- Konu Sahibi yellowbomb
-
Sizin düğününüz için geliyorsa uzakta olan biri o gün için bunu yapmayın.
Düğünde malesef bazı şeyleri gözardı etmek durumundasınız, düğünü yapıyorsanız kuaföre gelenleride hesaplayamıyorsunuz.
O da belki sizin için değil teyzesinin hatrına geliyordur düğüne,bilemeyiz ki?
Ha benim eşimin ailesi verdi her masrafı karşıladığı gibi,kendileri teyze kızlarınada söyle dediler.Kardeşimle birlikte bizim taraftan biz 6 kişiydik,görümcemlerde 5 kişilerdi.11 kişi filandık biz:hulya:
ayrı şehirlerde oturduğunuz için kuaför falan bilmediğinden sizinle gelicektir.
siz kardeşlerinizle 3 kişi olcaksınız diyelim.dersin 3 kişi diye konuşmuştuk o gün başka gelinbaşı daha varmış 3 den fazla getirmeyin dedi öle anlaştık kuaförle dersin.
Ama başka biri varmı kuzeninizi başka bi kuaföre götürecek.yoksa eğer bilmediğinden teyzen ve annende gelsin bişy olmaz bi kişiden falan der tahminim
11 kişinin parasınıda damat mı verdi sarıböcek ..bu 6 kişinin içinde akrabalrında vardı sanırım..ayrı ayrı mı gelinior kuaföre bunlarıda merak ettim.....bilmirum onun gelmesini hiç istemiorum off
Canım bence güzel günlerinin değerini bil tadını çıkart.Böyle basit şeylerle uğraşma.
Abartı giyinsin makyaj yapsın ne yapcan sen.Sonuçta senin düğünün niye zehir ediyorsun ki?yerimseniben
canım benim ya çok doğru diyosun ama sorun bende değil inanki karşı taraf kötü niyetli onunla ilgili konuda açtım aç oku istersen canım ozaman korkularımı anlayacaksın..en güzel günümü zehir etcek gibi gelio bana..zaten illaki en güzel kendisinin olmasını istediği biri..gelin halimle bile beni bastırmak istediğinden korkuyom ..ya giyinsin etsin de kötü niyet var işte..o olmasa herşey güzel olcak da..var işte
Evet eşim verdi.Benim senelerdir gittiğim kuaförüm olduğu için maşa,makyaj,topuz,gön,manikür,pedikür,kaş bıyık aımı fiyatlarını hep indirimli aldık.Eşim görümcem ve onlarda kalan kuzenini aldı sonra benimle kardeşimi aldı biz 4ümüz geçtik.Bizim taraftan 4 kuzenim geldi,eşimin tarafındanda görümcem-2 eltim-eşimin iki kuzeni geldi.Onlarda bizden sonra geldiler.
Daha çok var kim öle kim kala belki o zamana düzeltirsiniz aranızı.yerimseniben
Canım sen gelin olacaksın.Kimse gelinden daha güzel olamaz.
Bence eşimle konuştum kimse gelmeyecek felan de...
Öyle anlaştığınızı söyle canım...
Ben öyle yapmıştım...
canım 2 tane dayımın kızı daha var erkenden gelip kalıcak olan.zaten dayımın kızının biriyle çok kanka kendisi .başka teyzemlerde var aynı şehirdeyiz evlerimizde yakın onlarla..belki teyzem falan ayrı kuaföre giderler inşalah tabi...kardeşlerim ve ben 4 kişi oluyoz ...ama dediğin çok mantıklı öle derim biz 4 kişi anlaştık derim kusura bakmayın başka gelin de var zaten kuaförde derim çıkışmaz derim başka yere gidin falan derim...ama şunu anlamadım kuaföre önceden gidilip randevümü alınıyor gelin gidip görüşüyormu kaç kişi geleceğini lütfen yaz canımmerakla bekliorum cebaını ama içimi rahatlattın..
ay çok güzel bir fikir mavrulamcımm...ama ben öle dediğimde "biz kendi paramızı kendimiz vercez " derlerse nolcak...ben onu aynı kuaförde bile istemiyorum orda bile sinirimi bozcak biliyorum çünkü adım gibi..bide buna bişey dermisin canımm
mavrulamcım sen de öle demişsin yaa istemediğin kişilerde sizdemi kalıyordu uzakta oldukları için..ne tepki verdiler başka kuaföre mi gittiler birde senin götürmeme sebebin neydi maddi mi
:) evet canım önceden gidip kendin görüş kaç kişi gelceğini soruyolar enazından burda öle bana sordular
ve bence imkanın olursa prova bile yaptırabilirsin
ben saçıma değil ama makyaj için prova yaptrmıştım
benim iki kardeşimin parasını eşim verdi 4-5 tanede kuzenlerim geldi ama kendileri geldi
prasından değil gelmesin istemiyorum diyosun en iyiysi benim dediğim gibi yap
kuaförle öle anlaştık 4 den fazla getirme dedi o gün başka gelinve yanında geleceklerde vatmış dersin
en temizi sengözlerimebaksanab mademistemiyosun.
aynı şehirde kaldığınız başka kuzenlerinizle de onlar başka bi kuaföre gitsinler bu kadar basit işte.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?