- 27 Temmuz 2010
- 2.845
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu ne stres ya ben hayatımda yaşamadım böyle stres sıkıntı acaba evlendkten sonrada mı böyle olucaz
ewlendikten sonrada başka türlü streslerimiz olcak kesin :93:
Şimdi birden 12 kasım öncesne dönüyorum ve o hazırlıklar telaşlar her kafadan çıkan sesler vs vs hepsini gözümde canlandırıyorum, Allahımmm sen bana kuvvet vermişsin cesaret ve sabır vermişsin ki ben bunların altından kalkabilmişim.
oysa ne çok ağladım, üzüldüm hatta kayınvaldem tarafından bir kaç kez Ş O K bile oldum
Geçtii amaa geçtiii, düğün sonrası evime geldiğimde kapımı kapadım ve her şey bitti.
İstemediğim ne varsa, hepsini çöpe attım.
Özelliklede kayınvaldem den gelenleri, bu nasıl bi zevk verdi anlatamam
Sakin olun kızlar, MANTIKLI OLUN. NİŞANLINIZLA APTAL SEBEBLERLE KAVGA ETMEYİN.
EĞER İSTEDİĞİNİZİ KABUL ETTİREMEDİYSENİZ AKLINIZI KULLANIN.
ALTINDAN GİRİP ÜSTÜNDEN ÇIKIN, DİŞİLİĞİNİZİ KULLANIN, KABUL EDİCEKTİR MUTLAKA.
Şimdi birden 12 kasım öncesne dönüyorum ve o hazırlıklar telaşlar her kafadan çıkan sesler vs vs hepsini gözümde canlandırıyorum, Allahımmm sen bana kuvvet vermişsin cesaret ve sabır vermişsin ki ben bunların altından kalkabilmişim.
oysa ne çok ağladım, üzüldüm hatta kayınvaldem tarafından bir kaç kez Ş O K bile oldum
Geçtii amaa geçtiii, düğün sonrası evime geldiğimde kapımı kapadım ve her şey bitti.
İstemediğim ne varsa, hepsini çöpe attım.
Özelliklede kayınvaldem den gelenleri, bu nasıl bi zevk verdi anlatamam
Sakin olun kızlar, MANTIKLI OLUN. NİŞANLINIZLA APTAL SEBEBLERLE KAVGA ETMEYİN.
EĞER İSTEDİĞİNİZİ KABUL ETTİREMEDİYSENİZ AKLINIZI KULLANIN.
ALTINDAN GİRİP ÜSTÜNDEN ÇIKIN, DİŞİLİĞİNİZİ KULLANIN, KABUL EDİCEKTİR MUTLAKA.
cok gerginim kizlar yahu. cok takiyorum kafama herseyi.. sanki DÜGÜNE ve ev dösemeye dair istediklerim olmayacamis gibi geliyor
sizdede ayni his var mi?