Düğün Dügün arifesinde gergin olan gelin adaylari buyrun

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
Kizlar dügün arifesi ne kadar zor birseymis ya. Öyleki zaman zaman bagirasi geliyor insanin. Hem mutluluktan hemde hüzünlü olmaktan.
Hüzün :teselli:
mutluluk opuyorumnanaktan
heycan akannehir
kaygi eyvahedigeldismile
sevinc :teytey:
göz yasi mafoldumben

Hepsini bir arada yasiyorum.

Bazen bakiyorum acayip mutluyum evlenecegim icin, bazende dünya dar geliyor sanki.

Kafayimi yiyorum ne!? :bbo:

kesinlikle katılıyorum. normalde olsa kızmayacağım şeylere kızıyorum gereksiz alınganlık yapıyorum sonra kendi kendime gülmeye başlıyorum.herkes benle ilgilensin istiyorum. çok soru sorduklarında bunalıyorum offfff zor işmiş şu evlenmek

kavgalar bizde de bitmek bilmiyor. ortada tartışacak bi konu yok ama bizim aramız hala bozuk

bugün gelinliğimin ilk provasına gittim ama aramız bozuk olduğu için hiç hevesle gitmedim.
siz de anlamsız yere birbirnizin canını sıkıyor musunuz kızlar?

ne desem ters anlıyor. bu kadar alıngan olduğunu bilmezdim umarım düğünden sonra da böyle devam etmez

olurrrr böle şeyşer bende 11.09.da evleniyorum bizde de durumlar aynı.hatta her gün ayrılıyoruz

Neyse ki yalnız değilmişim.....

Kendimi bile bazen tanımakta zorlanıyorum.

Umarım geçici bir durumdur. Bazen hiçbirşeye hevesim kalmıyor mafoldumben

mutlu, gergin, sinirli, dingil, agresif, alıngan, kıpır kıpır, kaygılı, sulugöz, heyecanlı, sevinçli vsvsvvs me çok duyguyu bir arada yaşıyorum.. Neyse ki yalnız değilmişim :))

kızlar aynı şeyleri bende yaşıyorum elimde olmadan cuma günü aileler toplandı konuşuldu bnm canm sıkıldı (bahane) eve geldim nasıl ağlıyorum hıçkıra hıçkıra:sinifsinif: annem ablam nişanlım karsımda suçluymuş gibii çok zorr ama oohhh rahatladımmm kavga etmiiyoruz ama arada atışmalarımız oluyor ramazan malum düğüne az kaldı 16.10 onun telaşında boşuna kalp kırmayalım çok gereksizmişş

Ya demek bütün bunlari yasayan tek kisi ben degilmisim.
Tartismalar aynen dediginiz gibi fazlalasti bu dönemde.
Sürekli didismeler, yanlis anlasilmalar, yanlis anlamalar.
Toplasaniz bir cevizin kabugunu dolduracak seyler degil.
Diyorumki kendime, o kadar sene tartismalarimiz oldu, ama hic biri bu kadar batmamisti bana.
Acaba neden?
Gerginliklerin haddi hesabi yok. Birde ben yurtdisindayim, Türkiyedeki nikah islemleri icin burdan bir kac belge almam gerekiyor, onlarla ugrasiyorum, hergün belediyenin kapisindayim nerdeyse.
Nisanlimda Türkiyede ev ve kendi isini halletmekle mesgul, ama bütün bu mesguliyetin icinde didismektende geri kalmiyoruz :)
Geceleri dislerimi sIkIyormusum gerginlikten, anacigim süyledü. Durum o kadar vahim yani.
Bencede gecici bi süredir kizlar, caninizi sIkmayin ama yani ben bu dügün arifesini daha farkli bekliyordum.
Demekki uzaktan davulun sesi hakkaten hos gelirmis insana:)

valla ben de sizin gibiydim yani bundan bir ay öncesi falan çevremdekileri özellikle de ailemi çok kırıordum olumsuz bişi sölediklerinde sinir krizine girip ağlıordum deli gibi nişanlımla herşeyde kavga ediordum devamlı sorun çıkarıordum alınganlık yapıordum her yaptıı her söledii bana ters geliordu hatta öle ki benle evlenmekten pişman oluormuş gibi bile geliordu şimdi o ruh halim geçti kavgalarımız azaldı am bu sefer de ben duygusallaştım ailemden ayrı kaldıım zamanda nişanlımla şehir dışına düğüne gittik ben bütün gün ağladım onlardan ayrı kaldım die nişanlım da pişman oldu beni getirdiine bir de kıslar benim evim aileme yürüryerek 15 dkk bile deil nişanlım da 15 dkk için ağlıosun dedi bu sefer ona alındım ne fark eder 15 dkk 15 saat bak şimdi onlardan ayrıyım işte dedim tuhaf ruh halleri içindeim açıkçası ben de bir yandan da korkularım var tabi ilk gece korkusu falan off onu düşündükçe de apayrı telaş yapıorum of yaa off yarın nikahım var kıslar

H_E_A_V_E_N şimdiden hayırlı uğurlu olsun yeni yaşama adım attığın bu günde Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın.. Allah bir yastıkta kocatsın..Evinizde huzur ve bereket hiçç eksik olmasın İnşallah.. Valla ben tek sorun bizde sanırdım ama meğerse herkeste varmış biraz için rahatladı bi düğün bitsede rahatlasak kavgasız günlerimizi özledim vallabilmiyorumkismile

kızlar benim nişanlım kıbrısta. uzaklık zor. ayakta kalmaya çalışıyorum. çoğu zaman moralim iyi ama bazen kendimi güçsüz hissediyorum.

bende hep bendemi bi sorun var artık diodum ki sizin yazdıklarınızı okuyana kadar nişanlımın ilgilenmesini istiorum yoğun bi işte çalışıo fazla görüşmüorus onun gerginliği var bide sanki evlenecek olan ben deilmişim gibi gelio şurda neredeyse 10 gün sonra evleniorum am abişey konuşmuorus düğünle geleceğimizle alakalı .. onun iş stresi bizimde düğünümzün stresinden daha çok çıkıo napcam bilmiorum.. bazen seviniorum bazen korkuorum çok tuhafım

kızlar benim nişanlım kıbrısta. uzaklık zor. ayakta kalmaya çalışıyorum. çoğu zaman moralim iyi ama bazen kendimi güçsüz hissediyorum.

bizde aynen öyle uzagiz canim, zor gercekten ama biz gibilerin kavusma sevincide var, buda güzel birsey:)

Ay evet sanki evlenecek olan ben degilmisim gibi geliyor banada. Stresten dogru düzgün dügünle alakali detaylari konusamiyoruzda. Konusulunca ortam bi geriliyor:) Sonra tekrar yumusuyor:)

sensible evet cnm ya aynen dediğin gibi oluo kaç kere soluorum am olmuo 1/2 gün güsel sonra yine aynı .. bide bizde uzağız zaten kına tarihi için ailede biraz sorun oldu hangi biriyle uğraşıp hangisini alttan almam gerek bilmiorum ne kadar zor bi durum .. nişanlılık dönemimde hiç bu kadar gerilmemiştim.. acaba evlendikten sonrada aynı olur düşündürüo beni burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…