niye haber gönderiyorsunuz zaten adam plan yapmış borç ödüyor demek 2 sene sonra demiş kafanıza göre plan yapmak hiç doğru değil. Böyle şeylere beraber karar verilir. Sadece beklemeyeceksen ayrılalım demesi hoş olmamış. .

Sen ona sormadan nişan olacak diye kendi kendine gelin güvey olmuşsun. Ama nişan istiyorsan ayrılalım diyen bi adamla da evlenmek mantıklı değil. Bence sen beklentilerine cevap verebilecek birini bul. Böyle şeyler söz takılınca konuşulur büyük nişan yapılacaksa şu tarihte olsun diye. Söylemediyseniz şimdi istemek olmaz..

2 sene beklerim demiştin, işine gelmiyorsa ayrılalım diyen adamı damat diye nasıl oturtacaksın o masaya ya?
gerçekten hayret bir şey.
adam istemiyor işte, ne diye zorluyorsun.
ben olsam ayrılalım tamam der çekilirim.
bu nedir assolist gibi gelip oturmuyor bile yanına paşam..

ayrıca nişan düğün beraber karar verilen şeylerdir.
nasıl millete yaza nişan var diyorsunuz anlamadım biri de mi demiyor kime sorduk diye?

2 bilezikti, yok elbisesiydi ıvır zıvırdı alacak tabi erkek.
yapamıyorsa evlenmesin. sorun bu değil de adamın haberi yok nişanı olacağından...

2 bilezikte takamiyan evlenmesin bir zahmet iki bilezik nedir
İyi de 2 sene sonra düğün diye konuşulmuş. Adam zaten su an evlenelim diye kırmızı halı sermiyor . ısrar edersen ayrılalım diyor. yoksa ben mi yanlış okuyorum ?

Bu ne ya sirketmi kuruyorsunuz ben sunu aliyorum sen sunu al nisani kiz taragi yapiyorsa kuaforunu ode kendi kafanda nisna istiyirum demissin adam istemiyir ki.yuzUk takmadinizmi aile arasinda ne gerek var boyle seromonilere.
:) ahh Allah çıkardı sizi karşıma. Bende bir ben miyim böyle düşünen demiştim.

Bir de kusura bakma dediğimi yanlış da anlama da paran mı çok aklın mı yok diye bi söz var. Şimdi üç beş kuruşun hesabını yapa yapa birbirinizi kırarak nişan yapıp elaleme iki kuru pasta yedireceğim diye kendini paralayacağına o parayı iki bilezik yap tak koluna düğün salonuna bir de nişan için para yedirmek hiç mantıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…