- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
merhaba, ben de bugun dahil oldum eger uygunsak rakip olabilirz birbirimizi motive ederiz sen de istersen tabi, benim boy 156 kilo 61.2 evliyim calismiyorum 24 yasindayim sen canim ?Merhaba ben de araniza katılabilir miyim
Benimde var bir detox suyu tarifim yapıcam hatta bu akşam yarın içmek için... bana yolladığın linke baktım ama burda ısırgan otu bulmam aslında kolay her çalılıkta oluyor da köpekler çok var ( evcil hayvanlar hep ) gezmeye çıkarılıyolar sık sık valla bebek arabası gezdirenden çoktur köpek gezdiren :) :) :) neyse işte pis olma ihtimallerini düşünerek ellemem yani..işe yaradımı sende ??ha_mim
Merhaba ben de araniza katılabilir miyim
Merhaba benim kilom fazla sizden 88 yaş 30 çalışıyorum evliyimmerhaba, ben de bugun dahil oldum eger uygunsak rakip olabilirz birbirimizi motive ederiz sen de istersen tabi, benim boy 156 kilo 61.2 evliyim calismiyorum 24 yasindayim sen canim ?
Merhaba benim kilom fazla sizden 88 yaş 30 çalışıyorum evliyim
Kesinlikle, Bende karatay yapıyorum arada kacamaklar oluyor ama.400 gr vermişim.
Karataya devaaam!
Dil-i bitab sen hangi diyeti yapıyorsun? insülin direnci için en uygunu Karatay, tavsiye ederim.
Kesinlikle, Bende karatay yapıyorum arada kacamaklar oluyor ama.
hayırlı olsun.Ben başladım arkadaşlar bugün doğum günüm miladim olacak inşallah
Mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim öncelikle..Ben başladım arkadaşlar bugün doğum günüm miladim olacak inşallah
Dedigin sporu anlamadim. Bugun sadece 45dk yürüyüş yapabildim.
Dedigin sporu anlamadim. Bugun sadece 45dk yürüyüş yapabildim.
Bunalima giresim geliyor bazen cocuklar is evin isi kisisel bakkm spor... Erkek olmak daha mi guzel olurduha_mim
2sporuda anlamadim.Hangısını anlamadın caaaaanımmmm
Kesinlikle hiç şansımız yok mu acabaa
Erkekler ne rahat. Popolari yok bazenleri yok. Gobekli olunca sorun etmiyorlar. Ustelik doğum bile yapmadiklari halde..
Vay anasini ya. Nedir kadinlarda ki bu haller
Arkidiscanlar eslesmelo olursa zor olur gibime geldi benim. Tam anlamiyla kimse kimseye uymuyor. en iyisi gunluk yapabildiklerimizi mi yazalım spor namına
2sporuda anlamadim.
Kadinlarin ustunde daha cok yuk var bence. Erkendn yaslanmasak bari.
Bugunku sporum 45dk yuruyus