Şimdi birden 12 kasım öncesne dönüyorum ve o hazırlıklar telaşlar her kafadan çıkan sesler vs vs hepsini gözümde canlandırıyorum,Allahımmm sen bana kuvvet vermişsin cesaret ve sabır vermişsin ki ben bunların altından kalkabilmişim.
oysa ne çok ağladım, üzüldüm hatta kayınvaldem tarafından bir kaç kez Ş O K bile oldum
Geçtii amaa geçtiii, düğün sonrası evime geldiğimde kapımı kapadım ve her şey bitti.
İstemediğim ne varsa, hepsini çöpe attım.
Özelliklede kayınvaldem den gelenleri, bu nasıl bi zevk verdi anlatamam
Sakin olun kızlar, MANTIKLI OLUN. NİŞANLINIZLA APTAL SEBEBLERLE KAVGA ETMEYİN.
EĞER İSTEDİĞİNİZİ KABUL ETTİREMEDİYSENİZ AKLINIZI KULLANIN.
ALTINDAN GİRİP ÜSTÜNDEN ÇIKIN, DİŞİLİĞİNİZİ KULLANIN, KABUL EDİCEKTİR MUTLAKA.
gerginlikte bişey mi artık bunalıma gircem diyee korkuyorum herşeyi düşünmekten beynim şişti resmen. nişanlımla eskiden hiç mihiç kavga etmezdik ama şimdilerde kavgasız günümüz geçmiyor neredeyse.. onu anlamıyorum, onu geçtim kendimi anlamıyorum, anlayamıyorum. artık sadece evlenmek istiyorum. şu stres bitsin, evliliğimizin tadını çıkarmak istiyorum artık...
Slm arkadalar ben bugün katıldıgım aranıza herkese slm :))) bu arada bende yakında evleniyorum allah kısmet ederse 2 ayım kaldı temmuz gelini olcam:))
canım valla benimde öle kendimi tanıyamıyorum artık sinirlenmedğim konulara sinirleniyorum çok sert uslüpla konuşuyorum hergün tartışıyoruz şu 1 aydan beri. Önceden bu şekilde değildik bizde . Bazen diyorum sen ilerdede böle olcan kavga etcez sürekli diye. herşeyi ileriye yormaya başladım
aynen canım bende herşeyi ileriye yormaya başladım. evlenincede sen bunu yaparsın diyee cümleler geçiyor aramızda.. üzülüyorum biz böyle değildik...
bugün gelinliğimin ilk provasına gittim ama aramız bozuk olduğu için hiç hevesle gitmedim.
siz de anlamsız yere birbirnizin canını sıkıyor musunuz kızlar?
Sanırım evlilik strestin oluyor bunlar herşeyi kafamıza takıyoruz bide ben çok ince eler sık dokurum en küçük ayrıntıya varana kadar incelerim. Biraz kendimizi sakinleştirmemiz lazım ama nasıl
bende senin gibiyim cnm yaaa çok takıyorumm ama kendime ediyorum bunu bir türlü anlatamıyorum kendime..
evreka35;189170[COLOR="darkslateblue" .!.:[/COLOR]00]Ben yakın zamanda evlenmiş birkaç arkadaşıma sordum evlendikten sonra geçer filan dediler bakalım
şuan bende bu ümitle yaşıyorum diyebilirim.. inşallah herşey evlenince yoluna girer
İnş canımm yaaAma kendi kendime diyorum artık alttan al alttan bakalım bide böle denicm
sen yine iyiymişsin canım.. ben kendi stresimden alttan almak bile aklıma gelmiyookonuşurken konuşuorumda icraat yok
valla bakalım bende diyomda yapcammı senin düğün ne zaman canım