Düğün çılgınlığı

kızlar benimmi içim gecmiş yoksa millet mi abartıyor şu düğün olayını?

kayınvalidemgil bana göre düğünümüzü baya bi abarttı gereksiz birsürü masrafa girdiler. Ben cok sade istemiştim ama beni dinleyen olmadı. biz bir düğüne davetliyiz, benim düğünüm yanında ne ki, kız çeyizine altın catal bıçak seti almış:oha:
Bana kalsa sadece bir nikah yeterdi ve düğün için harcananlarla mobilya alırdım, şimdi en azından kredi ödemiyor olurduk:rolleyes:
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Gece gece bunu niye kendime sorun ettim onuda bilmiyorum:KK70::KK9:
Ben d edugun yapmayanlardanim yurtdisina gelin gittigim icin sade bir nikah tercih ettik,bir ara heveslenmedim degil ama simdi diyorumki iyiki olmamis.Zaten su dugin dernek icin masraf yapip borclanan insanlara hic aklim ermiyor.Millet eglensin oynasin yesin icsin diye dunyanin masrafi yapiliyor,ne geregi varki?Cidden onunla yapilan masraf yerine ben evime ,kendime belki balayi icin daha iyi bir butce ayirirdim,nerden baksan bir dugune hic olmazsa bir on bin lira belki cok daha fazlasi rahat gidiyordur.sacma bence

Ben düğün ve kina istememistim, kinayi annemin istegini kirmamak icin yaptik. Düğünü de kayınvalideyi kırmamak için. Ay vallahi iyiki de yapmisiz. Hayatimda hic o kadar eglendigim bir gun olmamisti. Cok cok guzel oldu. Kalabalık arkadas gruplariyla düğünler bence cok eğlenceli oluyor.

kızlar benimmi içim gecmiş yoksa millet mi abartıyor şu düğün olayını?

kayınvalidemgil bana göre düğünümüzü baya bi abarttı gereksiz birsürü masrafa girdiler. Ben cok sade istemiştim ama beni dinleyen olmadı. biz bir düğüne davetliyiz, benim düğünüm yanında ne ki, kız çeyizine altın catal bıçak seti almış:oha:
Bana kalsa sadece bir nikah yeterdi ve düğün için harcananlarla mobilya alırdım, şimdi en azından kredi ödemiyor olurduk:rolleyes:
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Gece gece bunu niye kendime sorun ettim onuda bilmiyorum:KK70::KK9:
Iyide o catal takimi cokta phali degilki canim icleri titanyum kaplama yani calisioda alabilir 1000 tl ve 2500 tl arasi benim arkdsimda aldi... ha durumun varsa alabilirsin ama durumun belliyse butcene gore dugun yapmalisin

X