Siz düğünün hala kendiniz için mi olduğunu sanıyorsunuz?
Düğünü senin ailende damadın ailesi deli gibi istiyor.
Bizimkinde benim annem çok rahattı ne istiyorsan yap senin günün olacak dedi ne istiyorsan kısmayızda.
Ama damadın aile aman yapalım şöyle kalabalığız böyle kalabalığız biz sadece kendimiz 400 kişiyi buluruz bilmem ne 600-700 kişi bulur heralde diyorlardı.
500 kişilik salon tuttuk...Son ayda o kadar kişiyi doldurabilmek için hiç çağırmayacağımız gerek yok dediğimiz insanları çağırdık yine anca 450 kişi oldu olmadı. (Bu arada düğün ortak ödendi sana ne ki demeyin) Düğün salonu olarak İzmir'in öyle çirkin yerlerine götürdüler ki sırf ucuz diye ... Ortak olalım da sıkıntı olacak yoksa dedim aileme . Sağolsunlar ikiletmediler.
Bohça diye kv bana saçma sapan hiç kullanmayacağım şeyler alacaktı istemiyorum dedim diye sonradan öğreniyorum içine oturmuşmuş bir tane oğlu varmış.
Kullanmıyorum diye 3 gün sonra kapının önüne koysam daha mı iyiydi? Almak istediği şeyde çirkin böyle pembe kadife kumaşlı incili sandık mesela. Bana kalsa baayında mesela seyşellere giderdim balayında paraya ihtiyacnız var mı diye sormadılar bir de kv aaa takı paralarınızı harcadınız dediler. Öpücükler dağıtacaktık çünkü otel ücreti için.
@tulumbachen sana da maşallah o pahalı zevk değil bence o başka bişey :)
Misafirlerine o havluları kullandırtıyor musun ben kimseye veremezdim çerçeve yaptırıp tablo diye asardım