- 21 Ağustos 2015
- 217
- 269
- 33
- 33
- Konu Sahibi Lovedreams
Akrabayla ye, iç ticaret yapma diye boşuna dememişler ... kaç sene geçmiş ne kadar terbiyesizce bir davranış... toplumda bu insanların varlığıyla hasta olcazz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya insanlar cinnet geçiriyor ya böyle bazen hak veriyorum çünkü benim artık sabrım kalmadiAkrabayla ye, iç ticaret yapma diye boşuna dememişler ... kaç sene geçmiş ne kadar terbiyesizce bir davranış... toplumda bu insanların varlığıyla hasta olcazz
tek fotograflara 1000lira cok. fotolari baskiya verip album yaptiracaksa ancak olabilir ki ayarladiginiz organizasyonu da kendisi bozmus bu kdr para istememesi gerekirdi
aslinda mesleki acidan soz verdigi edimi yerine getirmedigi icin dava acabiliyorsunuz cunku bunun telafisi yok. Ancak amator olarak calisan birisine hemde akrabaya nasil olur cok sikintili ustelik arada esiniz var oda istemezdi boyle olsun size mahcup ustelik.. olan olmus diyip bunu unutup yeni bir gelinlik kiralayip fotograf cektirmenizi oneriyorum ben heryerde de paylasirsinizCanım zaten sıkıntı da o ya sadece resimlere 1000 TL istiyor resmen bize enayi diyor ben albüm istesem 3 4 bin TL isteyecek galiba
Cok mantıklıBen olsam dava açarım. Zaten bu kadar olaydan sonra artık yüzyüze bakamazsiniz.
Ben olsam dava açarım. Zaten bu kadar olaydan sonra artık yüzyüze bakamazsiniz.
Gidin evine fotograflari alana kadar kalkmayın..
Parada hazir verecegiz deyin .Fotografları alabilirseniz 3 yilda sen bekle deyin .5 kuruş vermeyin.
Bu fotoğrafçılar nedense para canlısı
Bizimde tanıdıklar 750 tl yaparız dediler.
Biz başka yerden 550 ye anlaştık.
Ayrıca düğün salonu fotoğrafçısı tanıdıktı.
50 tanesi hediye diye anlaşılmıştı.
gittim dükkanlarına zor zahmet 50 tane beğendim.
aylar geçti yapmadı.
amacı hepsini satıp bizen para almakmış.
yok seçtikleriniz silinmiş tekrar seçin
yok daha yapmadım
haftaya yaparım
şöyleydi, böyleydi derken
en son şikayet ettik
sonra annem mevzu uzamasın diye fotoğrafları parayla aldı.
Hakkımı helal etmiyorum.