Düğün çılgınlığı

Teşekkür ederim. Çamaşır makinemiz ve buzdolabimizi da benim bekar evimden getirmiştik. Sonra yavas yavas yeniledik. Allah yardım ediyor merak etmeyin.

Fakirliğim belli olmasın diye sessizce konudan çıkıyorum

kendinizi savunmak zorunda değilsiniz. bana saçma geliyor dedim. hala öyle geliyor. dünya malına ben bu kadar yatırım yapmam.

Teşekkür ederim. Çamaşır makinemiz ve buzdolabimizi da benim bekar evimden getirmiştik. Sonra yavas yavas yeniledik. Allah yardım ediyor merak etmeyin.

Ayyy annem bana bekar evime herşeyimi düzmüştü sonra boşanıp yanıma geldi.
Sen evden ne istiyorsan götür hepsi senindir dedi diye kıyamet koptu olmaaaz yeni eşyalar olacak diye. Siz bilirsiniz dedik senin param benim param diye bir şey yok ki onlardan çıkacak paraya da yazık ama yok elalem ne der...

Hayır ailemde istedi tabikide, yani beni pek dinleyen olmadı hatta hiç sormadılar bile.
Şimdi olsa kesinlikle yaptırmazdım
Yok ailenizi değil sizi sormuştum ben şahsınızı. E düğün borcunu siz ödüyorsunuz ama doğru mu anladım? Kredi falan yazmışsınız bir yerde.

Nerden baksan 20 bine yakın fiatı,genede çok karaca bile o kadar değil burada..

Çok haklısın olması gereken bu gerisi gösteriş.
Ben de nikah yaptım büyüğümüz vefat ettiği için ama düğün yapacaklardı.
O parayla araba aldık.
Düğün gerçekten gereksiz.
Bir de şu altın yaldız bitebilir mi artık!
Gerçekten çok sığ ve hoş değil )

Allahım banada aynısını yapıyor ama ben pek takmıyorum, bizimde çok borcumuz yok sadece mobilyalarinki. Daha balayına gidemedik o yüzden bitmesini bekliyoruz

Nerden baksan 20 bine yakın fiatı,genede çok karaca bile o kadar değil burada..

Tabiî değil. Ama burda insanlar zaten ortalama 2,5 bin euro kazaniyor. Yani gelire göre fazla ucuk bir fiyat değil.
20 bin euro bende vermem.
Demek istediğim trde 3000 lira kazanan mesela gidip 3 veya 4 bin liraya aliyor. Yani hemen hemen ayniya geliyor. Tabi euroyu tlye cevirince cok. Ama kazancida tlye cevirmek gerek.

Allahım banada aynısını yapıyor ama ben pek takmıyorum, bizimde çok borcumuz yok sadece mobilyalarinki. Daha balayına gidemedik o yüzden bitmesini bekliyoruz

Alla sabır versin bize ne diyim ... Balayı dert değil siz birlikte tatile gidin de neresi olursa olsun güzel olur... Ucuz uçak biletleri kovalayın yurtdışı düşünüyorsanız :)

20 bin dediğim tl'ye çevrilince olan fiatı..
Türkiye'de kaç kişi nakit verip takım alıyorki,ya para biriktirip alacaktır yada taksitle alacaktır.

20 bin dediğim tl'ye çevrilince olan fiatı..
Türkiye'de kaç kişi nakit verip takım alıyorki,ya para biriktirip alacaktır yada taksitle alacaktır.

Tabi tlye cevirince aşırı absurd bir fiyat ortaya cikiyor. Aslinda cevirmemek gerek.
Çünkü cevirince ve gelirle kıyaslayınca aşırı abarti duruyor. Haklisiniz.

Yine de vermem yani. 1 ay calisip neden goturup 1 takim tabak canaga vereyim ki diye dusunuyorum.

Hele ki bu zamanda ucretli bir calisanin bir maasini goturup vermesi akil kari degil. Ekonomi tum ulkelerde kotu, issizlik her yerde artik artti. Dunya genel olarak iyi bir yone gitmiyor. Elbette hayatimizi yasayalim, yiyelim icelim ama para da istifleyelim. Dunya devi sirketler bile kuculmeye gidiyor, isci cikariyor, masraflarini kisiyor. Boyle bir ortamda para istifi daha onem kazaniyor bence. Hicbirimizin yarin issiz kalmayacaginin garantisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…