- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
Evet evinizi yemicekler ama... Ben bekarken bir düğüne gitmiştik şehir dışına. Düğünden sonraki gün hemen dönecektik.bizim gibi şehir dışından gelen bir kaç teyze de evi merak ediyor.gece yarısı gelin evini görmeye gittiler.ertesi gün düğün var.neyse ben de gittim.evi gezdiler falan yatak odasına kapıdan bakalım dedik.akrabamiz olan KV ve görümce "aaaaa bakın bakın çekmecelere bakın" dedi.hatta görümce kızın sutyenlerini elledi "aaaaa ne kaliteli şeyler almış ben bunları görmemiştim " dedi.geceligine ic camasirina bedenine varana kadar baktilar.yazik kız üstüne örtü de ortmus görünmesin diye.kaldirip kaldırıp baktılar. Makyaj malzemeleri parfumler sıkılıyor falan.bir de gelin mevlid için sepet hazırlamış.ordan da millete başörtüsü seçip verdiler.ay geline ayıp olur denildikce kv" ne varmış oğlumun parasıyla aldı. Ne dicek lermiş paralarim " dedi durdu.ama gör geline de canım cicimler. Oyle etkilendim ki cekmece duzenini cok begenmistim.ben de onun gibi diziyorum camasirlarimi.o zamanlar 19 yasinda saf cekmeceleri acan kadinlara ses edemeyecek toyluktaydim.Yani demem o ki evini yemezler ama incik boncuk ne varsa karıştırırlar. Bi arkadaş demişti nisanlina bari kalsalar bile yatak odani kilitleyecegini gorunmemesi gereken eşyaların olduğunu söyle.