• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Fotoğrafçıları..

Yaxgxmurseli

Üşüyorum kapama gözlerini
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
1.915
5
156
İstanbul
Arkadaşlar,düşünüyorum da sizce ne kadar mantıklı

düğün fotoğrafçısı ile çalışmak..

Kime sorsam 1200-2000 arası fiyat veriyorlar..

Bir yanım çok güzel her şeye değer diyor..

Diğer yanım da az bir para değil boşver diyor

Offf hislerim karmakarışık mafoldumbenmafoldumben

insan neler istiyor ama işte manasız da gelebiliyor..
bence çok saçma,böyle bir parayı gözden çıkaracaksam çocuğumun hesabına yatırırm diye düşünüyorum..
açıkçası o mebla benim için büyük para..
eminim bir çok kişi içinde büyük paradır..
benim şahsi fikrim gereksiz bir detaydır bu iş..orjinal bir fotoğraf mak bulup oradaki hemşireye vereceğiniz 50 ytl ile bir kaç fotoğraf çekmesini rica edebilrisiniz..

insan neler istiyor ama işte manasız da gelebiliyor..
bence çok saçma,böyle bir parayı gözden çıkaracaksam çocuğumun hesabına yatırırm diye düşünüyorum..
açıkçası o mebla benim için büyük para..
eminim bir çok kişi içinde büyük paradır..
benim şahsi fikrim gereksiz bir detaydır bu iş..orjinal bir fotoğraf mak bulup oradaki hemşireye vereceğiniz 50 ytl ile bir kaç fotoğraf çekmesini rica edebilrisiniz..

Aşk olsun ne hemşiresi düğünde

Bu parayı gözden çıkaracak kadar zengin zaten değiliz

İşte ne bileyim fotoğraflar biliyorsun ömürlük oluyor.

İster istemez özendim ya :gitme:

Kızlar bizim özel fotoğrafcımız vardı, bizim de maddi durumumuz iyi değil, ama bir kere evleniyorsun güzel güzel resimlerin olsun duvara asabileceğin, çok da memnunum hiç pişmanlık duymadım......ama yine de sen bilirsin canım :)

ben fransadayım 700 euro ödedik 250 resim+2 büyük poster için,,,,,

Burda da işte o fiyatlara denk geliyor düğün fotoğrafçısı ama işte insan

bir kıyamıyor o paraya bir de değer ya diyor.

Ne bileyim çok kararsızım

canım benim eşim fotoğrafçı gördüğüm tecrübelerime dayanarak diyebilirimki kesinlikle bu işi bilen birileri yapmalı çok fark oluyor arada hayatta birkez olacak bişey 11 yıllık evliyim ve geriye dönüp baktığımda sadece fotoğraflar kalıyor o günlerden içine sinmesi çok önemli.. düğün fotoğrafçısı olmasa bile işini iyi yapan bir fotoğrafçı da yeterli olur kanaatindeyim gerçi onların fiyatlarıda çok ucuz değil doğrusu..umarım herşey gönlünce olur mutluluklar...

Canım,bence o kadar parayı vereceğine bu işten anlayan birini bulursun elbet.Kuzenlerine falan ver görev mesela.
Ben düğün öncesi gidilen fotoğrafçılarda yapılan muameleyi şiddetle reddediyorum.Yahu paranla rezil oluyorsun.ışlerini çok abartarak yapıyorlar,sonra da vitrinlerine komik komik fotolar koyuyorlar.Çoğuna gülmekten çatlıyoruz valla.Zoraki sırıtmalar,düello yapacak kovboy gibi sırt sırta durmalar,üstten abanmalar... :))))))))))))) Pozlar abartı zaten,bir de masalsı fon giriyor işin içine.
Kuzenim, fotoğrafçının "şöle dur,böle dur" isteklerini reddetmeye kalkınca üstüne bir de azar yemişti.Onu hiç unutamıyorum valla.Ben olsam çıkar giderdim..

Arkadaşım ben çekerim falan demişti de sonuçta profesyonel çekim gibi olmaz ki

onu da düşünmedim değil kaydirigubbakcemile2

bizde düğün fotoğrafcısıyla calıştıkk ve söylediiin fiyat aralığındaydı verdiğimiz ücret ama biz mersinde düğün hikayesi+dış mekan çekimleri istanbulda sadece dış mekan çekimi yaptırdık asla asla pişman olmadım olmamda ortaya cooook guzel fotolar cıktııı kesinlikle tavsiye ederm mutlaka konus bnce ayarlayın zaten orda poz vermek gibi bişi yok hersey tamamen doğal tamamen hemde benim fotolarımı gören hayran kalıo albumlerdede var bi bak istersen beğenirsen yardımcı olabilrim iletişim konusunda sen sadece dış mekan cekimi istiyorsan daha uygun olabilr

Evet benim öyle uzun uzun tüm gece sürecek bir şeyim yok

Sabahtan nikaha kadar ve dış çekim

Yoksa akşam 22.00'da bitmeyecek

sen düğün hikayesi paketi istiyorsun o zaman bak sitede gungorayca die bi uye var benim fotografcım oydu burda tesadüfen buldum eşiyle birlikte geliolar zaten eşi senin eşinle aycada senle oluyor onunla iletişime gecebilrsin istersen

Ya bende düğün hikayesi istiyorum arkadaşlar ve kesinlikle fotoğraf bir düğünün en önemli detayı.Çünkü o günden geriye kalan tek somut hatıralar fotoğraflar oluyo..you_know senin fotolarını göremedim canım ben yaa..Çok merak ettim..

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/321510-d252287252n-g246rd252m.html
işte link canım bak hosuna giderse yardımcı olurum

biz mersinde düğün hikayesi istanbulda sadece dış mekan cekimi yaptırdık 1000 den fazla foto var 1.300 ödedik

canım izmitte olsan ben hayrına çekerdim vallahi.. bende amatör fotoğrafçıyım..bi çok arkadaşımın nişan-kına-düğün hep ben çektim

Back