- Konu Sahibi yellowbomb
Valla ben bir kardeşimi feda ettim diğerlerini o götürdü kuaföre başka bir kuaföre gittiler canım...Benim yanıma yengem ile eşimin dayı kızı geldi güya dayı kızı kendi parasını kendisi verecek ama parası yetmedi ki yine ben verdim akannehirBence onlara başka bir kuaför bul oraya yolla hepsini![]()
ay bide gelin oluyon milletin parasını da sen verion ya sinir oluyom bu işe..kardeşin mi gelmedi yani...başka bir kuaföre gitmişler ne güzel onu nasıl becerdin canım senin yanında da gelebilirlerdi çünkü..ama aynı evde kalma sorunu yoktu sanırım sende ..eğer öleyse tabi çeker gider insan kuaförüne peşine takılacak olanlar ayrı bir sıkıntı..başka kuaför bulayım oraya yollayım dediğin gibi ama bunu nasıl becercem canım ya...şöle yapim...biz kuaförle 4 kişi anlaştık başka gelinde varmış fazka kişi götüremicem ,sizde şurda şurda bir kuaför var oraya gidersiniz artık babamlar sizi götürür arabayla "falan dersem sorun hallolur heralde..3 tane kuzen var uzaktan gelipte bizde kalacak olan .şimdi derler biz buraları bilmioz kuaföre de kim götürcek falan ..umarım böle şeyler olmaz yaa