- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.603
- 398
- Konu Sahibi Lovedreams
Kimin akrabasi bu arkadas ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim eşin gerekeni yapsin ayip ! Bizim okadar albüm montajlı duzenlemeli albumler süper + flasa atlacak orjinalleri ve montajli sekilleri. 1000 tl odeyecegiz dış cekime. Ki bu albumler 600 den basliyor. Yazik gunah ya insan azicik serefli olur en güzel en anlamli seyleri mahvetmeye nasil hak buluyor yai
Eşimin akrabası canmKimin akrabasi bu arkadas ?
Eşin sakin kalıyorsa bravo. Ben olsam sen ne diyorsun ş.. Siz hemen getir falan derdim. Yok getirmiyorsa evini basıp bir tane çakardım. Dayanamazdım. 3 yıl nasıl beklediniz hayret.
Hatayı son dakika kuaförde bu işe tamam demekle yapmışsınız zaten, bu işler kuzene kankaya bırakılmayacak kadar değerli, bir ömür dönüp bakacaksınız o fotoğraflara. Bir de 3 yıl biraz fazla geç olmuş bu işi ciddi ciddi ele almak için, bence öncelikle sakin yoldan halletmeye çalışın, kuzen pek iyi birine benzemiyor, adam uyuzluğuna siler miler, öfkeyle kalkıp zararla oturmayın. Eşinize süre verin, bir haftada halletmezsen ben kendim halledeceğim deyin.
+1Butun her sey bir anlik sinirle her seyi silmesine bakar. Bu riski alabilir misiniz? Annesi ile konustunuz, sinirlendi sildi mesela. Kusseniz de aleme rezil de etseniz giden gider malesef. Iyice dusunerek atin adimlarinizi.
Gittikten sonra katsan ns olur. Canin ofkeyle kalkan zararla oturur.İşte o sıkar vallahi gözüm döner herşeyi yapabilirim ben o gün annemler bana kızdı evde misafirler bizi bekliyorsun biz yollarda perişan olduk bu bu kadar kolay değil silerse bütün sülalesini birbirine katarım
Canım biz emeğinin karşılığını vermeye razıydık ama artık içimden gelmiyor yüzyüze bile gelmek düğün günümüze dair elimizde hiç resim yok birtek onlar vardı çok üzülüyorum ben ya
Canım kendisi konuşmamış ki düğün günü o sıkışıklığı fırsata çevirdi o kadar gittik yanına eşim aradı ben konuştum biz sorduk hallederiz hallederiz diyen de oydu biz hakkını verecektik o sadece aklı sıra tilkilik yapiyorSanirim.hic borcumuz ne kadar diye sormadiniz simdiye kadar.
Sonucta profesyonel fotografciymis. Is bitiminde ucret mevzusunu konusmaniz lazimdi. Siz bedavaya yapacak gibi dusundunuz o da emegimi hice saydilar fln diye galiba.
Muhtemelen sizin gibi o da size bilenmistir.
Acik acik konusmanin zamani gelmis de gecmis bile.
Umarim sonucu tatliya baglanir.
Ah ah sorma ya o adama bende üzülüyorum ilk gün bile demiştim adamın hakkına girdik o çocuk diyordu ki ne hakkı yenge ya bosversene bak ben burda dış çekim yapıyorum diyordu dalga geçmiş bizimle ya halen öfkeliyim1000 TL o kuzene vereceğinize cidden bir gelinlik kiralayıp albüm yaptırsanız daha karlı çıkarsınız. Yazık günah yani, bir de uğraşacaksınız aman silme etme diye, belki güzel rötuşlamadı beğenmeyeceksiniz de. Keşke 3 sene beklemeden sıcağı sıcağına yeniden çektirseydiniz ama olan olmuş. Ne rezalet ya, insanlar ne kadar yüzsüz. Sizin de hatanız son dakikadan fotoğrafçı değiştirmek olmuş o da ayrı mevzu tabi.