Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah kalkar kalmaz ağlamaya başladım ve passiflora içtim yaklaşık yarım şişe kadar ondan sonrasını hatırlamıyorum:roflol:
ha değdi mi ağlamana o kadar kepazeliğe derseniz şimdi neden o kadar ağladım diye kızıyorum kendimesırnaşık şey
:roflol::roflol: kizzzzz koptum yaaaa...yarim sise passiflora icilirmi yawwwww...kafamçokkarıştı passifloranin faydasini gördünmü bari kizzzz??
Ben anca seneye anlatirim neler yasadigimi..:lepi:
benim düğünden öncesi normaldi ama düğün sonrası eve gittiğimizde gördükki ne elektirik ne su var.ikiside kesilmiş.ertesi dün akşam üzeri gelmişti:çok üzgünüm gün çok yağmur yağdı,bizim binaya yıldırım düşmüş:roflol::roflol:çok kısmetli bi gelindim...
ben sadece kabarik bir sacla kuafore gidip orda sac ve makyaj yapilirken uyudugumu hatirliyorum
kadin sacima dokundukca mayistim kaldim:roflol::roflol:
benim düğünden öncesi normaldi ama düğün sonrası eve gittiğimizde gördükki ne elektirik ne su var.ikiside kesilmiş.ertesi dün akşam üzeri gelmişti:çok üzgünüm gün çok yağmur yağdı,bizim binaya yıldırım düşmüş:roflol::roflol:çok kısmetli bi gelindim...
ben bir buçuk ay sonaaa anlaticammm ))