Off düğünüme 4 gün kaldı sadece ama nişanlımla sürekli aramızda bi gerginlik, alınganlık...Bi de otorite savaşları başladı aramızda..Tabii erkekler yaa,, hakimiyet kurma çabası.. Hadi bunlar bi zaman sonra atlatılır ama zaten gerginim ailemden ayrı bi şehire gidicem, tanıdığım kimse yok yakınlarımda, nişanlımın daha destek verici olması gerekmezmiydi???Üstüne üstlük bi de nişanlımın ailesine çok yakın yerde oturacağız ve kayın valide hanımcım çalıştığı için şimdiden bana evlerinin işini nası yaptırsam diye planlar kuruyo... Her gün sanki onlarda olmamız gerekirmiş gibi sözler söylüyo... "Yaa rahat bırakın beniiii" diye çığlıklar atasım geliyo... Sanırım bu gidişle nişanlımla tartışmalarımız hiç bitmeyecek... Bu evlilik işine girmeden önce çok daha mutluydum ben yaa :sinifsinif: mafoldumben
Bu arada hayırlı olsun papatyacımm... Allahım bi yastıkta mutlu huzurlu şekilde kocatsın inşallah opuyorumnanaktan
Aynen kızlar herseye bağuırıp çağırıyorum deli ettim nişanlımıda cocuk alttan almasa bin kere ayrılırdık yedin bitirdin beni diyorherseye kızıp küsüyorum offf ne zormus bu evlilik psikolojisi yaaa
Hassas bir dönem olduğu için alınganlıklarımız ister istemez oluyor..Bende son zamanlar çok yaşıyorum bunu..Bazen saçma şeylere ağladığımı bile bilirim...Geçecek inş.
ayy.. çok az kaldı nikaha eyvahedigeldismile
kızlar bizimde düğünümüze en az 6 ay var ama ben çok çooookkkk gerginim nişanlımla zaten her gün tartışıyoruz birde kayınvalidemin düğün olsun çabalarıyla uğraşıyrm kışın düğün istemiyorum işteeee ailemde istemiyor işin garibi kadın gidip kendi kendine eşyalar vsler alıyorrr :gitme:lmaz:mafoldumben