Düğün Dügün arifesinde gergin olan gelin adaylari buyrun

ooffff offffffff düğün zamanı konusunda kavga ettik akşam nişanlımla ayrılık noktasına geldik şuan görüşmyrz :sinifsinif::sinifsinif:

gergin olan demek ki sadece sen değilsin.nişanında durumunu göz önünde bulundur.demek ki kayınvaliden onunda başının etini yiyor.sakin olmaya çalış.ailen konuşsun nişanlınla ve ailesiyle.kız evinin dediği olur bu gibi durumlarda.bahardn önce düğün yapamayız desinler .üzülme düzelir herşeyy

kızlar benim düğünümde Allah izin verirse 25 aralıkta olacak üzerimde müthiş bir gerginlik var,4 yıldır deli gibi sevdiğim adama kavuşacağım ama ailemden ayrı kalmakta birazcık üzmüyor değil yan.Umarım hepimiz sorunsuz bir şekilde atlatırız bu günleri.hepimize kolay gelsin.

nedir bizim bu cektigimiz, sevinmemiz gereken yerde aci cekiyor olmak büyük bi celiski...
:gitme:

Kayın valdemi her an gırtlaklayabilirim, o kadının yüzünü görmeye bi tahammülüm yok,
çok sinirlerimi bozuyo,
haaa bi de bununla kalsak iyi aramızıda bozuyo nişanlımla.
yani bi manşet görürseniz bilin ki o benim gazetelerde.
Böyle gıcık bi karı olamaz, delirtiyo beni

Bende baya gerginim bu aralar
hayırlısıyla bi atlatsak su düğünleri ya
kazasız belasız
kavgasız gürültüsüz

biz düğün tarihi alamadan tarih yüzünden ayrıldık :gitme::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

anneciiiiiimmmmmmmmmmm :1shok: evlenene kadr ne tartışmalar oluyomuuşşş..vazqeçtim evlenmekten fllnn bölye iyi :sm_cool:

Tazeyumurta canım
bir kızgınlık anıdır
çok büyütmeseydiniz keşke yaa
senin istediğin tarih ile çokmu zaman farkı var
ve neden o tarih için diretiyorlar

üzüldüm yaa,herkesin sinirleri o kadar gergin ki, bir anda bütün ipler kopabiliyo,
ama hep büyüklerin yüzünden, gençleri bi rahat bırakmıyolar,
her kafadan bi ses çıkıyo, sonuç bu oluyo

oske.06 olabildiğince sakin olursan inan bana herşey düzelebilir,
sorun ne bilmiyorum ama, ailenin de kızgınlığı varsa sen onları teselli edebilirsin,
senin soğuk kanlı olman, olayları yavaşlatıcaktır.

oske.06 olabildiğince sakin olursan inan bana herşey düzelebilir,
sorun ne bilmiyorum ama, ailenin de kızgınlığı varsa sen onları teselli edebilirsin,
senin soğuk kanlı olman, olayları yavaşlatıcaktır.

yok canım yaa bizimkisi aileden ziyade birbirimizle :S

amannnn bizde aynıyızz zaten.aynı şehirdeyiz ama neredeyse yüz yüze görüşemiyoruz bile.görüştüğümüz zamanlarda zaten acele acele evle düğünle ilgili alışveriş yada konuşmalardayız(ki bu konuşmalar genelde tartışma oluyor) ikimizinde tahammül sınırı azaldı sanırım.bu hallerimizi gördükçe vazgeçesim geliyor

Kizlar ben de evlilik oncesi bu topige giriyodum,hatta korkmaya bile baslamistim hep mi boyle olacak diye..Sadece dugun oncesi ortak verilmesi gereken kararlar cok fazla oluyor ve bunun verdigi bi gerginlik oluyor..Ortak verilmesi gereken kararlar basit olmayinca catismalar basliyor..Sonucta evleniyor insan,ortak bi ev kuruluyor..Tabii bu da beraber bi t-shirt almaya benzemiyor..Tavsiyem bunlari takmayin hepsinin gececegini dusunun..İnanin geciyor..Hepinize kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…