- 30 Nisan 2007
- 3.171
- 4
Sabah kalktım kahvaltı falan derken kocişim geldi.
Saat 11 gibi yola çıktık. O zamanlar bir televizyon kanalında çalışıyordum ve doğal olarak kuaförümde kanalın kuaförüydü.
Neyse saat 12 gibi girdik kuaföre, benim saçım 16:30 da bitti :1shok:
Hemen gelinliği giyip makyaja geçtik. Makyajım saat 18:00 gibi bitti..:1shok:
Ben kanalın içinde bir o yana bir bu yana koşturuyorum geç kaldım diye..kaydirigubbakcemile3
Ordan koştum aşağıya haber stüdyosuna damadı kaybettim diye bağıra bağıra :roflol: tabi beni gören şok durumunda :roflol: çok eğlendimhihoyyyt
Kociş garajdan arabayı getirdi ben gelinliklerle kanaldan çıkıyorum.. Milletde film falan çekiyoruz zannediyor, toplanmışlar bizi seyrediyorlar.kaydirigubbakcemile3
Düğün 19:00 da başlayacak biz hala yollardayız tabi hemen gittik fotoğraf çektirdik.
Sonra evime gittik.. Nasıl kalabalık anlatamam.:1shok:
Sonra babamla sarılıştık, ağladık neyse çıktık hemen salona..
Gelin arabası kocişim kullandı bende yanına oturdum.
Yanımıza kimseyi almadık.
Salona biraz geç kalmıştık ama napalım artık.
Assolistler sonradan gelirmiş dimi ama:icecream:
Saat 11 gibi yola çıktık. O zamanlar bir televizyon kanalında çalışıyordum ve doğal olarak kuaförümde kanalın kuaförüydü.
Neyse saat 12 gibi girdik kuaföre, benim saçım 16:30 da bitti :1shok:
Hemen gelinliği giyip makyaja geçtik. Makyajım saat 18:00 gibi bitti..:1shok:
Ben kanalın içinde bir o yana bir bu yana koşturuyorum geç kaldım diye..kaydirigubbakcemile3
Ordan koştum aşağıya haber stüdyosuna damadı kaybettim diye bağıra bağıra :roflol: tabi beni gören şok durumunda :roflol: çok eğlendimhihoyyyt
Kociş garajdan arabayı getirdi ben gelinliklerle kanaldan çıkıyorum.. Milletde film falan çekiyoruz zannediyor, toplanmışlar bizi seyrediyorlar.kaydirigubbakcemile3
Düğün 19:00 da başlayacak biz hala yollardayız tabi hemen gittik fotoğraf çektirdik.
Sonra evime gittik.. Nasıl kalabalık anlatamam.:1shok:
Sonra babamla sarılıştık, ağladık neyse çıktık hemen salona..
Gelin arabası kocişim kullandı bende yanına oturdum.
Yanımıza kimseyi almadık.
Salona biraz geç kalmıştık ama napalım artık.
Assolistler sonradan gelirmiş dimi ama:icecream: