Düğün Dügün arifesinde gergin olan gelin adaylari buyrun

Ylnız olmamak güzel demekki herkes aynı stresi yaşıomuşş
kedi köpek misalii bir an gecerse mutlu olucam..

ah dügünden sonra cidden hersey bitecekmi.. ondan sonrasida ürkütüyor beni
bi kere su sözü cok duyuyorum..sadece nisanlinla degil tüm akrabalariyla tüm cevresiyle
evlendigimiz... bu laf beni sinir ediyo bu dönemde..milletten banane yahu..
cok fazla samimiyeti seven biride degilim acikcasi, lacka lacka iliskilerden hic hoslanmam
ve iyi mi kötü mü bilmiyorum ama tavrim cok acik ne nettir..

eylem.. bu konuda biraz olsun rahatladim ben cnm, insallah seninde her istedigin
gönlünce olur..

Bende tam anlatılan şeyleri yaşıyorum,her kafadan bir ses çıkıyor,kimse müdahil olmasın istiyorum bi taraftanda kızıyorum kimse ilgilenmeyince...Herkesin yaşadığına sevindim açıkçası :)) Allah hayırlısıyla streslerimizden kurtarıp,mutlu güne kavuçmayı nasip etsin arkadaşlar :))

ve kurdeşen dökme (

hastaneden çıktım iki gün önce ( gereksiz yere kendimizi yıpratmayalım kızlar,sonuçta bugünler bizim en mutlu günümüz için tatlı telşalar,sağlığı bozma seviyesine gelmeyelim aman dikkat...hiçbişey bizden önemli değil,gönül ister herşey dört dörtlük olsun herşey ama olmadığğı yerdede dört üçlüklerle yetinmeyi bilelim,stres bünyeye zarar...yaşadım biliyorum :)) (( ha bide neyin stresini taşıdığını bilsem :)) herkese samimi bi tavsiyem olsun bunlar...umarım herşey gönlümüzde olsun,selamlar..,

Sürekli tartışıyoruz kavga ediyoruz o çok konuşuyor beni anlamıyor bende sinir oluyorum ve ayrılacam diyorum sonra yüzyüze gelıyoz unutuyoruz ama bunu beni çok korkutuyor acab anlaşamıyoruzmu diye ama sizlerin yorumunuda okuyunca yanlız olmadıgımı anladım. Sanırım düğün strestşi hepimizi yordu sinirlerini gevşetti

gerginlikte bişey mi artık bunalıma gircem diyee korkuyorum herşeyi düşünmekten beynim şişti resmen. nişanlımla eskiden hiç mihiç kavga etmezdik ama şimdilerde kavgasız günümüz geçmiyor neredeyse.. onu anlamıyorum, onu geçtim kendimi anlamıyorum, anlayamıyorum. artık sadece evlenmek istiyorum. şu stres bitsin, evliliğimizin tadını çıkarmak istiyorum artık...

Slm arkadalar ben bugün katıldıgım aranıza herkese slm :))) bu arada bende yakında evleniyorum allah kısmet ederse 2 ayım kaldı temmuz gelini olcam:))

canım valla benimde öle kendimi tanıyamıyorum artık sinirlenmedğim konulara sinirleniyorum çok sert uslüpla konuşuyorum hergün tartışıyoruz şu 1 aydan beri. Önceden bu şekilde değildik bizde . Bazen diyorum sen ilerdede böle olcan kavga etcez sürekli diye. herşeyi ileriye yormaya başladım

aynen canım bende herşeyi ileriye yormaya başladım. evlenincede sen bunu yaparsın diyee cümleler geçiyor aramızda.. üzülüyorum biz böyle değildik...

aynen canım bende herşeyi ileriye yormaya başladım. evlenincede sen bunu yaparsın diyee cümleler geçiyor aramızda.. üzülüyorum biz böyle değildik...

Sanırım evlilik strestin oluyor bunlar herşeyi kafamıza takıyoruz bide ben çok ince eler sık dokurum en küçük ayrıntıya varana kadar incelerim. Biraz kendimizi sakinleştirmemiz lazım ama nasıl

bugün gelinliğimin ilk provasına gittim ama aramız bozuk olduğu için hiç hevesle gitmedim.
siz de anlamsız yere birbirnizin canını sıkıyor musunuz kızlar?

Sanırım evlilik strestin oluyor bunlar herşeyi kafamıza takıyoruz bide ben çok ince eler sık dokurum en küçük ayrıntıya varana kadar incelerim. Biraz kendimizi sakinleştirmemiz lazım ama nasıl

bende senin gibiyim cnm yaaa çok takıyorumm ama kendime ediyorum bunu bir türlü anlatamıyorum kendime..

evreka35;189170[COLOR="darkslateblue" .!.:
[/COLOR]00]Ben yakın zamanda evlenmiş birkaç arkadaşıma sordum evlendikten sonra geçer filan dediler bakalım

şuan bende bu ümitle yaşıyorum diyebilirim.. inşallah herşey evlenince yoluna girer

valla bakalım bende diyomda yapcammı senin düğün ne zaman canım

ben evlenince yoluna girecek düşüncesiyle estiriyorum bakalım inşş düzelir...:26:

benim nikah tarihim 30 haziran, düğün tarihim 1 temmuz canım.. senin düğünün ne zamn??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…