- Konu Sahibi yellowbomb
-
sevmiyorum guclubacismile sonra silmek isteyeceğim için eklemedim. ama album yapıyım kaldırırım sonra 5+6 resim eklerim delikafadulden
tamam canım ekleyince bana haber ver ben bakınca silersin albümünü ben şimdi çıkıyorum sonra yine görşürüz :1hug:
ben foto koymadım canım
gelin arabamda kuaförden çıkarken sadece ablamı almıştım .eve gelince ablamı bıraktık.
(zaten damat tarafı ayrı biyerde yaptırdı bizim olduğumz yerle kayınvalidemlerin oturduğu yer uzaktı)
evden çıkarken zaten kız tarafı konvaya girmedi sonuçta gelin almaya gelenler konvoyu oluşturur:))
salona giderken konvoydan ayrıldığımz zamn yanımıza eşimin kuzenini aldık .kız benimle çok ilgilenmişti çünkü bazı siparişlerimi bile ayarladı falan ondan onu aldım yanıma
kısaca 4 kişydik bi şöför:) bi kuzeni
bi gelin bi damat:))
EKLEDİM ama siliyorum çıkıyorsan
ANLADIM arkadaşım siildim ozaman başka zaman eklerim yine
ben nişanda kuzenimle gititm kuaföre bana yardımcı olsun diye gelmişti
onun dışında 2 kuzenim daha var onlarda gelmek istediler ama ben erkek tarafından kimseyi istemediğimi onlar gelirse tatsızlık olacağını söyledim hepsi anlayışla karşıladı zaten
aa gelin arabasında illaki gelinin ablası falan oluyor sanıyodum ben...kız tarafından kimsenin olmamasımı lazım gelin arabasında..bunun sebebi ne canım..
yoo ben öyle bi kural bilmiyorumm
bize öyle denk geldi öyle oldu.
kuaförden sonra ablamı aldım ihtiyacım olursa diye.eve gelince o kaldı annemlerle geldi salona
sonrada kuzenini aldım yanıma
yani plnlanmış bişey değildi..
sadece ablamı aldım...damat çok zengin degildi...
hemde çurcunaya gerek yok
Daha ortada dugun tarıhı bıle yokken neden bukadar telas yaptınkı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?