- Konu Sahibi yellowbomb
kızlar diyelim sevmediğiniz bir kuzeniniz var ayrı şehirde oturuosnuz 1.derec akraba olduğu için de düğünden bikaç gün önce gelip düğün bitene kadar sizde kalıyorlar..ama kına sabahı ve düğün sabahı kuaföre gidilcek ,sadece kardeşlerinizi götürmek istiyosunuz para açısından falan ve onun gelmesiini istmiyosunuz..bu durumda ne yapılır ya aynı kuaföre bile gelmesini istemiyorum..sizin başınıza geldimi böle bişey götürdünüzmü kuzeninizi yada götürmeyip ne dediniz..ya lütfen yazın kızlar kafama takılan bazı şeyler var sizin cevabınızla çözücem nasıl davranmak gerektiğini anlicam...kuzenimle ilgili başlığımda var okuyun isterseniz..nefretlik biri malesef...ama illaki düğün olursa erkenden gelicekler sonuçta annesi teyzem oluyor...kuaför parasını kendi karşılasa bile aynı kuaföre gelmek zorundamı.aynı kuaföre gelmemesi için ne yapmalıyım..lütfen bişeyler deyin...2011 de belki düğünüm olur allah izin verirse ama ben kuzeni hiç sevmediğimden şimdiden bunu düşünmeye başladım...bide beni bastırmak için şimdi neler giyer neler abartı makyaj falan....en güzel günümü zehir etmesine izin vermek istemiyorum lütfenbana kuaföre götürme konusunda yol gösterin..sadece kardeşlerimi götürmek istiyorum ben![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
yüzsüzlük yapıp illede gelir bile ama istemiyorum onu çünkü çok kırdı beni
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)