düğün günü kuzenleride kuaföre götürdünüzmü?

Valla ben bir kardeşimi feda ettim diğerlerini o götürdü kuaföre başka bir kuaföre gittiler canım...Benim yanıma yengem ile eşimin dayı kızı geldi güya dayı kızı kendi parasını kendisi verecek ama parası yetmedi ki yine ben verdim akannehirBence onlara başka bir kuaför bul oraya yolla hepsini kaydirigubbakcemile4

ay bide gelin oluyon milletin parasını da sen verion ya sinir oluyom bu işe..kardeşin mi gelmedi yani...başka bir kuaföre gitmişler ne güzel onu nasıl becerdin canım senin yanında da gelebilirlerdi çünkü..ama aynı evde kalma sorunu yoktu sanırım sende ..eğer öleyse tabi çeker gider insan kuaförüne peşine takılacak olanlar ayrı bir sıkıntı..başka kuaför bulayım oraya yollayım dediğin gibi ama bunu nasıl becercem canım ya...şöle yapim...biz kuaförle 4 kişi anlaştık başka gelinde varmış fazka kişi götüremicem ,sizde şurda şurda bir kuaför var oraya gidersiniz artık babamlar sizi götürür arabayla "falan dersem sorun hallolur heralde..3 tane kuzen var uzaktan gelipte bizde kalacak olan .şimdi derler biz buraları bilmioz kuaföre de kim götürcek falan ..umarım böle şeyler olmaz yaa

öyle kuaföre çok kalabalık gitmek istemedim ben. kayınvlidem sülalesinde nekadar insan varsa benle yollamak istedi kuaföre. ama kuaför istemedi çünkü ogün 6tane gelin vardı orda. benle 2 kişi geldi okadar. çok mutlu olmuştum:D
sende öyle diyebilirsin mesela kuaförde yer yok falan kusura bakma de..

ayy ne güzel yaa 2kişi gelmiş süper olmuş:D sen eve gelip öle mi dedin canım sizin taraftakiler için diyom ben ..erkek tarafından kim gelirse gelsin ama sadece o kuzenim sorun benim için...çok uyanıktır kendisi ne yapar eder gelir illaki para bile vermez off..sen öle deyince mi 2 kişi geldi canım tepki veren oldumu illede gelecem diyen..
nişanda teyzem-abimin sevgilisi-ben-dayımın eşi yengem gittik.
teyzem giydirdi yengem makyajımı yaptı düğünde de büyük ihtimalle böyle olur.

yengen makyajmı yaptı? canım kuaför yapmadımı makyajı..inşallah düğün dede böle az gidersin ..hele sevmediğin biri gelmez umarım

yengen makyajmı yaptı? canım kuaför yapmadımı makyajı..inşallah düğün dede böle az gidersin ..hele sevmediğin biri gelmez umarım

BEN öyle istedim. yengem makyöz zaten :delphin::delphin::delphin:
düğünde de extra küçük görümcem olursa olur nişanda da istedim ama zamanımız uymadı delikafadulden
kalabalığı çekemem isteyen kayınvalidemle yada annem ile gider :1shok:

BEN öyle istedim. yengem makyöz zaten :delphin::delphin::delphin:
düğünde de extra küçük görümcem olursa olur nişanda da istedim ama zamanımız uymadı delikafadulden
kalabalığı çekemem isteyen kayınvalidemle yada annem ile gider :1shok:

hem makyöz demek ..
anne ve kayınvalide gelinle gelmiomu ayrı kuaföremi gidiyor

ayy ne güzel yaa 2kişi gelmiş süper olmuş:D sen eve gelip öle mi dedin canım sizin taraftakiler için diyom ben ..erkek tarafından kim gelirse gelsin ama sadece o kuzenim sorun benim için...çok uyanıktır kendisi ne yapar eder gelir illaki para bile vermez off..sen öle deyince mi 2 kişi geldi canım tepki veren oldumu illede gelecem diyen..

kuaföre randevu almak için gittim konuştum. kuaför öyle diyince bizim taraftan bir kişi damat trafındanda bir kişi ayarlandı. anneme söyledim o halletti. düğün günü annem teyzem kuzenlerim falan başka kuaföre gittiler. ama herkes kendi parasını ödedi.
sen deme annen desin. kuaförde yer yokmuş uygun olan kızkardeşlerinin gitmesi yanında olmak istiyolar. sen başka kuaföre gidersin kızım desin ona.

kuaföre randevu almak için gittim konuştum. kuaför öyle diyince bizim taraftan bir kişi damat trafındanda bir kişi ayarlandı. anneme söyledim o halletti. düğün günü annem teyzem kuzenlerim falan başka kuaföre gittiler. ama herkes kendi parasını ödedi.
sen deme annen desin. kuaförde yer yokmuş uygun olan kızkardeşlerinin gitmesi yanında olmak istiyolar. sen başka kuaföre gidersin kızım desin ona.

yaa tmyy vallahi süpersin yaa delikafaduldentabiki annemin demesini hiç akla getirmemiştim çok iyi oldu bu yaa oh beeeeeee rahatladım yaaaa.s.

hem makyöz demek ..
anne ve kayınvalide gelinle gelmiomu ayrı kuaföremi gidiyor

NİŞANDA ben erken gittim.
kayınvalidem zaten istemiyorum dedi. çok erken olur hemde ayak bağı olmamak için.
kendi annemde. evde misafirler falan vardı işte benden 2*3 saat sonra gitti olumunekankayizsmile

yaa tmyy vallahi süpersin yaa delikafaduldentabiki annemin demesini hiç akla getirmemiştim çok iyi oldu bu yaa oh beeeeeee rahatladım yaaaa.s.

hadi inşalh herşey istediğin gibi olur. o gün çok stres yapmamaya çalış. rahat ol. aksilikler olacaktır her düğünde oluyo. sakın kafana takıp gününü mahvetme. hayırlı olsun.

NİŞANDA ben erken gittim.
kayınvalidem zaten istemiyorum dedi. çok erken olur hemde ayak bağı olmamak için.
kendi annemde. evde misafirler falan vardı işte benden 2*3 saat sonra gitti olumunekankayizsmile

ay kayınvaliden anlayışlıymış ben anneme derim annemde kuzene" onlar gitsin sizin için erken desin siz başka kuaföre gidin kalabalık oluyomuş desin..buldum formülü çok saolun kızlar yaa çözdüm olayı..tabi annemin dili pek laf yapmaz umarım becerir bukadar ayrıntıya takılıorum çünkü kuzeni zerre kadar sevmiorum uyanıklık yapcanı sanır yine ama ona açık kapı bırakmıcam hatta biz şöle 12 yaşlarında falanken teyzemin düğünü olmuştu hiç birimizi götürmediler kuaföre bu ne yaptı etti gitti hatta bırak kuaförü stüdyoya da gitmiş o küçük yaşla ki şimdi büyüdü ne yapar artık bilemiorum ne yapıo da bunları becerio anlamıom ya

Son düzenleme:
ay kayınvaliden anlayışlıymış ben anneme derim annemde kuzene" onlar gitsin sizin için erken desin siz başka kuaföre gidin kalabalık oluyomuş desin..buldum formülü çok saolun kızlar yaa çözdüm olayı..tabi annemin dili pek laf yapmaz umarım becerir bukadar ayrıntıya takılıorum çünkü kuzeni zerre kadar sevmiorum uyanıklık yapcanı sanır yine ama ona açık kapı bırakmıcam

sen söyle beni erken çağırdı kuaför.
sizi de benden sonra bekliyor de vereliniortakvereliniortakvereliniortak
gerek yok canım zaten stresli oluyorsun çevrende sakin ve yardım edecek kişiler olmalı.
kayınvalidem bana demedi bile. bizden de gelsin diye byük görümcem gelecekti.
ona da bebeğin ile gitme sen geç git dedi gelse sorun olmazdı ama oda geç gitmeyi kabul etti.
sende erkenden git kurtul kuafördenn :sm_cool:

hadi inşalh herşey istediğin gibi olur. o gün çok stres yapmamaya çalış. rahat ol. aksilikler olacaktır her düğünde oluyo. sakın kafana takıp gününü mahvetme. hayırlı olsun.

inşallah canım yaa çok saolasın..tek aksilik olarak aklıma kuzen gelior off ne bu kin ya ben çok kafaya takıom bunun yaptıklarını ve herşeyi tabi ondan bukadar korkuyom günüm zehir olcak diye öyleyimki o gün beni sinir ederse "defol git" diye bağarmayı bile düşünüorum tabi herşey zehir olcak o başka

senin o gün onu demeye bile fırsatın olmayacak. boşver naparsa yapsın. illa heryerde çıkıyo bi sivri işte.

sen söyle beni erken çağırdı kuaför.
sizi de benden sonra bekliyor de vereliniortakvereliniortakvereliniortak
gerek yok canım zaten stresli oluyorsun çevrende sakin ve yardım edecek kişiler olmalı.
kayınvalidem bana demedi bile. bizden de gelsin diye byük görümcem gelecekti.
ona da bebeğin ile gitme sen geç git dedi gelse sorun olmazdı ama oda geç gitmeyi kabul etti.
sende erkenden git kurtul kuafördenn :sm_cool:

ay koptum yaa:roflol::roflol: valla öle derim de ben şimdi pek anlayamadım kuaföre erken gitmenin iyi yanı ne canım...onlar uyku sersemiyken onları atlatmak için mi gidiliyor kuaföre ay biz zaten 4 kardeşiz ses falan olur bu da uyanır ..ha bide nakis gibi kuaför öğleden sonraya atmasın beni tam bunlarında gitmek istediği vakte..:(

senin o gün onu demeye bile fırsatın olmayacak. boşver naparsa yapsın. illa heryerde çıkıyo bi sivri işte.

canım öle mi dersin.bende diyorum ki kendimce keşke onu görmeye bile fırsatım olmasa diyorum ama ne olacakki de fırsat bulamayacam.ne yapıcam ki okadar .çok sivri hemde

Son düzenleme:
ay koptum yaa:roflol::roflol: valla öle derim de ben şimdi pek anlayamadım kuaföre erken gitmenin iyi yanı ne canım...onlar uyku sersemiyken onları atlatmak için mi gidiliyor kuaföre ay biz zaten 4 kardeşiz ses falan olur bu da uyanır ..ha bide nakis gibi kuaför öğleden sonraya atmasın beni tam bunlarında gitmek istediği vakte..:(

Önce git kuaförünle konuş. ayarla gideceğin saatti ( ben 9 dedim adam 8de açmıştı.)
sonra gzel bi kahvaltı (10da gittim kuaföre biraz beklettim.)
erken gidersen bol bol resim çektirirsin ( 650 tane resim çekildim)
çok gezersin ( 5 ayrı yere gittim) eyvahedigeldismile

canım süpersin yaa ...canım başka gelinde var işi çok güzel tam çözüm ama sonra bu beyaz yalan çıkmasın ortaya nebilim ..birde diğer kuzenlerde ayrı şehirde hatta bu sevmediğim kuzenle aynı şehirdeler ama başka bir teyzem var bizle aynı şehirde o da süslüdür biraz illaki o da gider o götürürse götürür çünkü kendileri yabancılar buraya. şimdi teyzem büyük benle gelmek ister onlarda peşine takılırmı acaba...yada teyzem benim gittiğim kuaföre uğrar falan bakarki benden başka gelin yok ay olurmu böle şeyler.

yok canm artık millet o telaşta kendi saçını yaptırmaya bakar teyzenin başka işiyok kendi saçından sonra senin kuaföremi gelcek yok artık öle bişey olamaz çünkü onu yapmaya zamanıda olmaz
gitcek giyincek daha e teyzen bu annenin yanıda yardımcı falan olur erkenden gelin evine gider
kimse uğramaz

eğer kuzenininde burnu büyükse o hiç gelmez çokta meraklıymış gibi
anladınmı canım :))

rahat ol ;)

bişekilde atlatılıyo o gün sen sadece eğlenmene bak
hiçbişeyinde gölge düşürmesine izin verme
görme duyma ogün yoksa düğününü hep sinir olmuş şekilde hatırlarsın

canım öle mi dersin.bende diyorum ki kendimce keşke onu görmeye bile fırsatım olmasa diyorum ama ne olacakki de fırsat bulamayacam.ne yapıcam ki okadar .çok sivri hemde

valla saç makyaj uzun sürüyo gelinsinya. bide benim gittiğim kuaförde makyaj odası ayrıydı. ordaydım ben hep kimseyi görmedim:D kuaför seninle ilgilendiği için ötekilerle konuşmaya çok vaktin olmayacakki. ondan sonrada beklmeden çıkıp fotoğrafçıya gitceksiniz.
benim yanımdakilerin biraz daha işi vardı ama onları beklemeden çıkmıştım ben fotocuya. oyüzden varya koloni halinde dolaşmadık çok rahat geçti benim düğün öncesi.
sonra arabanın lastiği patladı bayağı bi yol yürüdük fotocuya:D aksilik işte anında yakaldı bizi.

speedy senin gittiğin satte çok erkenmiş
bizim herşey arka arkaya oldu

kuaförden çık makyajını yaptırmaya git ( makyajım ayrı biyerde oldu öle istedim)
sonra stüdyo hemen ev orda biraz dur sonra konvoy
ben gelin arabasıyla bi yarım saat falan turladım erkende gitmeyelim salona diye
ay çok sıkıldım bide heyecan var zaten:)

sen okadar erken sıkılmadınmı

yok canm artık millet o telaşta kendi saçını yaptırmaya bakar teyzenin başka işiyok kendi saçından sonra senin kuaföremi gelcek yok artık öle bişey olamaz çünkü onu yapmaya zamanıda olmaz
gitcek giyincek daha e teyzen bu annenin yanıda yardımcı falan olur erkenden gelin evine gider
kimse uğramaz

eğer kuzenininde burnu büyükse o hiç gelmez çokta meraklıymış gibi
anladınmı canım :))

rahat ol ;)

bişekilde atlatılıyo o gün sen sadece eğlenmene bak
hiçbişeyinde gölge düşürmesine izin verme
görme duyma ogün yoksa düğününü hep sinir olmuş şekilde hatırlarsın

uğramaz lardimi..anneme yardım konusunda ondan başka 5 tane daha teyzem var hiçbiride kuaföre falan gitmeyecek olanlar sadece bahsettiğim teyzem çok süslüdür canım e yapacak işi de kalmaz kuzenleri getiriverir meraktan aman neyse gelmez heralde bunu geçtim..burnu büyük tabi olmazmı ince fikirli belki ben üstüne basa basa "4 kişi gitmemiz lazım başka kimseyi götüremem" dersem gurur meselesi yapar belki..ama çok uyanık olduğu için her ihtimali düşünmeye başadım

evet senin kuafördeki akrabalarınla işin yokki sen hazır olunca eğer kızkardeşinden biride hazırsa al onu çıkn gidin

(kardeşine belki ihtiyacın olabilir)

Back