düğün günü kuzenleride kuaföre götürdünüzmü?

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
kızlar diyelim sevmediğiniz bir kuzeniniz var ayrı şehirde oturuosnuz 1.derec akraba olduğu için de düğünden bikaç gün önce gelip düğün bitene kadar sizde kalıyorlar..ama kına sabahı ve düğün sabahı kuaföre gidilcek ,sadece kardeşlerinizi götürmek istiyosunuz para açısından falan ve onun gelmesiini istmiyosunuz..bu durumda ne yapılır ya aynı kuaföre bile gelmesini istemiyorum..sizin başınıza geldimi böle bişey götürdünüzmü kuzeninizi yada götürmeyip ne dediniz..ya lütfen yazın kızlar kafama takılan bazı şeyler var sizin cevabınızla çözücem nasıl davranmak gerektiğini anlicam...kuzenimle ilgili başlığımda var okuyun isterseniz..nefretlik biri malesef...ama illaki düğün olursa erkenden gelicekler sonuçta annesi teyzem oluyor...kuaför parasını kendi karşılasa bile aynı kuaföre gelmek zorundamı.aynı kuaföre gelmemesi için ne yapmalıyım..lütfen bişeyler deyin...2011 de belki düğünüm olur allah izin verirse ama ben kuzeni hiç sevmediğimden şimdiden bunu düşünmeye başladım...bide beni bastırmak için şimdi neler giyer neler abartı makyaj falan....en güzel günümü zehir etmesine izin vermek istemiyorum lütfenbana kuaföre götürme konusunda yol gösterin..sadece kardeşlerimi götürmek istiyorum ben:(:( yüzsüzlük yapıp illede gelir bile ama istemiyorum onu çünkü çok kırdı beni

Sizin düğününüz için geliyorsa uzakta olan biri o gün için bunu yapmayın.
Düğünde malesef bazı şeyleri gözardı etmek durumundasınız, düğünü yapıyorsanız kuaföre gelenleride hesaplayamıyorsunuz.
O da belki sizin için değil teyzesinin hatrına geliyordur düğüne,bilemeyiz ki?
Ha benim eşimin ailesi verdi her masrafı karşıladığı gibi,kendileri teyze kızlarınada söyle dediler.Kardeşimle birlikte bizim taraftan biz 6 kişiydik,görümcemlerde 5 kişilerdi.11 kişi filandık biz:hulya:

ayrı şehirlerde oturduğunuz için kuaför falan bilmediğinden sizinle gelicektir.

siz kardeşlerinizle 3 kişi olcaksınız diyelim.dersin 3 kişi diye konuşmuştuk o gün başka gelinbaşı daha varmış 3 den fazla getirmeyin dedi öle anlaştık kuaförle dersin.

Ama başka biri varmı kuzeninizi başka bi kuaföre götürecek.yoksa eğer bilmediğinden teyzen ve annende gelsin bişy olmaz bi kişiden falan der tahminim

Sizin düğününüz için geliyorsa uzakta olan biri o gün için bunu yapmayın.
Düğünde malesef bazı şeyleri gözardı etmek durumundasınız, düğünü yapıyorsanız kuaföre gelenleride hesaplayamıyorsunuz.
O da belki sizin için değil teyzesinin hatrına geliyordur düğüne,bilemeyiz ki?
Ha benim eşimin ailesi verdi her masrafı karşıladığı gibi,kendileri teyze kızlarınada söyle dediler.Kardeşimle birlikte bizim taraftan biz 6 kişiydik,görümcemlerde 5 kişilerdi.11 kişi filandık biz:hulya:

11 kişinin parasınıda damat mı verdi sarıböcek ..bu 6 kişinin içinde akrabalrında vardı sanırım..ayrı ayrı mı gelinior kuaföre bunlarıda merak ettim.....bilmirum onun gelmesini hiç istemiorum off

ayrı şehirlerde oturduğunuz için kuaför falan bilmediğinden sizinle gelicektir.

siz kardeşlerinizle 3 kişi olcaksınız diyelim.dersin 3 kişi diye konuşmuştuk o gün başka gelinbaşı daha varmış 3 den fazla getirmeyin dedi öle anlaştık kuaförle dersin.

Ama başka biri varmı kuzeninizi başka bi kuaföre götürecek.yoksa eğer bilmediğinden teyzen ve annende gelsin bişy olmaz bi kişiden falan der tahminim

canım 2 tane dayımın kızı daha var erkenden gelip kalıcak olan.zaten dayımın kızının biriyle çok kanka kendisi .başka teyzemlerde var aynı şehirdeyiz evlerimizde yakın onlarla..belki teyzem falan ayrı kuaföre giderler inşalah tabi...kardeşlerim ve ben 4 kişi oluyoz ...ama dediğin çok mantıklı öle derim biz 4 kişi anlaştık derim kusura bakmayın başka gelin de var zaten kuaförde derim çıkışmaz derim başka yere gidin falan derim...ama şunu anlamadım kuaföre önceden gidilip randevümü alınıyor gelin gidip görüşüyormu kaç kişi geleceğini lütfen yaz canımmerakla bekliorum cebaını ama içimi rahatlattın..

Son düzenleme:
Canım bence güzel günlerinin değerini bil tadını çıkart.Böyle basit şeylerle uğraşma.
Abartı giyinsin makyaj yapsın ne yapcan sen.Sonuçta senin düğünün niye zehir ediyorsun ki?yerimseniben

11 kişinin parasınıda damat mı verdi sarıböcek ..bu 6 kişinin içinde akrabalrında vardı sanırım..ayrı ayrı mı gelinior kuaföre bunlarıda merak ettim.....bilmirum onun gelmesini hiç istemiorum off

Evet eşim verdi.Benim senelerdir gittiğim kuaförüm olduğu için maşa,makyaj,topuz,gön,manikür,pedikür,kaş bıyık aımı fiyatlarını hep indirimli aldık.Eşim görümcem ve onlarda kalan kuzenini aldı sonra benimle kardeşimi aldı biz 4ümüz geçtik.Bizim taraftan 4 kuzenim geldi,eşimin tarafındanda görümcem-2 eltim-eşimin iki kuzeni geldi.Onlarda bizden sonra geldiler.
Daha çok var kim öle kim kala belki o zamana düzeltirsiniz aranızı.yerimseniben

Canım bence güzel günlerinin değerini bil tadını çıkart.Böyle basit şeylerle uğraşma.
Abartı giyinsin makyaj yapsın ne yapcan sen.Sonuçta senin düğünün niye zehir ediyorsun ki?yerimseniben

canım benim ya çok doğru diyosun ama sorun bende değil inanki karşı taraf kötü niyetli onunla ilgili konuda açtım aç oku istersen canım ozaman korkularımı anlayacaksın..en güzel günümü zehir etcek gibi gelio bana..zaten illaki en güzel kendisinin olmasını istediği biri..gelin halimle bile beni bastırmak istediğinden korkuyom ..ya giyinsin etsin de kötü niyet var işte..o olmasa herşey güzel olcak da..var işte

canım benim ya çok doğru diyosun ama sorun bende değil inanki karşı taraf kötü niyetli onunla ilgili konuda açtım aç oku istersen canım ozaman korkularımı anlayacaksın..en güzel günümü zehir etcek gibi gelio bana..zaten illaki en güzel kendisinin olmasını istediği biri..gelin halimle bile beni bastırmak istediğinden korkuyom ..ya giyinsin etsin de kötü niyet var işte..o olmasa herşey güzel olcak da..var işte

Canım sen gelin olacaksın.Kimse gelinden daha güzel olamaz.

Bence eşimle konuştum kimse gelmeyecek felan de...
Öyle anlaştığınızı söyle canım...
Ben öyle yapmıştım...

Evet eşim verdi.Benim senelerdir gittiğim kuaförüm olduğu için maşa,makyaj,topuz,gön,manikür,pedikür,kaş bıyık aımı fiyatlarını hep indirimli aldık.Eşim görümcem ve onlarda kalan kuzenini aldı sonra benimle kardeşimi aldı biz 4ümüz geçtik.Bizim taraftan 4 kuzenim geldi,eşimin tarafındanda görümcem-2 eltim-eşimin iki kuzeni geldi.Onlarda bizden sonra geldiler.
Daha çok var kim öle kim kala belki o zamana düzeltirsiniz aranızı.yerimseniben

oooooooo 4 kuzen mii ..canım ben 1 tanesi gelmesin diye uğraşıyom bide..ama senin kuzenlerin benimki gibi değildir eminim ..sizden sonra geldiler demekki herkezi damat getirmek zorunda değil dimi....doğru diyon bu iş olcakmı olmucakmı o da belli değil ama inşallah olur tabi..kuzenle aram düzelmez biz çocukluktan beri böleyiz sayesinde ..konum da var sende yorum yapmışmıydın hatırlamıorum ama oku canım hak verecn bana

Canım sen gelin olacaksın.Kimse gelinden daha güzel olamaz.

ayy canım benim yaa çok teşekkürler ..ama inanki var hatta bazısı kabarık gece kıyafeti giyiyor yaa bide beyaz gelde kızma şimdi...kuzende kimbilir ne giyecek kikirder durur ortalarda
Bence eşimle konuştum kimse gelmeyecek felan de...
Öyle anlaştığınızı söyle canım...
Ben öyle yapmıştım...

ay çok güzel bir fikir mavrulamcımm...ama ben öle dediğimde "biz kendi paramızı kendimiz vercez " derlerse nolcak...ben onu aynı kuaförde bile istemiyorum orda bile sinirimi bozcak biliyorum çünkü adım gibi..bide buna bişey dermisin canımm

mavrulamcım sen de öle demişsin yaa istemediğin kişilerde sizdemi kalıyordu uzakta oldukları için..ne tepki verdiler başka kuaföre mi gittiler birde senin götürmeme sebebin neydi maddi mi

canım 2 tane dayımın kızı daha var erkenden gelip kalıcak olan.zaten dayımın kızının biriyle çok kanka kendisi .başka teyzemlerde var aynı şehirdeyiz evlerimizde yakın onlarla..belki teyzem falan ayrı kuaföre giderler inşalah tabi...kardeşlerim ve ben 4 kişi oluyoz ...ama dediğin çok mantıklı öle derim biz 4 kişi anlaştık derim kusura bakmayın başka gelin de var zaten kuaförde derim çıkışmaz derim başka yere gidin falan derim...ama şunu anlamadım kuaföre önceden gidilip randevümü alınıyor gelin gidip görüşüyormu kaç kişi geleceğini lütfen yaz canımmerakla bekliorum cebaını ama içimi rahatlattın..

:) evet canım önceden gidip kendin görüş kaç kişi gelceğini soruyolar enazından burda öle bana sordular
ve bence imkanın olursa prova bile yaptırabilirsin

ben saçıma değil ama makyaj için prova yaptrmıştım

ay çok güzel bir fikir mavrulamcımm...ama ben öle dediğimde "biz kendi paramızı kendimiz vercez " derlerse nolcak...ben onu aynı kuaförde bile istemiyorum orda bile sinirimi bozcak biliyorum çünkü adım gibi..bide buna bişey dermisin canımm

mavrulamcım sen de öle demişsin yaa istemediğin kişilerde sizdemi kalıyordu uzakta oldukları için..ne tepki verdiler başka kuaföre mi gittiler birde senin götürmeme sebebin neydi maddi mi

Valla ben bir kardeşimi feda ettim diğerlerini o götürdü kuaföre başka bir kuaföre gittiler canım...Benim yanıma yengem ile eşimin dayı kızı geldi güya dayı kızı kendi parasını kendisi verecek ama parası yetmedi ki yine ben verdim akannehirBence onlara başka bir kuaför bul oraya yolla hepsini kaydirigubbakcemile4

benim iki kardeşimin parasını eşim verdi 4-5 tanede kuzenlerim geldi ama kendileri geldi

prasından değil gelmesin istemiyorum diyosun en iyiysi benim dediğim gibi yap
kuaförle öle anlaştık 4 den fazla getirme dedi o gün başka gelinve yanında geleceklerde vatmış dersin
en temizi sengözlerimebaksanab mademistemiyosun.

aynı şehirde kaldığınız başka kuzenlerinizle de onlar başka bi kuaföre gitsinler bu kadar basit işte.:)

:) evet canım önceden gidip kendin görüş kaç kişi gelceğini soruyolar enazından burda öle bana sordular
ve bence imkanın olursa prova bile yaptırabilirsin

ben saçıma değil ama makyaj için prova yaptrmıştım

tamam canım çok teşekkürler ama dediklerini dicem o gün gelirse tabi
etki edermi acaba

benim iki kardeşimin parasını eşim verdi 4-5 tanede kuzenlerim geldi ama kendileri geldi

prasından değil gelmesin istemiyorum diyosun en iyiysi benim dediğim gibi yap
kuaförle öle anlaştık 4 den fazla getirme dedi o gün başka gelinve yanında geleceklerde vatmış dersin
en temizi sengözlerimebaksanab mademistemiyosun.

aynı şehirde kaldığınız başka kuzenlerinizle de onlar başka bi kuaföre gitsinler bu kadar basit işte.:)

canım süpersin yaa ...canım başka gelinde var işi çok güzel tam çözüm ama sonra bu beyaz yalan çıkmasın ortaya nebilim ..birde diğer kuzenlerde ayrı şehirde hatta bu sevmediğim kuzenle aynı şehirdeler ama başka bir teyzem var bizle aynı şehirde o da süslüdür biraz illaki o da gider o götürürse götürür çünkü kendileri yabancılar buraya. şimdi teyzem büyük benle gelmek ister onlarda peşine takılırmı acaba...yada teyzem benim gittiğim kuaföre uğrar falan bakarki benden başka gelin yok ay olurmu böle şeyler.

öyle kuaföre çok kalabalık gitmek istemedim ben. kayınvlidem sülalesinde nekadar insan varsa benle yollamak istedi kuaföre. ama kuaför istemedi çünkü ogün 6tane gelin vardı orda. benle 2 kişi geldi okadar. çok mutlu olmuştum:D
sende öyle diyebilirsin mesela kuaförde yer yok falan kusura bakma de..

nişanda teyzem-abimin sevgilisi-ben-dayımın eşi yengem gittik.
teyzem giydirdi yengem makyajımı yaptı düğünde de büyük ihtimalle böyle olur.

Back