Düğün Dügün arifesinde gergin olan gelin adaylari buyrun

Off düğünüme 4 gün kaldı sadece ama nişanlımla sürekli aramızda bi gerginlik, alınganlık...Bi de otorite savaşları başladı aramızda..Tabii erkekler yaa,, hakimiyet kurma çabası.. Hadi bunlar bi zaman sonra atlatılır ama zaten gerginim ailemden ayrı bi şehire gidicem, tanıdığım kimse yok yakınlarımda, nişanlımın daha destek verici olması gerekmezmiydi???Üstüne üstlük bi de nişanlımın ailesine çok yakın yerde oturacağız ve kayın valide hanımcım çalıştığı için şimdiden bana evlerinin işini nası yaptırsam diye planlar kuruyo... Her gün sanki onlarda olmamız gerekirmiş gibi sözler söylüyo... "Yaa rahat bırakın beniiii" diye çığlıklar atasım geliyo... Sanırım bu gidişle nişanlımla tartışmalarımız hiç bitmeyecek... Bu evlilik işine girmeden önce çok daha mutluydum ben yaa :sinifsinif: mafoldumben

Canım yaa sıkma canını dicem ama ister istemez oluyor...En mutlu günlerimizi yaşıyoruz yüzümüzün gülmesi gerekli..Sonra hep kötü anmış gibi anmayalım..
Herkeste sorun var iste...Biz sevdiğimiz adamla bir çmür boyu mutlu olacağımızın hayalini kuralım (inş. da öyle olacak) boşver ailesini..Ben zaten nişanlımın pardon kocamın :) ailesini düşünseydim bu iş çoktan biterdi..3 gün sonra evleniyorum davulla zurna ile evden çıkmamı bile sorun ettiler. Ne gerekmiş..Onlar için önemli değil ama benim için önemli...Bunlar sorun olur mu hiç yaa...neyse kocamla ben bu konularda hiç tartışmak istemiyoruz..Aileler konuşuyor...Tartışıyor...

Evet canım yaa kesinlikle.. en güzel şekilde aileler halletsinler bizi de karıştırmasınlar mümkünse... Biz olayın baş kahramanlarıyız böyle şeylerle uğraşacak en son kişileriz bence.. Ama ne yapsak da biraz gergin oluyo insan; dengesi kaçıyo sanki.. Bak mesela sabah yazdıklarımı okuyorum şimdi, yaa ben neden bunları yazmışım diyorum kaydirigubbakcemile3 çünkü şu anda evleneceğim için gayet mutlu hissediyorum kendimi hi hi Duygu durum değişikliği bu olsa gerek aklinialirimsmile

Bu arada hayırlı olsun papatyacımm... Allahım bi yastıkta mutlu huzurlu şekilde kocatsın inşallah opuyorumnanaktan

Aynen kızlar herseye bağuırıp çağırıyorum deli ettim nişanlımıda cocuk alttan almasa bin kere ayrılırdık yedin bitirdin beni diyor herseye kızıp küsüyorum offf ne zormus bu evlilik psikolojisi yaaa

Hassas bir dönem olduğu için alınganlıklarımız ister istemez oluyor..Bende son zamanlar çok yaşıyorum bunu..Bazen saçma şeylere ağladığımı bile bilirim...Geçecek inş.

Hassas bir dönem olduğu için alınganlıklarımız ister istemez oluyor..Bende son zamanlar çok yaşıyorum bunu..Bazen saçma şeylere ağladığımı bile bilirim...Geçecek inş.

inşallah canımm içimiz biran evvel ferahlasın artık

aynı durum bizdede var son 1 hafta var bu zamana kadar hep o gerginlik yapardı ben alttan alır sakinleştirirdim ama artık olmuyor her şeye alınıyorum sudan sebeplerle kırıyoruz birbirimizi düğün olsada hayırlısı ile bu günleri unutsak bi an önce ne zor şeymiş bu ya mafoldumben zaten ailemden ayrılıcam onun burukluguda içime iyice oturdu zoruma gidiyor herşey benneyaptımki :gitme: :sinifsinif:

daha 6 ayım var ama çok stres doluyum aşırı bunaldım...
evdekiler üstüme üstüme geliyor.....

hemen hemen aynı durumları bende yaşıyorum kızlar.yüzümde bir sürü sivilce çıktı.tabiki ilk olarak nişanlıma saldrırıyordum.ben stresliyim ya neden o bu kadar sakin diye sinirime dokunuyordu.ama nişanlım birkaç hafta önce rahatsızlandı.şimdi iyi ama o rahatsızlanınca da ailemde senin yüzünden diye birde bana çıkıştı.gereksiz stresi bırakmaya daha doğrusu belli etmemeye çalışıyorum artık.nikaha 2 ay kaldı.doğal olarak hastalık döneminde de hazırlıklar durunca yetişmiyecek gibi geliyor.ama artık nişanlıma yetişir sen stres olma vs vs diyorum

ohhh valllaa içim rahatladı :))
bu durumu yaşayan bi tek ben değilmişim çok sevindim,
öyle bi gerginlik varki anlatamam size :))
düğünüm 21 kasımda, pazar günü ama sürekli sorun yaşıyoruzz,
huzursuzum bi tuhafım işte...

kızlar bizimde düğünümüze en az 6 ay var ama ben çok çooookkkk gerginim nişanlımla zaten her gün tartışıyoruz birde kayınvalidemin düğün olsun çabalarıyla uğraşıyrm kışın düğün istemiyorum işteeee ailemde istemiyor işin garibi kadın gidip kendi kendine eşyalar vsler alıyorrr :gitme:lmaz:mafoldumben

sizinde kayınvalideleriniz böle yaptı mı yaaaa bide hergün oğluna düğün ne zaman olcak hadi nikah gününü alalım diomu oğluna

kadın oğlunun mürvetini görmek istiyordur ama nişanlınla sizin kararınız önemli.eğer kış düğünü istemiyor ve sonradan içinde kalacaksa yazı bekle.sonuçda düğün sizin düğününüz

herkezin huyu farklı.bizimkiler de maşallah bir iğne bile aldıkları yok.ne maddi nede manevi bir destekleri yok .nişanlım kendi çalışıp ypıyor ne yapılacaksa.bir yandan erkek tarafının da benim üzerimde söz hakkı kalmıyor.bir koltuk alıpda sonrada hayatıma hükmetmeye çalışan bir erkek tarafı istemezdim.kendimiz beğeniyorz kendimiz alıyoruz

Son düzenleme:
ahhh taze yumurta ahhhh o eşya mevzusunu gel bi de bana sor,
ne gözyaşları döktüm ne kavgalar ettim,
kayınvaldem delirtti beni kullanılmış şeyleri verip duruyo hala, ama gözünün önünde vericem onları başkalarına

ooffff offffffff düğün zamanı konusunda kavga ettik akşam nişanlımla ayrılık noktasına geldik şuan görüşmyrz :sinifsinif::sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…