Şimdi birden 12 kasım öncesne dönüyorum ve o hazırlıklar telaşlar her kafadan çıkan sesler vs vs hepsini gözümde canlandırıyorum,
Allahımmm sen bana kuvvet vermişsin cesaret ve sabır vermişsin ki ben bunların altından kalkabilmişim.
oysa ne çok ağladım, üzüldüm hatta kayınvaldem tarafından bir kaç kez Ş O K bile oldum
Geçtii amaa geçtiii, düğün sonrası evime geldiğimde kapımı kapadım ve her şey bitti.
İstemediğim ne varsa, hepsini çöpe attım.
Özelliklede kayınvaldem den gelenleri, bu nasıl bi zevk verdi anlatamam
Sakin olun kızlar, MANTIKLI OLUN. NİŞANLINIZLA APTAL SEBEBLERLE KAVGA ETMEYİN.
EĞER İSTEDİĞİNİZİ KABUL ETTİREMEDİYSENİZ AKLINIZI KULLANIN.
ALTINDAN GİRİP ÜSTÜNDEN ÇIKIN, DİŞİLİĞİNİZİ KULLANIN, KABUL EDİCEKTİR MUTLAKA.
canım hayırlı olsun,
gercekten eve girip kapıyı kapatınca bitiyormu? sanki hep hayatlarının içinde olucaklar gibi geliyormuydu sanada? öyle olmuyor değilmi, bunlar şu anki psikolojiden mi kaynaklanıyor?
biz nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz
nişanlımın ailesi düğün günü için canımı sıkmıştı benimde, halada aklıma gelince sıkılıyor, 2 ay geç olucak onlar için, onlar yaz istiyordu biz ancak 20 marta kadar bekleyebiliriz dedik,
neyseki çeneleri kapandı dicem ama bu defada kayınvalide habire her gittiğimde ay martta hava ya soguk olursa diyor, sonrada kıvırıyor bizim yüzümüzün düştüğünü görünce, ay sıcak olur sıcak olur bahar nede olsa deyip duruyor, deli oluyorum.
Nişanlım çok anlayışlı o öyle olmasa zaten ayrılmıştık, hep ona söyleniyorum onuda kendimide üzüyorum, daha kötüydüm ama düzeldim biraz daha allahtan bu aralar.
ben ayda bir gidiyorum nişanlımın yanına, evimiz orda olucak, kaynana mobilya bakmaya gelmek istiyormuş neyseki nişanlım kapatmış çenesini, ya zaten ayda bir , bazen 1,5 ayda bir gidiyorum onlara 2 günümüz oluyor en fazla, onuda yanımızamı alıcaz hep, zaten yoruluyoruz koşturuyoruz, konuşmaya bile vaktimiz kalmıyo, hasret gidermeye.
daha bi sürü şey var of cok doluyum.
Şimdi ise onlarda kalmak istemiyorum gittiğimde artık, evimize mobilya begenene kadar gittiğimde öğretmenevinde kalıcam onlarda en fazla bir akşam gidip kalıcam, oda geç gidicem zaten evlerine. Bu haldeyim istemiyorum kaynanadan uzak kalmak istiyorum daha şimdiden sogudum çünkü, çok gereksiz beni üzen lafları oldu hep, nişanlım ağzını kapattı ama ben sevmiyorum artık kaynanamı.şimdide çok yapmacık geliyor.
Biliyorum allah daha beterinden korusun ama ben çok sogudum ondan, çok geriyor beni.
Gerginim napıcam bilmiyorum bende.sakin olmamız lazım. ama onları ailesini yani daha az görürsem daha iyi olucak sanıırm buna karar verdim.
ama öğretmenevide pahalı, of bide ona masraf edicek nişanlım böyle olursa, o sorun değill diyor, kendini öyle iyi hissedeceksen uzaklaş biraz diyor,
e bide ben giderken çeyizlerimden götürecektim artık yavaş yavaş, e şimdi onlarıda götüremicem. üff cok sıkılıyorum napsam bilmiyorum. ama sanırım en iyisi onlarda kalmamak artık.Batıyo bana her lafları. babası yatagımı hangi köşeye koycamı bile söylüyor, bu bile batıyor size ne ya nereye koyarsam koyarım üff