düğün günü kuzenleride kuaföre götürdünüzmü?

ben foto koymadım canım

gelin arabamda kuaförden çıkarken sadece ablamı almıştım .eve gelince ablamı bıraktık.
(zaten damat tarafı ayrı biyerde yaptırdı bizim olduğumz yerle kayınvalidemlerin oturduğu yer uzaktı)

evden çıkarken zaten kız tarafı konvaya girmedi sonuçta gelin almaya gelenler konvoyu oluşturur:))

salona giderken konvoydan ayrıldığımz zamn yanımıza eşimin kuzenini aldık .kız benimle çok ilgilenmişti çünkü bazı siparişlerimi bile ayarladı falan ondan onu aldım yanıma

kısaca 4 kişydik bi şöför:) bi kuzeni
bi gelin bi damat:))

aa gelin arabasında illaki gelinin ablası falan oluyor sanıyodum ben...kız tarafından kimsenin olmamasımı lazım gelin arabasında..bunun sebebi ne canım..

bu uyarı geliyor

Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız.

ben nişanda kuzenimle gititm kuaföre bana yardımcı olsun diye gelmişti
onun dışında 2 kuzenim daha var onlarda gelmek istediler ama ben erkek tarafından kimseyi istemediğimi onlar gelirse tatsızlık olacağını söyledim hepsi anlayışla karşıladı zaten

ben nişanda kuzenimle gititm kuaföre bana yardımcı olsun diye gelmişti
onun dışında 2 kuzenim daha var onlarda gelmek istediler ama ben erkek tarafından kimseyi istemediğimi onlar gelirse tatsızlık olacağını söyledim hepsi anlayışla karşıladı zaten

bu da çok mantıklı olmuş anlayışla karşılamışlar negüzel

aa gelin arabasında illaki gelinin ablası falan oluyor sanıyodum ben...kız tarafından kimsenin olmamasımı lazım gelin arabasında..bunun sebebi ne canım..

yoo ben öyle bi kural bilmiyorumm

bize öyle denk geldi öyle oldu.
kuaförden sonra ablamı aldım ihtiyacım olursa diye.eve gelince o kaldı annemlerle geldi salona

sonrada kuzenini aldım yanıma

yani plnlanmış bişey değildi..

yoo ben öyle bi kural bilmiyorumm

bize öyle denk geldi öyle oldu.
kuaförden sonra ablamı aldım ihtiyacım olursa diye.eve gelince o kaldı annemlerle geldi salona

sonrada kuzenini aldım yanıma

yani plnlanmış bişey değildi..

eşinin kuzenini dimi...demekki planlı değil bunlar

sadece ablamı aldım...damat çok zengin degildi...

hemde çurcunaya gerek yok

kızlarrrrr şimdi biri bana durumumuda göz önüne alarak yapacklarımı özetleyebilirmi..kuzen işini biliosunuz erken geleceklerini bizde kalacklarınıda biliosunuz bunları baz alarak biri bana kuaför işini nasıl halledeceğimi özetlermi..ben özetledim kendime ama bide mantıklı olarak sizden de bekliyorum

Bence bu kadar kafana takarsan hayatı zından edersın kendıne
Ben ıstemedıgım kısıyı hayatta goturmem hıc bahane bulmayada calısmam
O gun benım gunum sonucta
Sadece su su kısılerın gelmesını ıstıyorum der alır cıkarım
Kendını en ufacık konularda bıle uzersen hayat cekılmez bır hal alır

Back