düğün günü kuzenleride kuaföre götürdünüzmü?

speedy senin gittiğin satte çok erkenmiş
bizim herşey arka arkaya oldu

evet 12de çıktım kuaförden :1:
akşam 18:00 kadar dolaştık
pierloti-gülhane-eyüp-ulus parkı-köprü her yerde resim çektirdik 650 tane resmim var Şeniz
klasik fotoğrafçı resimlerinden istemedim :3:

Önce git kuaförünle konuş. ayarla gideceğin saatti ( ben 9 dedim adam 8de açmıştı.)
sonra gzel bi kahvaltı (10da gittim kuaföre biraz beklettim.)
erken gidersen bol bol resim çektirirsin ( 650 tane resim çekildim)
çok gezersin ( 5 ayrı yere gittim) eyvahedigeldismile

1 saat bekletmişsin kız..ama sende haklısın evden kaçma psikolojisi ama çok ii yapmışın varya harika olmuş ..ama 9 da çok erken kız adam 8 de açmış bide:D:D:D:roflol: bende öle erkenden gideyim ama saç falan bozlurmu akşama kadar buarada senin erken gitme seebebinde benim gibi gelmemelerini istediğindemiydi canım

1 saat bekletmişsin kız..ama sende haklısın evden kaçma psikolojisi ama çok ii yapmışın varya harika olmuş ..ama 9 da çok erken kız adam 8 de açmış bide:D:D:D:roflol: bende öle erkenden gideyim ama saç falan bozlurmu akşama kadar buarada senin erken gitme seebebinde benim gibi gelmemelerini istediğindemiydi canım

hayır canım benimkiler belliydi zaten.hatta 1 gün önceden bizde kaldılar zemuszemus
sabah kahvaltı vıın kuaföre. ben erken istedim. bide maşa oldu bozulma hiç olmadı :olmaz:

pierloti-gülhane-eyüp-ulus parkı-köprü her yerde resim çektirdik 650 tane resmim var Şeniz

6 ya kadar gelinlikle nasıl dolaştın kız..tabi sadece resim amaçlı dimi..normal gezilmez heralde...hiç bir bilgim yok kusura bakma....ya eve geç gelmek degüzel herkez 4 gözle seni bekliyor falan..

hayır canım benimkiler belliydi zaten.hatta 1 gün önceden bizde kaldılar zemuszemus
sabah kahvaltı vıın kuaföre. ben erken istedim. bide maşa oldu bozulma hiç olmadı :olmaz:

hımm belliydi seninkiler doğru..işte bizdede öle olcak 1-2 gün önceden bizde kalıcaklar 1gün önceden sizde kalanlarmıydı kuaföre götürdüğün

6 ya kadar gelinlikle nasıl dolaştın kız..tabi sadece resim amaçlı dimi..normal gezilmez heralde...hiç bir bilgim yok kusura bakma....ya eve geç gelmek degüzel herkez 4 gözle seni bekliyor falan..

nişanlıkla gezdim aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
çokta güzel oldu vallahi çok keyifliydi :hulya:
düğünde de öyle yapıcaz resim+dolaşma falan her gittiğimz yerde bişeyler yedik içtik falan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen çıkmışsın ben girmişim:1:

ama çok hoş bişy olmuştur değişik yerlerde resimler iyi fikirkaydirigubbakcemile5

valla saç makyaj uzun sürüyo gelinsinya. bide benim gittiğim kuaförde makyaj odası ayrıydı. ordaydım ben hep kimseyi görmedim:D kuaför seninle ilgilendiği için ötekilerle konuşmaya çok vaktin olmayacakki. ondan sonrada beklmeden çıkıp fotoğrafçıya gitceksiniz.
benim yanımdakilerin biraz daha işi vardı ama onları beklemeden çıkmıştım ben fotocuya. oyüzden varya koloni halinde dolaşmadık çok rahat geçti benim düğün öncesi.
sonra arabanın lastiği patladı bayağı bi yol yürüdük fotocuya:D aksilik işte anında yakaldı bizi.

ayy bu fotoğrafçıyada gelir şimdi yaa eğer illede gelirse kuaföre önce kardeşlerimi ve beni yaparlar sonra hemen biz giideriz o da kalır orda ..bide fotocuya gelmesini de istemiom o da var daha...ama napıo edio gelio yaa.diyorum ya teyzemin düğününde hiç birimizi kuaföre götürmediler bunu hem kuaföre hem fotocuya

speedy senin gittiğin satte çok erkenmiş
bizim herşey arka arkaya oldu

kuaförden çık makyajını yaptırmaya git ( makyajım ayrı biyerde oldu öle istedim)
sonra stüdyo hemen ev orda biraz dur sonra konvoy
ben gelin arabasıyla bi yarım saat falan turladım erkende gitmeyelim salona diye
ay çok sıkıldım bide heyecan var zaten:)

sen okadar erken sıkılmadınmı

canım konvoy salona gidiyor gelin arabası ayrılıyor dimi konvoydan gezmek için..
evet senin kuafördeki akrabalarınla işin yokki sen hazır olunca eğer kızkardeşinden biride hazırsa al onu çıkn gidin

(kardeşine belki ihtiyacın olabilir)

3 tane kardeşim var en önce bizim saçları yaptırırız bari..kuzende gelirse kuaföre malesef en kötü ihtimal bari fotoya getirmem

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen çıkmışsın ben girmişim:1:

ama çok hoş bişy olmuştur değişik yerlerde resimler iyi fikirkaydirigubbakcemile5

Evet canım dolu dolu giydim nişanlığımı.
hemde çok güzel resimler çıktı hepsi de doğal.
Düğün de de böyle yapıcaz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yelloww kabarıktı canım

Son düzenleme:
yellow canım benim işim bitince yanii kuaför stüdyo faln eve gittik biz
hani gelin çıkarma oluyor ya ordan konvoylarla beraber çıktık salona gelmeden konvodan ayrıldık
konvoy salona biz dahada dolaşmaya gitik
sonra geldik salona ama hemen girmedik gelin odasında bekledik biraz sonra girdik kalabalıklaşınca

speedy ben düğünün anlatıyosun sandım:))))

ama gelinlik beyaz etekleri hep yerleri silcek canım
nişanlılık gibi olmucakki
dikkat etmen gerekicek:)))

Evet canım dolu dolu giydim nişanlığımı.
hemde çok güzel resimler çıktı hepsi de doğal.
Düğün de de böyle yapıcaz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yelloww kabarıktı canım

canım çok merak ettim yaa nişan da çekindiğin fotoları nişanlığını..ya siteye resim eklemedinmi...isterim ben görmek hemde çokkkk :Saruboceq::Saruboceq:

ohaoldumsmile
yellow canım benim işim bitince yanii kuaför stüdyo faln eve gittik biz
hani gelin çıkarma oluyor ya ordan konvoylarla beraber çıktık salona gelmeden konvodan ayrıldık
konvoy salona biz dahada dolaşmaya gitik
sonra geldik salona ama hemen girmedik gelin odasında bekledik biraz sonra girdik kalabalıklaşınca

çok iyi anladım canım gelin arabanda kimler vardı..bir yol gösteren illaki olmalı dimi.sadece arabayla dolaştınız dimi..ay seninde varmı forumda foton..herkez paylaşmış çok hoşma gidio onlarabakmak

ohaoldumsmile

çok iyi anladım canım gelin arabanda kimler vardı..bir yol gösteren illaki olmalı dimi.sadece arabayla dolaştınız dimi..ay seninde varmı forumda foton..herkez paylaşmış çok hoşma gidio onlarabakmak

ben foto koymadım canım

gelin arabamda kuaförden çıkarken sadece ablamı almıştım .eve gelince ablamı bıraktık.
(zaten damat tarafı ayrı biyerde yaptırdı bizim olduğumz yerle kayınvalidemlerin oturduğu yer uzaktı)

evden çıkarken zaten kız tarafı konvaya girmedi sonuçta gelin almaya gelenler konvoyu oluşturur:))

salona giderken konvoydan ayrıldığımz zamn yanımıza eşimin kuzenini aldık .kız benimle çok ilgilenmişti çünkü bazı siparişlerimi bile ayarladı falan ondan onu aldım yanıma

kısaca 4 kişydik bi şöför:) bi kuzeni
bi gelin bi damat:))

Back