Düello

Canım öyle bende güvenemem ben aktardan kurutulmuşunu aldım öyle kullanıyorum.inşallah olmuştur niyetimi bozmayım.en belirgin özelliği ödemi atıyor çok rahatladım.bide adet düzensizliği pko ya iyi geliyor ondada yaradı galiba.daha birçok şifası var inşallah şifa olmuştur

Merhaba ben de araniza katılabilir miyim

Buyur canım hoşgeldin

Bana uyar da K klbk33 kuma kabul etmem diyorsa napak

İstemiyor sevgili rakibem artık başkasını bulcaz canım:))

Bugün
3 tekrar tibet yogası
1 saat callanetics yapıldı

Ben başladım arkadaşlar bugün doğum günüm miladim olacak inşallah
Mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim öncelikle..
Dönüm noktası için güzel bir zamanlama..
Hedefin için yaptiklarını günlük bildirim olarak buraya yazarsan isteğini kamçılamana yardımı olur fikrindeyim ..
ha_mim in yaptığı tibet yogasi var. Videosunu paylaşmıştı. Ona da bir bak istersen..
Başarılar..

Spor bildirimi;

1 saat callanetics
Tibet yogası

K klbk33 senden ne haber ?

Bunalima giresim geliyor bazen cocuklar is evin isi kisisel bakkm spor... Erkek olmak daha mi guzel olurdu ha_mim

Erkekler ne rahat. Popolari yok bazenleri yok. Gobekli olunca sorun etmiyorlar. Ustelik doğum bile yapmadiklari halde..

Vay anasini ya. Nedir kadinlarda ki bu haller...

Arkidiscanlar eslesmelo olursa zor olur gibime geldi benim. Tam anlamiyla kimse kimseye uymuyor. en iyisi gunluk yapabildiklerimizi mi yazalım spor namına

Erkekler ne rahat. Popolari yok bazenleri yok. Gobekli olunca sorun etmiyorlar. Ustelik doğum bile yapmadiklari halde..

Vay anasini ya. Nedir kadinlarda ki bu haller

Bizim etli butlu halimiz onlardan güzel yinede.o ne öyleee:))hiç güzel değiller

Arkidiscanlar eslesmelo olursa zor olur gibime geldi benim. Tam anlamiyla kimse kimseye uymuyor. en iyisi gunluk yapabildiklerimizi mi yazalım spor namına

Bence çok iyi olur canım.gelenlerin eş bulamayınca hevesi kaçıyor bi daha uğramıyorlar.duydun mu Dil-i bitab :)

2sporuda anlamadim.
Kadinlarin ustunde daha cok yuk var bence. Erkendn yaslanmasak bari.
Bugunku sporum 45dk yuruyus

Ne yaşlanmasııı o kaddar spor yapıyoooz
Ben yaşlanmam seni bilmem:)))
Tipimde minyon annem derki bodur tavuk her daim piliç
Kızımla kardeş sanıyolar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…